Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw plat dak 4 woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw plat dak 4 woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw plat dak 4 woningen

Opbouw op plat dak van een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning (oplevering 4e kwartaal 2020) willen we op ongeveer de helft van het totale platte dak een opbouw laten plaatsen van circa 5,70 meter x 5,00 meter. Het dak van de nieuwbouwwoning zal bij oplevering al over een te openen dakluik (met vaste trap) beschikken. Dit bestaande dakluik willen wij graag hergebruiken en in het dak van de opbouw laten plaatsen indien mogelijk. Ook moet er een waterafvoer komen aangesloten op het riool ivm een aan te leggen kleine keuken. Wateraanvoer zal wel reeds aanwezig zijn. Vergunning is nog niet aangevraagd maar dakopbouwen zijn bij dit nieuwbouwproject al meegenomen in het bestemmingsplan. Overburen hebben een vergelijkbare opbouw.

Casco-Opbouw van circa 4,00 meter x 5,00 meter op plat dak

Het betreft een dubbele bovenwoning op de 1e en de 2e verdieping. Voorkant gedeeltelijk pannendak, achterzijde gedeeltelijk een plat dak met bitumen en grind. Wij willen net als bij een buurman op het platte dak van de 2e verdieping een casco-dakopbouw van circa 5,00 meter x 4,00 meter met een nieuwe vaste trap er naar toe. Momenteel zit hier een kleine lichtkoepel, dit gat dient dus vergroot te worden voor de vaste trap. het gaat om het casco, verwarming en elektra doen we zelf. Er hoeft geen sanitair in te komen.

Dak opbouw op plat dak realiseren aan de hand van bouwtekeningen

Wij willen graag een dakopbouw, velen in de straat hebben het al. Hier zijn bouwtekening voor gemaakt en de omgevingsvergunning is al aangevraagd. Het betreft: Een opbouw van 20-25 m2, gemetselde constructie, casco opleveren, houten dak huidige woning en het betreft een toekomstig 2e verdieping woning.

Dakopbouw

Wij willen een opbouw op ons platte dak. We hebben nu 1 verdieping met een plat dak. Wij denken aan circa 10,00 meter x 5,00 meter.

Opbouw plat dak

Wij zouden graag een opbouw op het platte deel van ons dak willen, de voorzijde van het huis is al een punt dak de opbouw zal op de achterkant van het huis worden gebouwd en zal dan aan moeten sluiten op het punt dak om zo een extra verdieping te creëren, ook zal er een trap moeten komen van de 1e naar de 2e verdieping. De woning is circa 5,10 meter breed. Bijgevoegd een aantal foto’s het huis met de gele pijlen is de onze, de andere foto’s zij van de buren die bijna allemaal al zo’n opbouw hebben. Mijn buurvrouw is eventueel ook geïnteresseerd.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons een dak opbouw kan realiseren. Wij zijn met 4 huishoudens die allemaal het zelfde willen. De oppervlakte bedraagt 45 m^2 per huis, en heeft 2 schuine zijde met een plat dak er tussen. De hoeken zijn verschillend een is 45 graden, dat andere is onderhandelbaar bij de welstandcommissie en zou ergens tussen de 60 en de 80 graden moeten liggen. Als optie zouden wij een dak kabel willen. Ook zouden wij graag een optie willen voor casco vs afwerking. Wellicht kunt u mij even bellen.

Dakopbouw op eerste verdieping met plat dak

Wij willen op ons huis (BG + 1 verd. met plat dak) graag een 2e verd./dakopbouw van circa 35 m2. De vergunning is nog niet aangevraagd. (Overburen hebben al een dergelijke situatie). Er moet in de nieuwe opbouw ook een Badkamer komen. Graag de prijs van alleen casco en van helemaal afgewerkt.

Kelder- met opbouw t.b.v. uitbreiding woning aan 1 zijde

Bestaande (losstaande) garage plat gooien, in het vrijgekomen grondstuk een prefab-kelder plaatsen met daarop een verdieping aansluitend aan de begane grond van de woning t.b.v. uitbreiding (nieuwe keuken). De binnen-afmetingen moeten 3,6 meter x bij 6 meter worden.

Dakopbouw plat dak

Ik heb een woning uit 1926 met een plat dak. Er moet een opbouw komen van 24 m2. Aan de achtergevel komt ter hoogte van de keuken een kleine aanbouw van circa 6 m2. Er hoeven geen stalen balken geplaatst te worden. Aanvang graag medio Augustus 2020. Vergunning moet nog geregeld worden maar gelijke situatie komt al meermalen voor in de straat.

Opbouw plat dak

Een opbouw laten plaatsen en nog wat kleine veranderingen beneden. zie bestand