Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw plat dak

Opbouw plat dak en opbouw garage

Ik wil graag een opbouw van 3e verdieping 6.5 bij 5.4 breed en een opbouw van de garage van 7 bij 3 breed. Hoogte moet 2,50 zijn. Ik heb hier nog geen vergunning voor.

Dakopbouw met 2 vaste trappen en zonnepanelen

Wij denken aan een extra (3e) verdieping op ons hoekhuis met plat betonnen dak. Het gaat om een opbouw van circa 50 m2 met 2 nieuwe vaste trappen. (Van 2e naar 3e EN van 3e naar het dak). In het dak een te openen lichtkoepel groot genoeg om het dak te kunnen betreden. En ook meteen zonnepanelen laten installeren. Vergunning is nog niet aangevraagd. Graag advies en prijs-indicatie van een ervaren Opbouw-Aannemer.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Prefab dakopbouw op een plat dak realiseren

We willen een extra kamer creëren van ongeveer 14 m2 op de eerste etage van een plat dak. De opbouw moet prefab zijn en casco met alleen de elektra voorzieningen. De rest kan ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen een opbouw op onze nieuwe woning bij verschillende andere huizen al gedaan. Afmeting zal ongeveer 6 bij 7 meter zijn. Wij wensen dit compleet met alvast leiding werk voor een badkamer op deze verdieping. Bijgevoegde bestanden geven een indruk. Tekening enz kan ik allemaal delen met de vakman, vergunning is al aangevraagd

Op plat dak een houtskelet opbouw en dakterras realiseren

Willen op onze platte dak een houtskelet opbouw realiseren met een dakterras. Afmetingen opbouw (binnenmaten) 6,01 meter x 4,37 meter. We zitten te denken aan een casco oplevering, met leidingen en elektra. Vergunning graag opnemen in de offerte.

Opbouw woning plat dak bestaande woning

Ik wil een 4.77 meter breed x 5.69 meter lange opbouw met een tussen muur en een vaste trap. Hierdoor heb ik ook een terras. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word met elektra voorbereidingen, gipswanden aan de binnenkant en een gemetselde buitenkant. Op de foto zie je plattegrond van een andere woning hoe het zou moeten worden.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.

Kelder dieper maken & achterzijde opbouw

Ik wil graag een kelder laten maken in een belegging. Daarnaast ook aan de achterzijde van het gebouw een 2e etage op huidig plat dak opbouwen Voorkeur voor een houten skelet, bouwtekening aanwezig . Extra object in delft optioneel.

opbouw op een platdak realiseren

Wij willen een opbouw met een schuin dak laten realiseren op ons huis met een plat dak. De maten zijn 8,27m bij 5,21m. De buren hebben dit ook. We willen kunststof materiaal gebruiken en dakpannen laten plaatsen. We hebben nog geen vergunning en nog geen professionele bouwtekening. We kunnen een foto sturen van hoe we het precies gedaan willen hebben. We hopen dat jullie ons kunnen helpen met een compleet afgewerkte opbouw.

Partners

Partners van Casius