Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw laten plaatsen samen met buren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw laten plaatsen samen met buren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw laten plaatsen samen met buren

Dakopbouw maken en etage herindelen

Wij willen een dakopbouw op onze aanbouw beneden plaatsen. De tekeningen zijn gemaakt dus deze kan ik mailen. Het gaat om een opbouw op de 1e verdieping van ongeveer 2,5 x 5 meter. Dak mag plat worden en de buitenkant afgewerkt met of hout rabat of keralit. De bestaande kozijnen eventueel hergebruiken of hier nieuwe voor. Ook zal de binnenkant moeten worden afgewerkt. Er is nu 1 grote kamer deze opdelen in twee kamers met inclusief de opbouw. Wanden en plafonds gestuukt en vloer doorlezen. Er zullen twee nieuwe binnendeuren + kozijnen geplaatst moeten worden. Verder 4 elektra punten en 1 verwarming die er extra moeten komen. Vergunning aanwezig.

Opbouw op plat dak maken

Kunt u een indicatie geven van de kosten van een dakopbouw op een plat dak? Houtskeletbouw. Inclusief plaatsen trap. Het dak word aan u opgeleverd zonder dakleer en vv OSB plaat. Daar moet een kartonnen doos komen die wind en waterdicht is. Er hoeven geen leidingen naar de opbouw getrokken worden. Er moet een deur in komen omdat er een dakterrasje komt. De opbouw moet ongeveer 30 m2 worden.

Dakopbouw plaatsen

Wij zijn bezig met het aankopen van een huis en willen kijken of wij een dakopbouw kunnen meefinancieren. De maten van de vliering die er is zijn 681 cm x 634 cm. Daar wij veel verschillende bedragen horen en er soms verschillen van zo'n € 10. 000 (!!! ) weten wij niet goed welke bedragen we moeten aanhouden om dit voor te leggen bij de bank. Wij vragen daarom (in alle eerlijkheid) bij meerdere bedrijven een offerte op om toch een beetje een indicatie te krijgen van de kosten van deze verbouwing. Op de bijgevoegde foto ziet u het huis en twee huizen verderop een huis met een opbouw wat wij bedoelen.

Dakopbouw voor kantoorruimte maken

Wij zouden graag op een plat dak van ongeveer 5 x 5 meter een dakopbouw laten plaatsen. Hiervoor zal eerst bepaald moeten worden of het mogelijk is. Als de opbouw geplaatst kan worden dan dient er een vast trap naar boven geplaatst te worden en elektra en verwarming doorgetrokken. De wanden en plafonds wil ik dan graag laten stuken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Balk plaatsen voor toekomstige opbouw

Wij zijn op zoek naar een klusjesman die een versteviging balk kan plaatsen in onze nieuwe keuken. Het is nu niet dragend maar met een toekomstige opbouw wel zeker nodig. Ook zouden we graag iemand laten kijken naar de voormalige schouw-muur of dit dragend is of niet. Liefst zo snel mogelijk.

Dakopbouw realiseren

Ik zou graag mijn zolderverdieping willen vergroten door er een opbouw te plaatsen. De oppervlakte van de verdieping zal ongeveer 25 m2 groot gaan worden. Beide buren hebben dit al laten uitvoeren en deze muren kunnen wellicht gebruikt worden. Er zal verder een vaste trap geplaatst moeten worden, nu een vlizo trap, 2 kantelramen, een wasmachineaansluiting en simpel afgewerkt. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter is mijn woning de enige zonder opbouw.

Opbouw op een plat dak realiseren

Wij willen graag een opbouw realiseren met een houten constructie van ongeveer 50 m2. De opbouw dient een plat dak te hebben en kunststof kozijnen, Verder het plaatsen van wanden (binnen) en het voorbereiden van de water- en elektriciteitsleidingen. Ik ben nog met de vergunning bezig voor een plat dak. Ik wil alles gedaan hebben door de vakman dus ook het maken van de tekening en hulp krijgen bij het verkrijgen van een vergunning.

Opbouw op de 2e verdieping bouwen

Opbouw tweede verdieping van ongeveer 50 m2 (5,5 x 9m) met 2 slaapkamers en 1 badkamer en met dakkapel over de gehele breedte (5,5m) aan de voorkant. Huis heeft nu een plat dak met nieuwe pannen (2015) op valse kap. De buren hebben al een dakopbouw laten plaatsen. Ik wil het op dezelfde manier als de buren hebben. Ik heb nog geen vergunning. Ik neem aan dat het prefab is. Ik wil elektriciteit en water in de opbouw.

Winkelruimte verbouwen

Ik wil graag mijn winkelruimte verbouwen. Het gaat om: Het plaatsen van een metalstud scheidingswanden met deuren ter creatie van winkelruimte en werkruimte Opbouw als volgt: (totaal 10,5 m lang en 3,5 m hoog) - Plaatsen metalstud constructie (75 mm) - Plaatsen steenwol isolatie (75 mm) - Wanden worden voorzien van 1x laags 12,5mm gipskartonplaat en 1x laags 9mm OSB Het plaatsen van metalstuds plafonds Opbouw als volgt: (4 x 2 m x 2m) - Plaatsen metal stud constructie 75mm - Plafonds worden voorzien van 1x laags 12,55 mm gipskartonplaat Stucwerk - Gehele ruimte wordt gestuct - Betonnen dwarsbalken in zicht plafond worden voorzien van beton cire 15m2 - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton cire Vloer 40 m2 - Vloer winkelruimte wordt voorzien van betonlook d.m.v. een laag beton cire - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton ciré Schilderwerk - Wanden en plafonds winkelruimte worden geschilderd opgeleverd Extra - Een toonbank met een beton ciré look

Dak repareren en offerte voor opbouw

We hebben lekkage op onze platte dak, deze willen we allereerst verholpen hebben. Het dak is drie jaar geleden opnieuw gelegd. Er ligt nu EPDM met daarop een reparatie met bitumen. Misschien hebben we hier al iemand voor gevonden. Ik zou ook graag willen weten wat het gaat kosten als we een opbouw laten plaatsen. In de bijlage foto's ter info. U zou altijd kunnen komen kijken om de situatie te zien en de mogelijkheden te bespreken. We weten bijvoorbeeld nog niet of we twee of één kamer willen. Bij meerdere buren is al eens een opbouw geplaatst. Misschien dat een aantal buren mee gaan doen.