Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw plaatsen

Building 1 floor on house (no permit yet)

I want to build 1 floor to my present house. woning type- tussenwoning. bouwjaar- 1990 gebruiksoppervlakte wonen (M2)- 110 bruto inhoud (m3) - 330 perceeloppervlakte (m2)- 134 I want 2 or 3 bedroom , badroom with WC. - Badkamer- nieuwe badkamer in opbouw - Toilet: aanleggen riool+realiseren nieuw toilet - Schilderwerk inwendig: schilderwerk inwending - electrische installatie/ groepenkast: electra verleggen en nieuwe groep maken. - Stuckwerk: Stucen wanden en plafonds Anders, Radiatoren plaatsen, wasmachine plaats. I want to sit with an architect and make a design. I do not have a permit yet.

opbouw op een platdak realiseren

Wij willen een opbouw met een schuin dak laten realiseren op ons huis met een plat dak. De maten zijn 8,27m bij 5,21m. De buren hebben dit ook. We willen kunststof materiaal gebruiken en dakpannen laten plaatsen. We hebben nog geen vergunning en nog geen professionele bouwtekening. We kunnen een foto sturen van hoe we het precies gedaan willen hebben. We hopen dat jullie ons kunnen helpen met een compleet afgewerkte opbouw.

Opbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte betondak van onze 2e verdieping van ons huis uit 2011. Graag zo groot als mogelijk dus circa 40 m2. Vermoedelijk samen met nog 2 buren met exact dezelfde woning. Trapgat zagen in het beton en nieuwe vaste trap inmeten en plaatsen. Er hoeft geen sanitair in te komen. Mogelijk wel 1 of 2 lichtkoepels. Graag een Aannemer die ook de vergunningaanvraag regelt.

Opbouw plat dak

Ik wil graag de prijs weten voor het aanmaken en plaatsen van een casco dakopbouw op een plat dak van 5 bij 8 meter. Ik wil ook graag een trap laten plaatsen en eventueel een cv ketel naar boven laten halen. CV ketel is er al. Het betreft een hoekwoning met een poort en de aangrenzende buren hebben al een dakopbouw. Ik heb nog geen vergunning. Budget is maximaal 30,000.

Dakopbouw

Wij hebben momenteel aan de achterzijde van ons platte dak een bestaande dakopbouw (rechte achtergevel t/m 2e verdieping). Deze is echter oud en heeft nog enkel glas. Graag advies van de Aannemer om deze opbouw; A. Te slopen en nieuwe (grotere) opbouw terug plaatsen B. Te renoveren en aan te passen en uit te breiden mogelijk tot aan de voorgevel met voor - en achter dakkapellen dus dak met schuine kanten voor - en achter.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw plaatsen op een plat dak van plus minus 38,5 m2. Wij hebben nog geen vergunning en vragen ons af of je ons hiermee kan helpen. Het is nog geen concreet plan, we willen weten of dit te realiseren is en wat dit zou kosten.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een casco opbouw laten plaatsen op een plat dak met een maat van 5,10 meter x 6,00 meter. Het mag met kunststof of houten kozijnen, en de buitenkant moet gestuct zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd maar ik heb wel al een bouwtekening. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dakopbouw plat dak

Wij willen een dakopbouw plaatsen op onze woning. Graag prefab en casco. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw word rond de 21 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Casco-houtskelet dakopbouw realiseren

Wij willen onze woning (1963) met plat dak vergroten door een extra verdieping op de 1e verdieping te laten plaatsen. Wij zijn een x aantal jaren geleden al bezig geweest met een architect (tekening toegevoegd als bijlage), deze zijn destijds ook al goedgekeurd door de gemeente. Het gaat om een casco-houtskelet-opbouw met plat dak. Er moet ook een trapgat uitgezaagd worden in het betonnen plafond voor een vaste trap. De afwerking en installatiewerken doe ik allemaal zelf, wel wind- en waterdicht opleveren.

Opbouw plaatsen

Ik zit te denken aan een casco opbouw op de woning. De oppervlakte zal ongeveer 50 m2 zijn. Ik weet nog niet zeker of er elektra aangelegd moet worden en of er gestuct moet gaan worden. Dat wil ik nog even overleggen. Het moet een houten constructie krijgen en een stenen buitenkant. Graag ontvang ik een offerte.