Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op platdak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op platdak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op platdak

Opbouw platdak

Heer/mevrouw Wij wonen in Denhaag vrij centraal maar willen eigenlijk niet verhuizen maar komen wel ruimte tekort. Graag willen wij weten of onze woning in aanmerking komt om hier extra ruimte op het dak aan te mogen creëren. Nu kom ik er niet uit of wij hier wel of geen vergunning voor krijgen daar het portiekwoningen zijn maar wij degene zijn die het hoogste wonen. Zou u mij kunnen vertellen of dit mogelijk is of onze woning hiervoor in aanmerking komt?.

Opbouw op platdak van aanbouw

Ik heb een aanbouw van 6,30 bij 3,30 daar wil ik een opbouw op. Volgens mij is de aanbouw erg oud en daarom denk ik dat de draagkracht minimaal is en de vraag is of er ooit een fundering aangelegd is. De muur in de huiskamer vertoond overigens enkel scheuren. De opbouw heeft de voorkeur voor een licht en onderhoudsvrij materiaal. Hier komen 2 of 3 ramen in een paar electra aansluitingen en de verwarming moet worden verlegd. Er moet een deur de gevel komen. Kunt u hiervoor een offerte opmaken?

Opbouw op plat dak

Wij willen graag een prijsindicatie voor een opbouw op ons platdak. Oppervlakte tegen de 30m2. In eerste instantie graag alleen de prijsindicatie voor puur de opbouw behangklaar opgeleverd. Evt extras zullen later besproken/toegevoegd worden. Tekeneingen en statische berekeningen zijn al aanwezig, vergunning is ook zo goed als rond.

Garage met verdieping bouwen

Monteel ben ik aan het kijken daar een grage met opbouw volledig met platdak epdm. Opp 8m * 3. 25m 1 kopkant kozijn met deur van 83,5 en 2 glas vlakken van 83. 5 lange gevels 2 kozijnen voor licht in val ( 2de verdieping ook ) breedplaat vloeren dek. Meranti trap. Std keuken 180, toilet enz. Dak mag gewoon een blaklaag zijn met beplating. Casco opleveren. Ps andere kopgevel alleen boven een klein kozijn. Voor vragen graag mailen.

Casco opbouw maken op plat dak

Ik wou weten wat een casco opbouw op platdak kost van 40 m2

Opbouw op platdak

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen hebben voor het volgende: Ik wil een dakopbouw, lessenaarsdak, laten plaatsen op mijn woning over de totale lengte en breedte. Het dak is ongeveer 540 cm breed en 835 cm lang. Qua hoogte moet deze hetzelfde worden als mijn buren, deze hebben hetzelfde huis in spiegelbeeld maar hun achtergevel staat haaks terwijl deze bij mijn huis schuin loopt. Elk huizenblok bestaat uit 4 huizen, en aan het 'begin' van de straat is het zelfde huis als wij hebben met reeds een dak opbouw. Het gaat om een complete opbouw en binnen muren elektra, minimaal 2 stopcontacten per kamer, en cv leidingen en radiator. Ook de hal moet minimaal 1 stopcontact en 1 lichtpunt bevatten. Ook moet elke kamer 2 lozen leidingen krijgen, en elke kamer moet 2 lichtpunten krijgen, behalve de badkamer. Ook moeten de badkamer aansluitingen worden doorgetrokken, dus wc, riool, elektra en eventueel de afwaseming voor de vocht bij het douchen.Er zullen 8 ramen geplaatst moeten worden, en binnen moeten er 3 deuren geplaatst worden. In de achterkamer welke gerealiseerd word moet een vliering komen. De huizen zijn bij de bouw al geschikt gemaakt voor een opbouw. Er moet wel een vergunning e.d. alles wat hiervoor nodig is aangevraagd worden. Het liefste alles via één persoon/bedrijf te regelen. Om kosten te besparen kunnen een aantal opties aan de binnenkant van de opbouw optioneel zijn, deze kan ik eventueel ook zelf uitvoeren.

Casco opbouw platdak

Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor een casco 2/3 opbouw. De woning heeft een plat dak, dus er zal een trapdoorvoer en een vaste trap geplaatst moeten worden. De afmeting is 5 meter breed en 6 meter diep. Het is nog onbekend of er een vergunning is, echter hebben beide buren wel al een opbouw dus dit zou geen probleem mogen opleveren.

Opbouw op een plat dak laten bouwen

Opbouw plat dak. Maat platdak 6 bij 8 opbouw 4 bij 6 zodat ruim binnen het huidige dak gebleven wordt. Graag prijsindicatie per mail

Dakopbouw en dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakopbouw op een platdak met in het voor- en achterdakvlak elk een dakkapel. Ik wil graag een opbouw van 5.20 breed en 7 meter diep. Ik wil ook graag de binnen zijde volledig laten afwerken. Er zijn nog geen tekeningen en berekeningen gemaakt. Ik ben bij de gemeente geweest en heb het papierwerk voor een vergunning in huis. Misschien is er ook een funderingsonderzoek nodig.

Dakopbouw bovenop de woning bouwen

Wij willen een dakopbouw (mansarde dak) boven op ons huis (platdak). Het huis stamt uit 1924. Ik wil graag een dakopbouw op een jaren '30 (1924) woning. Reden is extra ruimte creëren. Woning is 6 bij 12 meter, echter zitten hier 2 balkons in. Dus het oppervlak van de opbouw zal minder zijn. Ik schat 6 bij 9 meter. Ik ben nog niet bij de gemeente geweest voor de aanvraag van een vergunning. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.