Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw realiseren

Een opbouw realiseren volgende de bouwtekeningen

We willen een opbouw op de gehele woning, zie tekeningen in bijlage. Het gaat om een houtskelet opbouw van ongeveer 50 m2 wat bekleed is met steenstrips. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen, casco opleveren en met een dicht dak. Het betreft een toekomstig 2e verdieping en het moet geplaatst worden op een tussenwoning. De bouwtekeningen en omgevingsvergunningen zijn aanwezig.

Een woning op het dak uitbouwen om extra ruimte en waarde te creëren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. De opbouw dient ongeveer 500 bij 500 cm groot te zijn met een hoogte van +-350 cm. Graag casco opleveren met een hout-skelet prefab bouw. Hier is nog geen omgevingsvergunning voor, maar die zou makkelijk te verkrijgen zijn in verband met overburen die nu aan het bouwen zijn. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen.

Een dakopbouw realiseren

We zijn op zoek naar een specialist in het realiseren van dakopbouwen. We zouden graag zo een opbouw van ongeveer 40 m2 op onze woning willen. Meerdere woningen in de wijk hebben dit al dus de omgevingsvergunning zou geen probleem moeten zijn. Verdere specificaties wat betreft de oplevering bespreek ik graag met de aannemer. Het betreft een tussenwoning.

Houten opbouw op plat dak realiseren

Ik wil een opbouw van hout met de afmetingen 5 x 5 mtr. De opbouw komt op een plat dak te staan. De voorkant van de opbouw moet bestaand uit ramen en er moet een raam aan de zijkant komen. Er moet een vaste trap komen naar de opbouw. De bestaande zonnepanelen op het huidige dak 6 stuks moeten op de opbouw komen. De binnenkant van de opbouw is een grote ruimte behalve een halletje bij de trap opgang. Apart een airco systeem mee aanbieden. Het betreft een vrijstaande woning.

Een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de bouwtekeningen een opbouw kan realiseren en bestaande bouw kan uitbouwen. Het gaat om hout skelet bouw met aluminium kozijnen en graag voorzien van rock-panel gevelplaten. Daarnaast graag woon-klaar opleveren. Dit moet aan de achterzijde van een vrijstaande woning gebouwd worden. Daarnaast graag de badkamer voorzien van een lichtstraat of solar-tube. Overige specificaties staan beschreven in de bouwtekeningen.

Een opbouw maken aan de hand van bouwtekeningen

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakopbouw. De opbouw dient ongeveer 21 m2 groot te worden en op onze bestaande garage te worden gerealiseerd. Hier zijn al bouwtekeningen voor aanwezig, de omgevingsvergunning wordt aangevraagd zodra er een goed voorstel komt. Het betreft een opbouw aan de zijkant van een twee-onder-een-kap-woning die casco moet worden opgeleverd. Verder graag voorzien van kunststof kozijnen.

Een woning opbouwen aan de hand van de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die op mijn woning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw dient 52 m2 groot te worden en een gemetselde constructie hebben. Verder mag het casco worden opgeleverd. Hier is al een omgevingsvergunning voor aangevraagd. De bouwtekeningen zijn dus ook al aanwezig. Het betreft een toekomstig 4e etage. Verder graag kunststof kozijnen.

Hout-skelet garageopbouw realiseren

Wij zoek een aannemer die naast onze woning een dakopbouw op de schuur kan realiseren. Wij zijn al met een bouwkundige bezig voor de tekeningen. Echter gaan we pas een omgevingsvergunning aanvragen als we een goede indicatie krijgen. Het betreft 24 m2 aan hout-skelet bouw wat op de schuur dient te komen. Daarnaast geveldoorbraak vanuit de woning naar de toekomstige opbouw. Verder graag casco opleveren.

Een hoekwoning voorzien van een dakopbouw

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakopbouw op mijn hoekwoning. De opbouw dient 600 bij 500 cm groot te worden en zijn voorzien van houten kozijnen. Het dak van huidige woning is ook van hout. Daarnaast graag casco opleveren. Hier is waarschijnlijk wel een omgevingsvergunning voor nodig.

Een dakopbouw/puntdak op een bestaande garage maken

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op een bestaande garage. De garage is 300 bij 700 cm groot. De opbouw betreft een puntdak (extra ruimte) op de garage. Het dak van de garage is van hout en het puntdak mag met dakpannen gelegd worden. Onbekend of er een omgevingsvergunning voor nodig is. Het betreft een dijkwoning.

Partners

Partners van Casius