Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een uit en opbouw realiseren achter een tussenwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een uit en opbouw realiseren achter een tussenwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een uit en opbouw realiseren achter een tussenwoning

Balkon dichtbouwen om opbouw te realiseren

We willen het balkon dichtbouwen en omtoveren tot een soort opbouw. De afmetingen hiervan zijn ongeveer 2.5 diep en 5 meter. Het gaat om een casco oplevering, wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons een dak opbouw kan realiseren. Wij zijn met 4 huishoudens die allemaal het zelfde willen. De oppervlakte bedraagt 45 m^2 per huis, en heeft 2 schuine zijde met een plat dak er tussen. De hoeken zijn verschillend een is 45 graden, dat andere is onderhandelbaar bij de welstandcommissie en zou ergens tussen de 60 en de 80 graden moeten liggen. Als optie zouden wij een dak kabel willen. Ook zouden wij graag een optie willen voor casco vs afwerking. Wellicht kunt u mij even bellen.

Dak uitbouw 2e verdieping

Wij willen een (dak)opbouw/uitbouw realiseren aan de voorkant van de woning, op de 2e verdieping, zoals dat bij de buren op de foto ook te zien is. De afmeting van deze extra kamer wordt ongeveer 5,60 meter x 3,40 meter. Vergunning is nog niet geregeld maar gezien reeds bestaande situatie bij meerdere buren is dit slechts een formaliteit.

Opbouw

Wij overwegen een complete opbouw te realiseren op onze woning. Ben erg benieuwd naar de globale kosten. Als voorbeeld een foto toegevoegd van exact dezelfde woning bij ons in de straat. Het gaat om circa 40 m2. extra woonoppervlakte. Achterzijde woning grenst aan het water, voor de woning is 6 a 7 meter parkeerruimte aanwezig.

Dakopbouw Platdak

Wij willen een dakopbouw op een platdak realiseren. bij onze nieuwe woning. Het is een bestaande woning, en we willen daar een opbouw van 20M2 realiseren. ER zijn in de buurt geen andere opbouwen. Het doel is een extra kamer realiseren. Het betreft een hoekwoning. En we zouden dan graag 1 december met de opbouw beginnen.

Een opbouw realiseren aan de hand van tekeningen van de buren

Wij willen een een opbouw plaatsen op mijn platte dak realiseren aan de hand van de tekeningen van de buren.

Opbouw hsb aan de hand van bouwtekening realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 m2 met hout skelet, kunststof kozijnen en casco afwerking. De omgevingsvergunning is aangevraagd en de bouwtekeningen zijn aanwezig. Het betreft een tussenwoning.

Opbouw garage samen met de buren realiseren

Wij willen boven op de garage en entree een opbouw plaatsen van 20 m2. Daarvoor moet de vloer boven de garage verlengt worden naar de entree (6 m2). Momenteel zit boven de garage een schuin dak met opslag, deze is al voorzien van een betonnen vloer. De entree moet nog beton krijgen. (zie rode markering in bijlage) We hebben nu een schuin dak, wij willen een plat dak op de opbouw hebben. Via Google maps street view is dit te zien. We hebben nu een lichtkoepel, deze komt te vervallen, maar in de opbouw zouden we er weer een willen. Het voorste deel van het dak zal waarschijnlijk wel schuin moeten blijven. Dit willen we samen met de buren laten uitvoeren. Vergunning moet nog aangevraagd worden, wie dit doet graag in overleg (kosten aanvragen graag wel op de offerte vermelden als het mogelijk is). Wij zijn de eerste in de buurt die een opbouw willen, dus we moeten kijken wat er mag vanuit de gemeente. De gevels moeten worden gemetseld. We willen een groot kozijn met 3 ramen erin voor de kamer boven de garage en bij de entree weer zo een raampartij. We willen of houten kozijnen, of kunststof. Wij willen een casco oplevering en de buren waarschijnlijk compleet. Buren willen vrijwel hetzelfde qua afmetingen, alleen wordt dit gespiegeld. Welk materiaal en hoeveel ramen enzovoort het wordt ligt uiteindelijk ook aan de gemeente.

Opbouw prefab

Opbouw prefab. 5 x 4 meter. Openslaande deuren.Balkon. Kozijnen voor en achter. Gesloten trap Geen muren in de prefab Begin van de trap tweede verdieping deur Geen stukwerk Elektriciteit realiseren voor een uiteindelijke slaapkamer. Wij hebben al goedkeuring van de bank, wij zijn wel opzoek naar een partij die ons ook met de vergunningsaanvraag kunnen helpen. Wij horen namelijk tegenstrijdige berichten.

Dakopbouw realiseren aan de hand van berekeningen en ontwerpen

Ik zoek een aannemer die het schuine dak van mijn woning kan verbouwen door middel van een dakopbouw. Hier zijn constructieberekeningen en omgevingsvergunningen voor aanwezig. De opbouw dient casco, want de binnen afwerking doen we zelf. Alle benodigde informatie staat in de bijlage. Alleen de kozijnen doet een andere partij.