Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw platdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw platdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw platdak

Plat dak opbouw

Wij willen een bovenverdieping laten bouwen. Wij hebben een hoekwoning met platdak. Buren hebben een bovenverdieping met schuin dak maar dat wil ik niet, wij willen een rechte verdieping. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, maar het moet in ieder geval prefab zijn. De opbouw word 5 bij 8 meter. Graag een offerte hiervoor.

Opbouw platdak

We willen een opbouw realiseren op onze woning. Ik heb een foto doorgestuurd van afmetingen die ons buren hebben die al een opbouw hebben geplaatst.. Compleet of casco is in overleg. Stucwerk ook. Er moet wel elektra in komen en het moet van metselwerk gemaakt worden. Fundering is niet nodig. Ik wil weten op hoeveel ik uitkom qua bedrag. Alvast bedankt

Opbouw platdak

Realiseren van opbouw op plat dak van ongeveer 4,5 m breed en 6,5 m lang. Voorkeur om voor- en achterkant omhoog te metselen en de zijkanten van ander (goedkoper) materiaal van goede kwaliteit. Ik weet niet zeker of er een vergunning nodig is, maar veel woningen naast de mijne hebben ook een opbouw, dus ik denk dat dit wel haalbaar moet zijn. De oplevering graag casco.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een volledige casco opbouw 52 m2. De verdieping moet worden voorzien van een trap, tevens ook elektra/ verwarming/ riolering voorbereiding, op onze woning uit 2000 met platdak. Afmeting is 5,70 x 9,20 meter. De bedoeling is om 2 grote slaapkamers (straat & tuinzijde) en een badkamer te realiseren. Vergunning heb ik al aangevraagd en ben ik mee bezig. Als het goed is moet er een houten constructie komen.

Dak opbouw op platdak

Wij willen een dakopbouw op ons platte dak laten plaatsen. Het moet een nokhoogte van 9m en goot hoogte van 6m hebben. En 5,50m breed en 7,70m diep. Omdat het een schuin dak moet zijn bij breedte dakkappel voor en achter. Omdat wij niet weten of het voordeliger is om het casco op te leveren of compleet ontvangen wij graag een offerte voor beide.

Opbouw platdak

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak. Met 2 kamers. De lengte van ons huis is 10.95 meter en de breedte is 4.45 meter. Het moet prefab zijn. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel elektra in komen, en er hoeft geen stucwerk gedaan te worden. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervoor zowel prefab als andere mogelijkheden.

Opbouw op platdak

Wij willen graag een dakopbouw realiseren van +/- 40 m2 (5 m x 8 m). Er is een vergunning voor nodig, maar dit wil ik graag met de aannemer regelen. Het moet casco opgeleverd worden met elektra punten. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden moet zo goedkoop mogelijk zijn. Graag een offerte hiervoor.

Platdak opbouw

Ik wil graag een dakopbouw op een plat dak op de uitbouw van de begaande grond. betreft een nieuwbouw woning. maten van de uitbouw zijn, 5,55 meter bij 2,4 meter. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is, maar als dit nodig is dan ga ik het aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met een stenen buitenkant en elektra. Er hoeft niet gestuct te worden. Graag een offerte hiervoor.

Opbouw platdak achterzijde

Wij willen een opbouw realiseren van 3 x 2,5 meter t.b.v. een badkamer. De vergunning heb ik al. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk, de binnenkant moet houtskeletbouw zijn en de buitenkant gemetseld. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Dakopbouw garage platdak

We willen een complete opbouw op de garage als extra kamer. Dit is circa 3 x 5 meter. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. De buitenkant moet dezelfde stijl als het huis hebben, met houten kozijnen. Verder moet er elektra in komen en wil ik dat het gestuct word. Ik ben erg benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ik ontvang graag een offerte.