Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw plaatsen

Dak opbouw op platdak

Wij willen een dakopbouw op ons platte dak laten plaatsen. Het moet een nokhoogte van 9m en goot hoogte van 6m hebben. En 5,50m breed en 7,70m diep. Omdat het een schuin dak moet zijn bij breedte dakkappel voor en achter. Omdat wij niet weten of het voordeliger is om het casco op te leveren of compleet ontvangen wij graag een offerte voor beide.

Opbouw op een bestaande aanbouw

Opbouw op de uitbouw. Er is een aanbouw gemaakt bij een huis welk ik geïnteresseerd in ben om aan te schaffen. De maten van de uitbouw zijn 2.5 m lengte bij 8 breed. Ik wil graag weten hoeveel het kost als het compleet opgeleverd word en hoeveel het kost als het casco opgeleverd word, wel met elektra en stucwerk. Volgens de verkoopinformatie is de fundering van de huidige uitbouw sterk genoeg om hier ook nog een opbouw op te plaatsen. Er is een vergunning voor nodig en die moet ik nog aanvragen. Ik wil ook graag weten wat de mogelijkheden zijn qua materiaal van de opbouw (dus kunststof, metselwerk, hout?). Het moet in ieder geval onderhoudsvrij zijn.

roof extention

Ik wil een opbouw van 2 bij 6 meter plaatsen. Er is een vergunning voor nodig en daar ben ik nog mee bezig. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word zonder stucwerk en elektra, en een gemetselde buitenkant.

Uitbouw en opbouw realiseren

Wij willen een opbouw realiseren van ongeveer 35 a 40 m2 en een uitbouw van 12.5 m2. Beide projecten moeten compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik weet niet zeker of er een fundering in de uitbouw moet komen, dus het zou fijn zijn als dat apart op de offerte word vermeld. Verder wil ik dat de opbouw van zinklook word gemaakt, en de uitbouw van steen en glas. Misschien wil ik een badkamer in de opbouw plaatsen, maar dat is ook nog in overleg.

Zolder breder maken en opbouw op garage plaatsen

Ik wil mijn zolder vergroten. Dak kapellen moeten misschien verlengd worden. Ik heb geen nieuwe dak kapellen nodig, want de oude zijn nog goed, dus het moet alleen breder gemaakt worden. Dak kapel aan de voorkant is 1,77 meter breed, ik weet alleen niet met hoeveel meter het verlengd moet worden. Ik denk dat het dak kapel aan de achterzijde 2,77 meter is, en deze mag max. 50 cm breder worden. Daarnaast wil ik een offerte voor het plaatsen van een puntdak op mijn garage (ik heb nu een plat dak). De garage is 4 meter breed en 5 meter lang, en hier moet een opbouw op komen. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen, complete afwerking is in overleg, er hoeft geen elektra in te komen en het moet prefab of hout zijn. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Opbouw plat dak

Ik wil een casco, houten opbouw laten plaatsen. De maten zullen ongeveer 6 bij 4 zijn. Liefst met grote openslaande deuren. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder moet er elektra in komen en moet er stucwerk gedaan worden. Ik ontvang graag een offerte.

Opbouw achterzijde

Op onze woning willen we op de bestaande kleine uitbouw (12 m3) een casco opbouw plaatsen. Dit past in het bestemmingsplan en een goedkeuring voor de welstandscommissie is in aanvraag. In de opbouw is sprake van een kleine dakkapel en aan de tuinkant een klein raam op de voorkant georiënteerd. Het dak is met zink bekleed. De nok wordt aan de nok van de bestaande woning gekoppeld. Het huidige dak (welke in de nieuwe situatie als vloer zal fungeren) is al verstevigd en aan de muur verankerd. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het casco bouwen van dit dak (buitenzijde is af en bekleed). Mogelijk kunt u ook aangeven op wat viir termijn u zou kunnen starten/ leveren.

Opbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het maken van een extra verdieping bovenop een huis van 45 vierkante meter zoals de buren aan de rechterkant. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Complete oplevering en stucwerk is in overleg. Er moet wel elektra in komen en het moet van hout gemaakt worden.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Na de aankoop van een nieuwe woning hebben wij voornemens om de badkamer uit te breiden. Hiervoor willen wij een draagmuur laten verwijderen, een balk laten plaatsen en een nieuwe wand op laten bouwen om zo ruimte te winnen voor de badkamer. De muur heeft een lengte van 2,17 meter. De hoogte moet nog worden opgemeten maar zal een gemiddelde hoogte zijn van een jaren 50 huis (houten vloeren). De opbouw van de nieuwe wand is optioneel. Eveneens de afwerking van de balk. Graag ontvangen wij een offerte waarin verschillende onderdelen gespecificeerd zijn. Voor verdere vragen en/of informatie en foto's zijn wij telefonisch te bereiken.

Plaatsen van opbouw in plaats van dakkapel op aanbouw

Een aantal jaar geleden is bij ons een dakkapel op de tweede etage op zolder geplaatst. Inmiddels zijn we aan het onderzoeken of op de eerste etage, op de aanbouw een soort uitbreiding gemaakt kan worden. De aanbouw heeft een betonnen dak en is circa 2,5 x 5 meter. We moeten hiervoor nog wel een vergunningaanvraag doen. Zie bijgaande foto van de achterkant van ons huis. Onze buren overwegen hetzelfde te laten doen. Het moet casco opgeleverd worden (in overleg, dus graag een aparte prijs met hoeveel het compleet zou kosten), met een kunststof voorkant en stenen zijkanten. Er hoeft niet gestuct te worden. Heeft u enig idee of dit een mogelijkheid is? Ik hoor het graag.