Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw platdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw platdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw platdak

Opbouw platdak

Naast onze woning met zadeldek bevindt zich een appartement met plat dak. Van het appartement zouden we een eengezinswoning willen maken door middel van een opbouw. De opbouw moet 11 bij 5,25 meter worden. Of het compleet of casco opgeleverd moet worden is in overleg. Er moet in ieder geval elektra aangelegd worden, en het stucwerk doe ik zelf. Mijn voorkeur gaat uit naar prefab, en de vergunning word nog aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw platdak

Ik wil graag een dak opbouw realiseren. De maten zullen ongeveer 9.3 m bij 4.3 m moeten worden. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, zonder elektra en stucwerk en wil ik dat het van hout gemaakt word. De vergunningaanvraag laat ik ook graag door u doen.

Opbouw extra verdieping met platdak

Wij zijn ons aan het oriënteren voor de mogelijkheden om een dakopbouw te realiseren op ons platte dak. De afmetingen zijn ongeveer 7 meter lang x 5 meter breed. In totaal ongeveer 35-37 m2. We willen een casco oplevering, maar wel gestuct en met een aantal stroompunten. Het dak is waarschijnlijk sterk genoeg, meerdere buren hebben ook een dakopbouw, maar er is geen constructie berekening gemaakt. Vergunning moeten we nog aanvragen. Het huis is aan de buitenkant van hout, wat voor constructie hierbij past willen we graag advies over. Het liefst zouden we rond maart of april 2020 beginnen.

Opbouw platdak

Wij willen een offerte ontvangen van een opbouw volgens de bijgevoegde tekening (zie foto + link). Wat ik weet is dat de bouwstijl bepaalde eisen heeft, in de straat zijn er drie van deze opbouwen in een bepaalde stijl gerealiseerd (zie link). De opbouw moet ook voorzien worden van een trap, gat enzovoort. Zou u op de offerte de prijs voor een casco- en complete opbouw kunnen geven? Het doel is om de woonruimte te vergroten.

Dakopbouw platdak

Wij willen een dakopbouw realiseren van ongeveer 35 m2 Het dak is ongeveer 6 m bij 8 m. casco of compleet, en of er gestuct moet gaan worden is nog in overleg. Het moet in ieder geval een houten opbouw worden en er moet elektra in komen. Er is een vergunning voor nodig maar de hele buurt heeft een opbouw, dus de vergunning krijgen zal geen probleem zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn opzoek naar een aannemer die onze dakopbouw 35 m2 kan realiseren. De huidige situatie is nu dat we een plat dak hebben en we willen graag een platdak met aan beide kanten een dakkapel (zie foto's). We zouden graag geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden en de casco prijzen en meerprijs. – Constructieberekeningen – Bouwvergunningen – Vloer – Trap – Dakkapellen - Kunststof kozijnen met dubbel glas - Goede dik dakisolatie en muurisolatie omdat we dichtbij Schiphol wonen. Vergunning moet nog worden aangevraagd, omdat ik de tekening van de opbouw hiervoor nodig heb (ik heb wel een hard-copy van mijn buurman)

Uitbouw op platdak

Wij staan op het punt een woning te kopen. Er is beneden aan de zij- en achterkant al uitgebouwd. een L om het huis. Boven is het erg klein en daarom willen we op het plat dak graag 2 slaapkamers realiseren. Het idee is om achter op de keuken en woonkamer uit te bouwen. circa 10 bij 4 meter. De gehele woning moet nog verbouwd worden. Er is dus heel veel mogelijk. Wij horen graag eens wat er dan ongeveer mogelijk is en wat het ongeveer zou kosten. de opbouw mag van hout zijn.

Extra verdieping platdak

Ik wil graag extra slaapkamers te realiseren aan de hand van een extra verdieping. Het liefst 3 slaapkamers. Wij zijn ons aan het oriënteren voor de mogelijkheid om extra slaapkamer er bij te bouwen. Van welke afmetingen weet ik nog niet. Ik denk dat er een vergunning nodig is. Er is een huis in de straat die ook een opbouw heeft, dus ik ga er vanuit dat het kan. Over de constructie laat ik me graag adviseren. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Graag direct oud materiaal afvoeren.

Plat dak opbouw

Wij willen een bovenverdieping laten bouwen. Wij hebben een hoekwoning met platdak. Buren hebben een bovenverdieping met schuin dak maar dat wil ik niet, wij willen een rechte verdieping. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, maar het moet in ieder geval prefab zijn. De opbouw word 5 bij 8 meter. Graag een offerte hiervoor.

Opbouw platdak

We willen een opbouw realiseren op onze woning. Ik heb een foto doorgestuurd van afmetingen die ons buren hebben die al een opbouw hebben geplaatst.. Compleet of casco is in overleg. Stucwerk ook. Er moet wel elektra in komen en het moet van metselwerk gemaakt worden. Fundering is niet nodig. Ik wil weten op hoeveel ik uitkom qua bedrag. Alvast bedankt