Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op het platte dak van woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op het platte dak van woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op het platte dak van woning

Opbouw op platte dak van een hoekwoning

Het gaat om een opbouw voor onze hoekwoning met plat dak. Zie toegevoegd document voor gedetailleerde uitwerking. De bouwvergunning is recent verkregen. Ik kom graag in contact om realisatie van deze opbouw te bespreken (benodigde kennis, ervaring, kosten en tijdbestek werkzaamheden). Het gaat om net iets meer dan 40 m2. Vergunning hebben we al. Bij voorkeur willen we een prefab constructie, anders van hout. We willen een casco oplevering, maar dit willen we nog overleggen. Elektra willen we wel, stucwerk niet. Constructieberekening van het dak is gemaakt. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal

Ik wil een opbouw op een plat dak. De totale opbouw wil ik circa 7,5 x 14,5 meter. Raampartijen voor- en achterzijde en twee kleinere ramen aan de zijkant. Vergunning is nog niet aangevraagd. Het dak is sterk genoeg, ik heb constructieberekeningen en ook de tekeningen zijn gemaakt. Ik wil een complete oplevering met elektra en stucwerk. Het soort constructie maakt mij niet heel veel uit. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op het platte dak van onze woning

Wij zouden graag een opbouw willen op ons huis en zouden hier ook graag geadviseerd in willen worden. Deze opbouw zal 43 m2 moeten worden. Het gaat om een plat dak. Een constructieberekening van het dak zou nog gemaakt moeten worden. Over het soort constructie willen we graag advies. We willen een complete oplevering, met stucwerk. De kosten voor elektra en loodgieterswerk willen we graag apart op de offerte. Vergunning willen we graag door de vakman laten regelen. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden.

Opbouw op de uitbouw realiseren

Wij willen graag een kamer extra maken op het platte dak van onze keuken. De afmetingen zijn 3 x 4 meter. We zijn ons een beetje aan het oriënteren op wat er mogelijk is en op de kosten. Er is geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is. Wel weet ik dat het dak extra is verstevigt voor een dakterras. Vergunning is waarschijnlijk nodig. Wie dit regelt willen we graag overleggen. We denken aan een houten constructie. Het doel is om slaapkamers te creëren We willen graag een offerte voor een complete oplevering en voor een casco oplevering en de kosten graag apart gespecificeerd. Elektra ook graag apart vermelden, stucwerk hoeft niet. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden. Wel zouden we tekeningen van de overburen mogen hebben. Graag ontvangen we een offerte.

Opbouw op platte dak

Ik wil een opbouw op ons huis laten plaatsen en ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn. Het moet casco opgeleverd worden, dus geen elektra en geen stucwerk, en het moet houtskelet zijn met een kunststof afwerking. Er is een vergunning voor nodig en als het mogelijk is wil ik deze graag via u aanvragen. De afmetingen weet ik nog niet dus ik ontvang graag een prijs per m2.

Opbouw plat dak 4 woningen

Wij willen met 4 huishoudens samen een concept aanvraag indienen bij de gemeente voor een opbouw op de platte daken. Op de foto drie woningen naast elkaar. Aan de rechter zijde staat nog een woning los. De dak opbouw(en) moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en het moet van kunststof of hout gemaakt worden. Afmetingen: Max 40 m2. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Kunt u een offerte maken voor de concept aanvraag?

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak. Ik gok dat de opbouw tussen de 30 m2 en 40 m2 is. Maar dat is maar een gok. Ik heb foto's bij gestuurd van eventueel opbouwen van ons in de buurt. Een vergunning is waarschijnlijk wel nodig. Het maakt ons niet heel veel uit wie dit doet, dit willen we graag overleggen. Of het dak sterk genoeg is weten we niet. We willen waarschijnlijk een casco oplevering. Is het mogelijk om de kosten voor elektra en stucwerk apart te vermelden? De constructie maakt ons niet heel veel uit, de kosten spelen wel een rol. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Etage opbouw plat dak inclusief afwerking

Ik wil een dakopbouw realiseren op een platte dak van 83 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Er is een vergunning voor nodig en die wil ik graag via u aan laten vragen bij de gemeente. Graag ontvang ik een offerte.

Verhogen afgeknot schuin dak

Wij hebben een woning waarbij het dak eerst deels schuin is met pannen en vervolgens overgaat in een plat dak. De oppervlakte van het platte dak is ongeveer 25 m2 (zo'n 5 bij 5). Nu zijn we aan het kijken of het mogelijk is dit te verhogen. We zitten wel in beschermd stadszicht, dus denken we aan 2 opties, het schuine dak doortrekken (waardoor er dus een volledig schuin dak met een echte nok ontstaat (eventueel met een knik) of een een platte opbouw. De eerste optie geven we het meeste kans qua vergunning, maar we zijn in eerste instantie geïnteresseerd in de mogelijke kosten om te kijken of het überhaupt rendabel voor ons is. Bij voorbaat dank.

Opbouw op plat dak van nieuwbouwwoning

We willen graag op onze nog te bouwen nieuwbouw woning een extra verdieping aanbrengen op het platte dak. De afmeting is ongeveer 6 x 6 meter. Tekening is bijgevoegd. Het gaat om een nog te bouwen nieuwbouwhuis. (vergunning om te bouwen schijnt al aanwezig te zijn) We willen graag een volledig afgewerkte opbouw inclusief de vloerverwarming/koeling doorgetrokken vanuit de de eerste verdieping. Het dak wordt als het goed is sterk genoeg opgeleverd. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze moeten gedemonteerd worden en op het dakopbouw gemonteerd. Bouwtekeningen zijn nog nodig. Graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. De constructie het liefst van beton, maar hout kan ook. Graag ontvang ik een offerte.