Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw plat dak

Dak opbouw voor een plat dak

Wij willen een offerte voor een dakopbouw ivm aangevraagde vergunning afmeting om de nabij 8 x 5 meter Wij hebben vergunning aangevraagd en is net gepubliceerd. Wij zouden de eerste zijn in ons blok als dit doorgang zou vinden. Het moet prefab zijn, er er moet elektra in komen. Ik ontvang graag een offerte met de kosten voor als het compleet opgeleverd word en de kosten voor casco.

Opbouw woning

Momenteel ben ik mij aan het oriënteren voor de mogelijkheden voor de opbouw van mijn woning met een plat dak. De opbouw moet ongeveer 8 x 4 meter worden en ik denk van hout. De oplevering graag casco. Er is een vergunning nodig, deze wil ik laten regelen door de vakman.

Uitbouw achterzijde woning plat dak

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. De opbouw moet een hout skelet hebben en dient ongeveer 6 bij 3,5 meter groot te worden en moet casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Vanuit de opbouw moet het mogelijk zijn om naar het bovenliggende terras te gaan. Daarnaast zijn er al ontwerpen aanwezig die door een architect gemaakt zijn.

Houtskelet opbouw op aanbouw plat dak

Wij willen een extra woonlaag creëren op het plat dak van de aanbouw. Op dit moment zijn wij bezig met de financiering hiervoor, het liefst beginnen wij met dit project in september. Het gaat om een houtskelet aanbouw met de afmeting buitenmaat 6m breed bij 5,20m diep. Het is de bedoeling dat dit casco wordt opgeleverd.

Opbouw plat dak

Wij bevinden ons in de oriënterende fase voor de opbouw van een compleet afgewerkte opbouw op rechtervleugel van ons plat dak. Dit zou bestemd voor 1 slaapkamer , badkamer en walk in closet. Ca 10 x 4 . Bijv hout. Wij hebben de voorkeur bij prefab of houten skelet, en een opgave voor casco en compleet.

Opbouw op eengezinswoning van drie lagen

Ik wil een opbouw van 45 m2 realiseren op een plat dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Complete oplevering is in overleg. Er moet in ieder geval wel elektra en stucwerk gedaan worden. En het moet houtskeletbouw met metselwerk zijn.

Opbouw plat dak

Wij zouden graag contact willen voor meer informatie over de mogelijkheden voor een dakopbouw van ongeveer 30 tot 35 vierkante meter op een plat dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte met hoeveel het casco en compleet zou kosten.

Opbouw plat dak

Ik wil graag een opbouw op een plat dak van 30 m2. De opbouw moet casco opgeleverd worden, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden moet onderhoudsvriendelijk zijn. Graag een offerte hiervoor.

Opbouw met plat dak op een eengezinswoning met een plat dak

Ik wil een complete opbouw. De opbouw komt op een eengezinswoning met een plat dak. De opbouw zelf moet een plat dak hebben. De afmetingen zijn 4800 x 8876. De vergunning heb ik al in mijn bezit. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en en zo licht mogelijk materiaal aan de buitenkant. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Platdak opbouw

Ik wil graag een dakopbouw op een plat dak op de uitbouw van de begaande grond. betreft een nieuwbouw woning. maten van de uitbouw zijn, 5,55 meter bij 2,4 meter. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is, maar als dit nodig is dan ga ik het aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met een stenen buitenkant en elektra. Er hoeft niet gestuct te worden. Graag een offerte hiervoor.