Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw realiseren

Realiseren dakopbouw en hulp bij aanvraag vergunning

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen bij mijn woning. deze moet qua gebruikt materiaal aansluiten bij de opbouw die reeds op nr 20 geplaatst is, Ik beschik over een kopie van hun bouwvergunning inclusief tekeningen en de oorspronkelijk bouwtekeningen. Maar ik wil meer en grotere ramen dan zij hebben aangebracht: over de hele breedte van de voor en achtergevel en in de zijgevel. De opbouw moet een halve meter inspringen van de voorgevel en aansluiten bij de zij- en achtergevel. Formaat circa 5*10 meter. Ik heb nog geen bouwvergunning: Ik zal wat hulp nodig hebben met het opstellen van de aanvraag want ik kom daar zelf niet helemaal uit. In de bijlage een eerste schets van wat ik graag zou willen.

Een dakopbouw maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 tot 30 m2 op een tussenwoning. Ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Verdere specificaties bespreek ik met aannemer. Het wordt een 2e verdieping.

Opbouw hoekwoning

Wij willen een dakopbouw realiseren. Bijgaand stuur ik de bouwtekening voor details. Opbouw van circa 6 bij 6 m, het betreft een hoekwoning. De buren hebben ook een opbouw. Vergunning kan worden opgenomen in de offerte. Voorkeur voor complete oplevering . Graag de draagkracht berekening opnemen in de offerte. Constructie materiaal graag in onderling overleg.

Een dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Wij zouden graag een dakopbouw plat dak willen laten plaatsen van 7,1 m bij 7,5 m. – Er liggen nu zonnepanelen op bestaand dak, deze moeten dan ook op de opbouw komen. – Willen een klein terras erbij, ik heb zelf een schetsje gemaakt, heb deze als bijlage toegevoegd. - Offerte graag zowel casco als compleet (wat is meerprijs t.b.v. casco? spachtelputz muur/plafond en cementdekvloer) . - buitenafwerking antraciete gestuct? of in dezelfde steen gemetseld - Het betreft waarschijnlijk een betonnen dak - De opbouw bij voorkeur gemetseld, anders houtskelet. - Nog geen vergunning aanwezig, bij voorkeur hulp bij.

Dakopbouw realiseren (tekeningen en berekeningen reeds gemaakt)

Dakopbouw tussenwoning naast reeds gerealiseerde opbouw buren. Metselwerk doortrekken naar volgende verdieping. Zie tekeningen voor impressie. In situ te bouwen (geen prefab). Plat dak met bitumen. Vergunning nog niet in in gang gezet. Er zijn meerdere huizen die de opbouw al gerealiseerd hebben. Ook de andere buren hebben interesse. Trap te voorzien en trapgat in beton te voorzien. Berekeningen en bouwtekingen (incl statische bereken) zijn reeds gemaakt. Wil het graag voor de zomer uit laten voeren. Gaat om 50m2. Afmeting 5,7 x 9 meter. Moeten 2 kamers en een badkamer in komen. Die moeten dus ook gerealiseerd worden.

Een opbouw realiseren op een garage

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn garage. Voor de opbouw dient er eerst een carport te worden gemaakt.Diepte huis 9,4m, breedte garage 2,94m. De opbouw dient casco te worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Dakopbouw op platdak

Wij willen een uitbouw realiseren van +/- 25 m2 op een platdak in een L-vorm. We hebben al een dakterras, dus er is al een trap en gat aanwezig. Het dakluik moet overigens wel verwijderd worden. Tevens moeten er zonnepanelen verplaats worden van het bestaande dak naar de dakopbouw. Aan de voor- en achterzijde van willen we een aluminium pui met glas hebben, waarbij de achterzijde functioneel moet zijn en open kunnen. De opbouw willen we in dezelfde steen kleur als het huis hebben. En er moet een waterleiding doorgetrokken worden van de tweede verdieping naar de dakopbouw.

Opbouw huis

Wij willen waarschijnlijk een opbouw realiseren van 30 tot 35 m2. Graag casco met alleen elektra en een prefab constructie. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Een dakopbouw aan de voorzijde van een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Wij willen graag een aanbouw van ongeveer 550 cm bij 240cm diep realiseren bij ons op zolder Daar hebben wij nu een balkon. De opbouw komt op een betonnen dak; moet casco worden opgeleverd; zijn voorzien van kunststof kozijnen en er is nog geen vergunning voor aanwezig. De opbouw moet een houtskelet hebben.

Opbouw realiseren

Ik wil een opbouw van 5 x 5 meter laten plaatsen. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Hier is een vergunning voor nodig maar die word makkelijk gegeven.