Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op het platte dak van woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op het platte dak van woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op het platte dak van woning

Dak opbouw op een platte dak

Wil een dak opbouw op een platte dak

Opbouw plat dak

Wij zouden graag een opbouw op het platte deel van ons dak willen, de voorzijde van het huis is al een punt dak de opbouw zal op de achterkant van het huis worden gebouwd en zal dan aan moeten sluiten op het punt dak om zo een extra verdieping te creëren, ook zal er een trap moeten komen van de 1e naar de 2e verdieping. De woning is circa 5,10 meter breed. Bijgevoegd een aantal foto’s het huis met de gele pijlen is de onze, de andere foto’s zij van de buren die bijna allemaal al zo’n opbouw hebben. Mijn buurvrouw is eventueel ook geïnteresseerd.

Complete verdieping opbouw

Bij toeval ben ik op uw website terecht gekomen. Wij hebben momenteel 2 offertes en willen er van u 1 bij. Wij willen op ons platte dak een casco-dakopbouw van circa 50 m2. We schrikken nogal van de verschillen in de bedragen en zijn benieuwd wat u voor ons zou kunnen betekenen.

Een opbouw realiseren aan de hand van tekeningen van de buren

Wij willen een een opbouw plaatsen op mijn platte dak realiseren aan de hand van de tekeningen van de buren.

Opbouw plat dak

Ik ben serieus aan het overwegen om een opbouw op mijn platte dak te laten plaatsen (ongever 50 m2). Compleet of casco is in overleg, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Ik ben erg benieuwd naar de kosten en waar ik allemaal aan moet denken.

Opbouw etage

Wij willen op ons platte dak een verdieping plaatsen. Combinatie van metselwerk en aluminiumprofielen, in de stijl van de woning. Ca. 50 m2. Graag advies en informatie over de mogelijkheden.

Opbouw en van een overkapping een serre maken

We willen 2 klussen laten uitvoeren: - We willen 3 extra slaapkamers op het platte dak van onze uitbouw realiseren van 8 m bij ongeveer 5 m. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, wij hebben nog geen stappen genomen om richting de gemeente te gaan. Wel hebben wij een aannemer laten komen voor advies, hij heeft gezegd dat dit realiseerbaar is en geen moeilijkheden met de gemeente zullen komen. De fundering heeft hij nagelopen, deze is geschikt. Hij heeft een offerte uitgebracht, maar wij willen nog 2 offertes ernaast leggen om de prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bekijken. De uitbouw willen wij van steen. Wij hebben zelf tekeningen gemaakt. Er moeten 4 ramen in komen. Wij hebben zelf 2 ramen in de huidige gevel zitten, kunnen wij deze opnieuw plaatsen? 1 slaapkamer krijgt 2 ramen, de anderen 1 raam. Graag op de offerte casco benoemen en de aanvullingen specificeren voor compleet. - We willen evt een serre maken van onze overkapping. Bij dezelfde aannemer hebben wij hiervoor een offerte aangevraagd. Wij hebben 2 opties: 1. de overkapping dichtmaken met hetzelfde materiaal 2. een stenen uitbouw maken, maar deze optie wordt het waarschijnlijk niet qua kosten. De overkapping is 5 bij 3 m. Het hangt af van de optie of er een fundering moet6 komen. ALs wij voor optie 1 gaan, dan willen wij de vloer buiten, dit is het terraas en ligt 10 cm lager dan binnen, dan willen wij hier isolatie in en optrekken zodat dit gelijk wordt met de vloer binnen. Dan wordt het een soort tuinkamer. Oplevering is ook de vraag wat ons lukt qua kosten. De overkapping is nu van aluminium palen en melkglas. Vanaf 1 september kunnen wij beginnen.

Opbouw verdieping platdak

Wij willen een boven graag een extra verdieping laten maken op ons platte dak. Er zijn veel huizen om ons heen die een derde verdieping hebben laten bouwen, wij hebben toentertijd niet voor die optie gekozen. Lengte is 10.5 meter en breedte is 5.10 meter ongeveer. Graag de verdieping met een hogte 2,40 meter. Op de eerste verdieping moet het worden gebouwd en graag iets soortgelijks als de omliggende huizen.

Extra etage plat dak

Graag laat ik een extra etage op mijn platte dak maken met een complete levering incl. elektra/waterleidingen, cv, trap. deuren, kozijnen etc. Afmeting ongeveer 4,5 breed bij 11 meter. Ik ben opzoek naar een aannemer die mij kan ondersteuning in dit proces, dus voor mij ook de vergunning kan aanvragen. Ik heb bij de gemeente gekeken wat er nodig is voor de vergunning aanvraag en dit is: tekeningen door een architect, een constructieberekening voor de draagkracht van het dak etc. Mijn vriendin woont een paar straten verderop, zij heeft een extra etage, ik wil het zoals zij. Ik heb foto's gemaakt van huizen bij mij in de buurt met een extra etage voor de gemeente. Ik weet dat bij mijn vriendin's opbouw de hoeken niet van beton mochten zijn omdat dit te zwaar was. Graag wil ik een prijs van prefab en traditionele bouw hebben. Ik heb onderzoek gedaan op internet en weet ongeveer wat de prijs van een opbouw zou worden, maar ben nu opzoek naar iemand die mij verder kan helpen. Ik wil namelijk echt een opbouw hebben. Als ik de vergunning heb wil ik direct beginnen.

Uitbouw op plat dak achterzijds

Wij willen een stenen uitbouw op het platte dak realiseren. De maten zijn ongeveer 6000 mm (5700 mm van binnen), 2500 mm met de hoogte 2500 mm. Op de achter wand willen we drie ramen. Zie de foto. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, een aantal huizen hebben een opbouw, maar dit was direct met de bouw van de huizen meegenomen. Het dak moet dicht met bitumen. Een trap hoeft niet gemaakt te worden. Graag een complete oplevering, met de onderdelen gespecificeerd op de offerte.