Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw laten plaatsen samen met buren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw laten plaatsen samen met buren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw laten plaatsen samen met buren

Dakopbouw aan de voorkant

Wij willen een dak opbouw laten plaatsen aan de voorkant. Maten zijn 5,70 meter breed en 6,70 meter diep

Woning onderkelderen of anderszins uitbreiden

Wij hebben interesse in een woning. Deze woning heeft voor ons echter een slaapkamer te weinig. Graag zouden het kostenplaatje willen weten voor het plaatsen van een kelder onder deze woning. Of een 2 verdiepingen uitbouw van het gedeelte bij de voordeur. Of een opbouw aan de achterzijde van de woning. Deze woning is te vinden op funda. Alvast

Volledige renovatie van een huis

Wij willen graag een huis volledige renoveren. Op dit moment woont er een dame op leeftijd alleen. Het gaat om een complete opbouw in de stijl van de buren, zo'n 9 x 4 meter, een uitbouw over de gehele breedte, 6 x 2 meter, nieuwe elektra, badkamer, keuken, indeling etc. En het plaatsen van 4 zijramen. De afwerking mag modern. Kunt u mij, vast en zeker en hele globale, berekening geven van de kosten?

Opbouw op een bungalow

Wij willen een opbouw op een bungalow laten plaatsen. 4,20 meter x 11 meter. Het gaat om een ruimte voor 2 slaapkamers en 1 badkamer. Ik weet niet hoeveel m2 dat zou moeten hebben. Wat zouden ongeveer de kosten bedragen met buiten afwerking van hout. Als u de plattegrond foto bekijkt zou de opbouw op het achterste gedeelte van de bungalow komen en moet er ook een trap geplaatst worden. We dachten zelf aan het middelste kleine kamertje, maar ideeën zijn welkom. Ik wil dat de water en elektra leidingen worden doorgetrokken.

Aanbouw maken tussen huis en woning

Wij willen graag een aanbouw plaatsen aan het huis. Wij zouden ook graag op deze aanbouw een verdieping maken. De aanbouw willen we circa 2.5 x 6 tot 7 meter willen hebben. De gevel doorbreken voor een doorgang. Boven in de gevel ook een doorgang maken. Er is nog geen fundering. Een gemetselde aanbouw en mogelijk ook opbouw. We hebben nog geen bouwtekening of vergunning. Alleen zijn wel benieuwd hoeveel dit gaat kosten en op het mogelijk is.

Dakopbouw als 3e slaapkamer maken

Wij zitten er aan te denken om een opbouw te plaatsen op de uitbouw. De afmeting zal ongeveer 5 meter lang worden en 3 meter breed. Deze ruimte zal dan aansluiten op een ruimte waar er al een trap aanwezig is. De ruimte wordt ingedeeld als een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en toilet. Het aanleggen van de badkamer zien wij graag separaat geoffreerd. Verder mag de ruimte casco opgeleverd worden en denken wij aan vloerverwarming in de opbouw. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw op een plat dak

Wij willen een oppervlakte van ongeveer 30 m2 graag gebruiken voor een aanbouw. Het komt op een plat dak. Ik wil dat de aanbouw gemetseld wordt. Aan de voorkant wil ik 1 raam en aan de achterkant een deur en twee ramen, zodat ik een dakterras kan creëren. Er moeten ook water/elektra leidingen getrokken worden naar de aanbouw, omdat ik daar ook een badkamer zou willen plaatsen met toilet en eventueel een radiator.

Opbouw maken op eerste verdieping

Wij hebben op het moment een huis op het oog met een begane grond en een eerste verdieping met een plat dak. Nu willen wij hier graag een verdieping bovenop plaatsen als zolder. De bedoeling is dat het zo goedkoop mogelijk gebeurt en dat er beschikbare elektra is. Leidingwerk hoeft niet en de constructie kan van hout zijn. Het oppervlakte van de eerste verdieping is 42.5 m2. Het is niet noodzakelijk om de gehele verdieping te bedekken als dit te duur wordt. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor 20, 30 en 40 m2.

Verdieping bijbouwen op plat dak

Wij willen graag een opbouw laten plaatsen van 5 meter breed bij 7 of 8 meter diep. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden. De ruimte zal ingedeeld worden in een slaapkamer, badkamer en opbergruimte. Voor de badkamer dient de vakman de voorbereidingen te treffen, verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw op een plak dak

Op het platte dak wil ik graag een dakopbouw laten plaatsen van ongeveer 5.50 bij 9 meter. Er dient een vaste trap gemaakt te worden en verder mag de opbouw casco opgeleverd worden. De vergunningen voor de bouw zijn al aanwezig.