Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw schuin dak 1e etage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw schuin dak 1e etage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw schuin dak 1e etage

Een dakkapel plaatsen of opbouw realiseren

Ik heb het voornemen een woning te kopen maar voordat ik dat doe wil ik eerst een indicatie hebben wat het kost om van de vliering een volwaardige zolder te maken dmv dakkapel of dakopbouw. Ik heb een foto toegevoegd. Plattegrond van de zolder met afmetingen. Aan de voorkant zit de raam is van de vliering, ca 2.20m hoogte), loopt schuin af naar beneden tot aan de grond. Totale afmeting vliering breedte 4.25 X lengte 4.31. Ik bespreek graag met een vakman hoeveel elke optie ongeveer kost en of het bij mij mogelijk is.

Opbouw op plat dak garage

Voor in de (wellicht verre) toekomst overwegen we een opbouw op onze garage (plat dak). De garage heeft een iets spitse vorm, het dak is 40 jaar oud en zal binnen nu en 10 jaar aan vervanging toe zijn. Dan wellicht gelijk de opbouw er op. De afmeting is 6 meter lang. Voorkant is 4,5 meter breed Achterkant is 3.5 meter breed. Ik wil hem casco geleverd hebben. Dus wanden dak vloer en geïsoleerd, evt met buizen voorbereid op 2 lichtpunten plafond en 1 beamer punt. en 4 x 2 wandcontactdoos in alle hoeken. Ramen voor en zijkant, ivm voldoende licht inval. Achter geen raam ivm plaatsen beamer en scherm. Eventueel afwerken gips platen en stuuc werk kan ik zelf. Electro aanleggen kan ik zelf. Wel inclusief trap. Dakafwerking epdm. Wellicht schuin oplopend dak ivm ophoping vuil van eiken bomen. Dus 1 kan 3 meter hoog tegen huis, aflopende kant 2.20 hoog. Inclusief vergunning afhandeling en aanvraag. Garage heeft spouwmuur. Voorkeur offerte per email. Het is puur oriënterend.

Stenen opbouw op bestaande uitbouw

Graag wil ik van u weten wat de globale kosten zouden zijn voor het plaatsen van een complete stenen opbouw, bovenop een reeds bestaande aanbouw begane grond van 2,4 lengte bij 6 meter breedte. De woning betreft een 2 onder 1 kap met schuin dak wat betreft de zolderverdieping (=2e verdieping). Het zou om een soortgelijke constructie gaan als op het toegevoegd bestand. Graag inclusief elektra en stucwerk. Bij voorbaat dank.

Optopping dak realiseren

Graag laat ik een optopping op het schuine dak plaatsen. Graag inclusief kozijnen, vloer en trapingang maken op bestaande bouw. Ik heb een aanvraag gedaan bij de geldverstrekker, ik heb een afspraak staan, maar het is nog onder voorbehoud door de situatie met het Corona virus. Ik heb voorbeelden/ screenshots hoe de optopping er ongeveer uit moet komen te zien. Ik denk dat het verstandig is als eerst iemand even langskomt om de constructie van het dak te controleren. De 1e laag van het huis loopt recht en de 2e is schuin, ik heb dus een schuindak. Er is sowieso een vergunning nodig, de dakopbouw komt namelijk aan de voorkant. Het dak is 6 meter breed, dus ik denk bouwen tot een maximum van 4,5/ 5 m. Liefste de opbouw van kunststof en hout. Een rechte trap moet erin komen. Wij hebben een ketelruimte waar de trap naar boven kan komen. Graag oplevering compleet, inclusief elektra en stucwerk. Na de bouwvak willen wij graag beginnen.

Opbouw schuin dak 1e etage

Ik wil mijn schuine dak op de 1e etage recht omhoog trekken. Opbouw 1e etage om meer ruimte te creëren. Een voorbeeld is te zien op de foto. Ik woon daarnaast aan de linkerkant. Er moeten 2 gevels gemetseld worden, een kant van de buren kant gebruikt worden. Vergunning moet nog aangevraagd worden en daar zouden we graag bij ondersteund willen worden. De afmeting wordt ongeveer 5 x 2,5 meter. Ik wil twee ramen met kunststofkozijnen. Ik weet niet zeker waarvan het dak van de huidige uitbouw is, ik vermoed hout. Een andere optie voor de opbouw is, om de opbouw vanuit het schuine dak te doen en ik denk dat dat van beton is. Ik wil een casco oplevering. Ik denk eraan om rond juni te willen beginnen, maar het kan ook na de bouwvak.

Opbouw op plat dak, gezamenlijk met de buren

Wij willen een opbouw op plat dak laten plaatsen samen met de buren. Deze opbouw zal tussen de 35 en 40 m² worden, per opbouw. Voorkant gevel van het huis loopt schuin, de huizen zijn in ovaal gebouwd. Er is maar 1 opbouw die mogelijk is, dit is vastgesteld. De aanbouw moet van prefab houten panelen worden en buitenkant moet worden gestuuct, constructie voorkant met golfplaten. Er is een vergunning nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Wij willen 3 ruiten in 1 kozijn aan de achterkant, en aan de voorkant 3 ruiten. Wij denken zelf aan een casco oplevering, of de buren dit ook wensen weten wij niet, maar ga voor nu uit van een casco oplevering. Wij zijn bezig met de financiering rond te krijgen.

Dakopbouw realiseren

Het betreft een aanvraag voor het opbouwen van een dakopbouw identiek aan de opbouw van de buren. Het is een jaren 20 rijtjeshuis waarbij het grootste deel van de huizen al een vergelijkbare opbouw heeft geplaatst. De opbouw is in totaal 28 m2. Eén van de twee buren heeft een identieke opbouw, waarbij de muur al deels op ons dak is geplaatst, deze muur kan dus gebruikt worden. De opbouw heeft aan de voorkant een schuin dak wat daarna tot de achterzijde plat doorloopt (zie tekeningen). Er dient ook een trap, water en elektra aangelegd te worden. Er zijn reeds tekeningen in ons bezit van de opbouw van een van de buren. We zijn bezig met het aanvragen van een vergunning. We willen graag weten wat de kosten zijn voor zowel een complete als een casco oplevering. Er hoeven 3 gevels gemetseld te worden, wel moet de vierde van binnen nog geïsoleerd en afgewerkt worden. We willen 2 Franse balkons en 2 Velux dakramen en misschien een lichtkoepel. De achter gevel willen we gemetseld houden, de andere gevels weten we nog niet zeker hoe we dat willen bekleden. Graag kom ik met u in contact indien u interesse heeft.

Dakopbouw realiseren, deels met plat dak en deels met een schuin dak

Ik zou graag een dakopbouw willen hebben. Ik heb verschillende tekeningen en schetsen en ik ga de vergunning regelen. Ik heb een document met meer details, nog niet alles, maar wel al een groot deel. Deze zou ik samen met foto's kunnen doorsturen. Ik moet de hypotheek verhogen en daarvoor heb ik ook de offerte nodig. De opbouw wordt 35,3 m2. Het dak zelf is 4800 x 9600 cm en van beton. Graag een casco oplevering en het trapgat maken met het plaatsen van de trap. Geen loodgieter is nodig, qua elektra alleen de blauwe kastjes en voor de rest kan ik het zelf. Aan een kant komt een schuin dak met een dakkapel met twee kozijnen en het dak met dakpannen. Het overige deel wordt een plat dak en dat wil ik volledig dicht houden. Een gevel is recht en van steen, een andere een schuin dak en van hout. Verder wil ik graag advies over de duurzaamste oplossing voor gevelbekleding. Er komen 2 ramen aan de vlakke kant en 2 ramen aan de schuine kant. De kozijnen van hout. Ik heb foto's en een bouwtekening. Ik wil graag een bouwgarantie. Rond juli/augustus zou ik willen beginnen.

Uitbouw achterzijde woning, met opbouw

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning, van ongeveer 6x2.5. Op die aanbouw willen we 1 slaapkamer doortrekken, met schuin dak, dat vanaf zolder kan doorlopen.

Dakopbouw realiseren

Ik zou graag een dakopbouw willen. Het gaat om een plat dat met stukje schuin dak aan de zijkant. Oppervlakte van de opbouw wil ik ongeveer 50 m2. Het schuine deel moet recht worden met de dakopbouw. Uiteindelijk moet er weer een stuk hellend worden, dat is de eis binnen onze wijk. De vergunning heb ik al. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, maar een berekening is nog niet gemaakt. Ik wil graag een casco (wind en waterdicht) oplevering, met binnen muren en deuren. Buiten moet alles afgewerkt zijn. Graag elektra en leidingen aanleggen apart op de offerte. Buitenkant hebben we metselwerk, dat willen we met de opbouw ook. Tekeningen zijn er.

Partners

Partners van Casius