Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een aan en opbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een aan en opbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een aan en opbouw realiseren

Casco woonlaag op plat dak bouwen

Wij willen een opbouw op ons platte dak. De maten van het dak zijn 8 x 6. Gezien de opbouw een balkon dient de opbouw 6x7 zijn. Casco oplevering, wel een dichte trap binnen realiseren.

Opbouw platdak

Realiseren van opbouw op plat dak van ongeveer 4,5 m breed en 6,5 m lang. Voorkeur om voor- en achterkant omhoog te metselen en de zijkanten van ander (goedkoper) materiaal van goede kwaliteit. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar veel woningen naast de mijne hebben ook een opbouw, dus ik denk dat dit wel haalbaar moet zijn. De oplevering graag casco.

Opbouw dak realiseren

Ik wil graag een dakopbouw maken op een bestaand dak. Compleet opleveren. Er zal een bitumen laag moeten verwijderd. Dakopbouw zal ongeveer 35 m2 worden. De vergunning en bouwtekening regel ik zelf.

Nokverhoging realiseren

Onze slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping en heeft een hoge nok, graag zouden wij deze willen verhogen tot het zelfde niveau als de rest van het huis, 1 verdieping hoger. De oppervlakte is naar schatting 3,5 meter diep en 4,5 breed. De muren zijn mergelmuur en de opbouw willen we geheel uit hout en een pannendak. Eventueel twee offertes waarbij 1 met grote dakkapel aan 1 zijde.

Een dakopbouw op een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 450 bij 750 cm groot worden. De opbouw moet een hout skelet en kozijnen hebben. De opbouw moet verder woon-klaar worden opgeleverd. Het gaat om een 2e verdieping en het dak van de woning is van hout. Het betreft een tussenwoning en er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een volledige casco opbouw 52 m2. De verdieping moet worden voorzien van een trap, tevens ook elektra/ verwarming/ riolering voorbereiding, op onze woning uit 2000 met platdak. Afmeting is 5,70 x 9,20 meter. De bedoeling is om 2 grote slaapkamers (straat & tuinzijde) en een badkamer te realiseren. Vergunning heb ik al aangevraagd en ben ik mee bezig. Als het goed is moet er een houten constructie komen.

Een dakopbouw op een tussenwoning realiseren

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw op onze woning. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping. De opbouw moet ongeveer 10 bij 5 meter groot worden een woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast wil ik waarschijnlijk kunststof kozijnen in de opbouw. Het dak van huidige woning is van beton.

Een casco dakopbouw realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die boven mijn eerste verdieping van mijn tussenwoning een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet 550 bij 600 cm groot worden en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet op een betonnen dak gemaakt worden. De opbouw moet in dezelfde style als de andere dakopbouwen in de straat.

Een uitbouw en daarop een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterkant van onze hoekwoning een uitbouw van 200 bij 800 cm kan realiseren en daarop een opbouw van 200 bij 600 cm kan realiseren. Daarnaast zal er op de begane grond een stalen constructie gerealiseerd moeten worden om een draagmuur te kunnen verwijderen en deze hebben wij het liefst in het plafond verwerkt. De uit/opbouw moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag houten kozijnen terug in de uitbouwen.

Een dakopbouw op een garage ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een garage. De garage is onderheid. De opbouw moet 400 bij 335 cm groot worden. De opbouw moet naast een vrijstaande woning gerealiseerd worden. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Overige werkzaamheden en specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius