Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op schuin dak laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op schuin dak laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op schuin dak laten maken

Opbouw op schuin dak laten maken

Wij hebben een vliering van 9 meter lang en 160 centimeter hoog. Nu willen we daar misschien een leefbare ruimte van maken met 1 of 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping hebben we over de volledige lengte een dakkapel van 9 meter. Hoe gaan jullie hiermee om bij een nokverhoging? Wat zijn de mogelijkheden? Ik hoor graag van u.

Opbouw garage en tussenbouw

Ik wil een opbouw over ongeveer 50 m2 laten maken op mijn woning. Hier moeten 2 kamers en een badkamer komen. De opbouw moet in de stijl van mijn huis. Ook wil ik water en elektra leidingen aanleggen zodat er later een keukentje gemaakt kan worden als mijn kinderen ouder worden. Ik wil dat het goed geïsoleerd wordt voor geluid. Ik wil geen gemetselde opbouw omdat het te zwaar is. Dus het moet of met prefab of met houtskeletbouw maar daar twijfel ik nog over. De vergunning is nog niet aangevraagd. Ik wil in de stijl van het huis blijven dus dan moet ik een schuin dak hebben maar dan heb ik nog steeds niks aan de extra ruimte. Ik wil hier graag over overleggen.

Opbouw op de woning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een dakbouw. Het gaat om een woning waar nu nog een klein stukje van een schuin dak op zit. Eerste verdieping heeft al een recht plat dak, maar daarboven steekt nog een stukje uit van het originele dak. Dit is een gezamenlijk dak met de buren. Het gaat om ongeveer 35 m2. (4,20 bij 8,20). Type: modern. Houten kozijnen.

Casco dakopbouw laten realiseren

Wij willen een casco dakopbouw laten realiseren. Afmetingen 9x5 m totaal 45 m2 Waarvan 1 muur door gemetseld dient te worden voorkant opbouw. Achterkant schuin dak . De buren links hebben al een dakopbouw buren rechts niet.

Schuin dak op uitbouw maken

Naast de woning hebben wij een uitbouw. Hier zouden wij graag een opbouw op plaatsen met aan de achterzijde een dakkapel van 2 meter breed. De opbouw zal ongeveer 2 meter breed worden bij 3.80 meter diep. In de zijgevel dient er een opening gemaakt te worden en de afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte. De vakman zal ook de vergunning moeten aanvragen.

Opbouw op uitbouw maken

Wij willen graag samen met onze buren een opbouw op onze uitbouw. Ons dak loopt vanaf de eerste verdieping schuin, maar dit willen we recht omhoog trekken vanaf de uitbouw. In de bijgevoegde afbeelding staat met de rode lijn de bestaande situatie (ongeveer) aangegeven. Ook staat bij het vooraanzicht het huis van de buren er op. Graag ontvangen wij vrijblijvend een (globale) offerte, graag er daarbij vanuit gaande dat wij een aparte offerte willen ontvangen van de buren, maar dat dit wel gezamenlijk opgepakt zou worden. Graag contact zo veel mogelijk via de mail doen i.v.m. mijn werk.

Dakopbouw plaatsen

Wij zijn voornemens om een dakopbouw te laten plaatsen. Dit gaat om een dakopbouw op een plat dak. Bij ons in de straat hebben de meeste mensen al zo'n opbouw. Een van de buren heeft een constructietekening, deze heb ik in mijn bezit. Graag een houten skelet met aan de voorkant opgemetseld, zijkanten, schuin dak met een dakkapel aan de achterzijde. Afmetingen 9 x 5 meter, totaal 45 m2. Er moet er vaste trap geplaatst worden met daarboven een lichtkoepel. Er kan altijd iemand langskomen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken. (Bij voorkeur geen telefonisch contact)

Opbouw op plat dak

We willen boven onze keuken de gevel optrekken, tot gelijke hoogte met de nok van onze woning. Het dak loopt nu nog schuin af. Voorgevel zal ongeveer 3 meter en achter gevel ongeveer 5 meter opgetrokken moeten worden. Diepte van 7 meter. Geen vliering nodig en afwerking doen we zelf.

Casco opbouw bouwen

Ik wil graag een casco opbouw laten bouwen van 3.60 x 4.50 meter. Het is een woning uit 1900. Wij zijn verplicht om een bepaalde opbouw erop te zetten vanuit Stadzicht. Er zijn al tekeningen van de opbouw (in spiegelbeeld). Aan de voorzijde dient de opbouw schuin weg te lopen. De opbouw krijgt een plat dak.

Extra woonlaag opbouwen

Ik woon op de derde en bovenste etage en wil graag een extra woonlaag bouwen. Hiervoor heb ik nog alles nodig, vergunning en een aannemer. In mijn straat wordt al hetzelfde uitgevoerd bij een ander (een zelfde) huis. Het gaat om 85 m2. Het huidige dak is met een helling van zo'n 10 graden een klein beetje schuin, dus die zal aanpassing vereisen. Het dak is van dwarsbalken met platen gemaakt met daarop bitumen. Het is niet beloopbaar maar niet heel stevig. De nieuwe woonlaag zal gebruikt worden voor 2 slaapkamers. Optioneel wil ik op de extra woonlaag een dakterras willen realiseren. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte en een indicatie wanneer de opbouw gerealiseerd zou kunnen worden.