Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw platdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw platdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw platdak

dakopbouw op een platdak (garage) bij aangekocht huis

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw/uitbouw. Tijdens de bouw in 2001 was dit een optie, maar is toen niet uitgevoerd. Wij hebben per 14-9 dit huis aangekocht en overwegen de extra kamer.Opbouw valt tussen de 2 buitenmuren van de woningen. Aan de hand van een platte grond van de buren, zal de afmeting van de opbouw ongeveer 2,90 m bij 4,50 m worden. Voor en achterzijde van de opbouw graag met kunststof kozijnen met rolluiken met een vast raam en een kiep/kantel raam. Aftimmering buitenzijde met rabatdelen / hout (kunststof). In onze huidige situatie is in de overloop een raam, deze is in de situatie met opbouw vervangen voor een deur. Bij veel buren is deze opbouw al tijdens de bouw meegenomen en hebben velen er nog een klein balkon erbij laten plaatsen. Deze optie is voor ons niet van toepassing. Opbouw moet compleet afgeleverd worden met elektra en verwarming voorzieningen. Ik hoop dat deze informatie voldoende is om een (globale) offerte aan te maken.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

opbouw op een platdak realiseren

Wij willen een opbouw met een schuin dak laten realiseren op ons huis met een plat dak. De maten zijn 8,27m bij 5,21m. De buren hebben dit ook. We willen kunststof materiaal gebruiken en dakpannen laten plaatsen. We hebben nog geen vergunning en nog geen professionele bouwtekening. We kunnen een foto sturen van hoe we het precies gedaan willen hebben. We hopen dat jullie ons kunnen helpen met een compleet afgewerkte opbouw.

Dakopbouw Platdak

Wij willen een dakopbouw op een platdak realiseren. bij onze nieuwe woning. Het is een bestaande woning, en we willen daar een opbouw van 20M2 realiseren. ER zijn in de buurt geen andere opbouwen. Het doel is een extra kamer realiseren. Het betreft een hoekwoning. En we zouden dan graag 1 december met de opbouw beginnen.

Opbouw verdieping platdak

Wij willen een boven graag een extra verdieping laten maken op ons platte dak. Er zijn veel huizen om ons heen die een derde verdieping hebben laten bouwen, wij hebben toentertijd niet voor die optie gekozen. Lengte is 10.5 meter en breedte is 5.10 meter ongeveer. Graag de verdieping met een hogte 2,40 meter. Op de eerste verdieping moet het worden gebouwd en graag iets soortgelijks als de omliggende huizen.

Casco opbouw

Casco opbouw op platdak, indien mogelijk prefab. Vergunning al verleent aan hoekwoning. Bestaande constructie het liefst alleen aanpassen door trapopening te creëeren. Zie tekening bijgevoegd. Er zijn nog meer tekeningen en foto's bestaande situatie.

Opbouw op platdak van aanbouw

Opbouw moet 5 bij 6 m zijn. Hierin moeten 2 slaapkamers gerealiseerd worden het liefst met toilet. Verder wil ik dat het compleet afgewerkt word met elektra en stucwerk. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw realiseren

Wij zouden graag een opbouw willen realiseren. Denk aan maten 4,5m x 4,5m. Opbouw is op een platdak, en afwerking graag van steen. Er zijn al meerdere soortgelijke opbouws gedaan bij ons in de buurt. Eigenlijk zoeken wij precies hetzelfde. Moet een kleine badkamer in. Wij hebben een schets voor onszelf. Vergunning is noodzakelijk. Graag prijs voor een casco- en complete oplevering. Zou graag willen weten wat de richtprijs ongeveer is.

Dakopbouw op platdak

Wij willen een uitbouw realiseren van +/- 25 m2 op een platdak in een L-vorm. We hebben al een dakterras, dus er is al een trap en gat aanwezig. Het dakluik moet overigens wel verwijderd worden. Tevens moeten er zonnepanelen verplaats worden van het bestaande dak naar de dakopbouw. Aan de voor- en achterzijde van willen we een aluminium pui met glas hebben, waarbij de achterzijde functioneel moet zijn en open kunnen. De opbouw willen we in dezelfde steen kleur als het huis hebben. En er moet een waterleiding doorgetrokken worden van de tweede verdieping naar de dakopbouw.

Vedieping op platdak

Ik wil graag een complete, houten dak opbouw van 4 meter bij 6 meter met een terras van 3 bij 6 meter. Er hoeft geen elektra en stucwerk gedaan te worden. Hier is een vergunning voor nodig, en deze moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.