Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw plat dak

Opbouw op platte dak van een hoekwoning

Het gaat om een opbouw voor onze hoekwoning met plat dak. Zie toegevoegd document voor gedetailleerde uitwerking. De bouwvergunning is recent verkregen. Ik kom graag in contact om realisatie van deze opbouw te bespreken (benodigde kennis, ervaring, kosten en tijdbestek werkzaamheden). Het gaat om net iets meer dan 40 m2. Vergunning hebben we al. Bij voorkeur willen we een prefab constructie, anders van hout. We willen een casco oplevering, maar dit willen we nog overleggen. Elektra willen we wel, stucwerk niet. Constructieberekening van het dak is gemaakt. Graag ontvangen we een offerte.

Uitbouw op plat dak aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw op een plat dak realiseren met de maten 6 m x 3 m. Ik zit in de scheepsbouw en heb gekeken op de bouwtekeningen van het huis. De balken lijken mij sterk genoeg. Er is alleen geen officiële berekening gemaakt, dus dat zou nog moeten. De reden van de uitbouw is, omdat de keuken ijskoud is, dat is een bron van kou en tocht voor de woning. Het ligt aan het dak, maar om het dak open te halen te isoleren lijkt me dan in vergelijking van de voordelen van een opbouw, minder voordelig. We willen graag een houtskeletbouw. Over de afwerking krijgen we graag advies en ideeën. De oplevering is afhankelijk van de prijs. Graag wil ik weten wat het verschil is tussen een casco oplevering en compleet. Casco willen we met ramen, kozijnen en buitenafwerking. Isolatie en de trap kan ik zelf. Stucwerk apart vermelden, en elektra ook. Elektra kan een lastige situatie worden. Vergunningen moet nog, dit regelen we zelf. Bouwtekeningen moeten ook nog.

Dakopbouw op het platte dak van de oefenzaal

Ik wil een opbouw op een plat dak. De totale opbouw wil ik circa 7,5 x 14,5 meter. Raampartijen voor- en achterzijde en twee kleinere ramen aan de zijkant. Vergunning is nog niet aangevraagd. Het dak is sterk genoeg, ik heb constructieberekeningen en ook de tekeningen zijn gemaakt. Ik wil een complete oplevering met elektra en stucwerk. Het soort constructie maakt mij niet heel veel uit. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op het platte dak van onze woning

Wij zouden graag een opbouw willen op ons huis en zouden hier ook graag geadviseerd in willen worden. Deze opbouw zal 43 m2 moeten worden. Het gaat om een plat dak. Een constructieberekening van het dak zou nog gemaakt moeten worden. Over het soort constructie willen we graag advies. We willen een complete oplevering, met stucwerk. De kosten voor elektra en loodgieterswerk willen we graag apart op de offerte. Vergunning willen we graag door de vakman laten regelen. Tekeningen moeten ook nog gemaakt worden.

Uitbouw zijkanthuis

Willen uitbouw realiseren van ruim 25 m2 t.w. 5,5 x 5,1 mtr. plat dak met schuifpui en glasdeur. Het is op een recreatiepark en daar mag niet op gebouwd worden, dus we vragen geen vergunning aan. De helft van de huizen in het park heeft dit al gedaan. We hebben nog geen idee van welke constructie we het willen hebben, dit willen we graag overleggen met de aannemer. Er is een fundering nodig. 4 november wordt hieraan begonnen. Dit wordt een betonnen fundering en er wordt uiteraard geheid. De fundering wordt zo gemaakt dat elke constructie erbovenop gebouwd kan worden. Afvoeren worden er ook gemaakt door degene die de fundering maakt. De oplevering graag ook in overleg met de vakman. Elektra en water lukt mij zelf, bouwwerk niet. Wellicht een casco-opbouw.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen op een plat dak van ongeveer 25 a 35 m2, afhankelijk van de mogelijkheden. Er is een vergunning nodig. Deze willen wij graag door de vakman laten aanvragen. De constructie graag zo onderhoudsvrij mogelijk. Welke oplevering we willen ligt nog open. Het doel van de opbouw is een extra slaapkamer creëren. Het geld is in principe binnen, dus dit is geen probleem.

Extra etage met balkon realiseren

Wij willen een extra boven etage op onze rijtjeshuis van 4 etages, inclusief een balkon. De woning is uit 1911, en bestond vroeger uit 2 woningen. Ik wil een opbouw over de gehele breedte (5,25 B x 10,39 L meter). Ik ben nieuwsgierig naar een prefab model met aan de voorkant veel glas, achterkant ramen en een plat dak. De aannemer zorgt voor de vergunningsprocedure. De prijsindicaties mogen zowel casco als compleet worden aangeleverd.

Opbouw plat dak 4 woningen

Wij willen met 4 huishoudens samen een concept aanvraag indienen bij de gemeente voor een opbouw op de platte daken. Op de foto drie woningen naast elkaar. Aan de rechter zijde staat nog een woning los. De dak opbouw(en) moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en het moet van kunststof of hout gemaakt worden. Afmetingen: Max 40 m2. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Kunt u een offerte maken voor de concept aanvraag?

Dakopbouw op plat dak realiseren

Dit betreft een dakopbouw op een plat dak van ongeveer 45 m2 en 2.5 m hoog. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw, dus ik neem aan dat het dak sterk genoeg is. Vergunning is nodig. Mocht de vakman dit regelen, zouden de kosten daarvoor apart vermeld mogen worden op de offerte. We willen graag een complete oplevering, zonder elektra en stucwerk. Graag een houten constructie. Bouwtekeningen moeten nog. Ook zou er een trap naar de opbouw gemaakt moeten worden.

Opbouw op plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw op ons platte dak. Ik gok dat de opbouw tussen de 30 m2 en 40 m2 is. Maar dat is maar een gok. Ik heb foto's bij gestuurd van eventueel opbouwen van ons in de buurt. Een vergunning is waarschijnlijk wel nodig. Het maakt ons niet heel veel uit wie dit doet, dit willen we graag overleggen. Of het dak sterk genoeg is weten we niet. We willen waarschijnlijk een casco oplevering. Is het mogelijk om de kosten voor elektra en stucwerk apart te vermelden? De constructie maakt ons niet heel veel uit, de kosten spelen wel een rol. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.