Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw en van een overkapping een serre maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw en van een overkapping een serre maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw en van een overkapping een serre maken

Opbouw en van een overkapping een serre maken

We willen 2 klussen laten uitvoeren: - We willen 3 extra slaapkamers op het platte dak van onze uitbouw realiseren van 8 m bij ongeveer 5 m. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, wij hebben nog geen stappen genomen om richting de gemeente te gaan. Wel hebben wij een aannemer laten komen voor advies, hij heeft gezegd dat dit realiseerbaar is en geen moeilijkheden met de gemeente zullen komen. De fundering heeft hij nagelopen, deze is geschikt. Hij heeft een offerte uitgebracht, maar wij willen nog 2 offertes ernaast leggen om de prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bekijken. De uitbouw willen wij van steen. Wij hebben zelf tekeningen gemaakt. Er moeten 4 ramen in komen. Wij hebben zelf 2 ramen in de huidige gevel zitten, kunnen wij deze opnieuw plaatsen? 1 slaapkamer krijgt 2 ramen, de anderen 1 raam. Graag op de offerte casco benoemen en de aanvullingen specificeren voor compleet. - We willen evt een serre maken van onze overkapping. Bij dezelfde aannemer hebben wij hiervoor een offerte aangevraagd. Wij hebben 2 opties: 1. de overkapping dichtmaken met hetzelfde materiaal 2. een stenen uitbouw maken, maar deze optie wordt het waarschijnlijk niet qua kosten. De overkapping is 5 bij 3 m. Het hangt af van de optie of er een fundering moet6 komen. ALs wij voor optie 1 gaan, dan willen wij de vloer buiten, dit is het terraas en ligt 10 cm lager dan binnen, dan willen wij hier isolatie in en optrekken zodat dit gelijk wordt met de vloer binnen. Dan wordt het een soort tuinkamer. Oplevering is ook de vraag wat ons lukt qua kosten. De overkapping is nu van aluminium palen en melkglas. Vanaf 1 september kunnen wij beginnen.

Dakopbouw/dak toegang realiseren

We willen een dak toegang / dakopbouw realiseren. Maximum maat voor de gemeente is 3 x 2 meter. Daarom willen we de opbouw naast het trapgat en een extra kleine overkapping naar de opbouw, zodat trapruimte niet verloren gaat in de opbouw. We weten niet of het dak sterk genoeg is. We hebben een dakterras en daar is vermoedelijk een stalen balk in het midden voor geplaatst. Vergunning moet nog geregeld worden, graag zou ik apart op de offerte willen weten wat het me kost als ik dit uitbesteed. Tekeningen moeten ook nog. Graag een casco oplevering. Elektra zou wel handig zijn, dit zou vrij eenvoudig door te trekken moeten zijn. Voor de constructie gaat mijn voorkeur uit naar prefab, en de voorkeur van de buurt is dat het veel licht doorlatend is.

Overkapping voor balkon en casco opbouw realiseren

Het project betreft een bestaand kantoorpand wat omgeturnd gaat worden naar 4 appartementen. Op de tweede verdieping moet een balkon overkapt worden over de breedte van het pand ca. 9 meter. Op het dak komt er een verdieping met de afmeting ca 3.5 x 14.5 meter. Er zullen HSB wanden geplaatst worden, welke bekleed moeten worden met isolatie en steenstrips. Tekeningen zijn aanwezig, en de bouwvergunning is ook al rond.

Uitbouw met verdieping maken

Aan de achterzijde van onze vrijstaande woning zou ik op de begane grond een uitbouw willen laten plaatsen met een opbouw hierop. De ruimtes zullen elk 3 meter diep en 5 meter breed moeten worden. Op de begane grond zal de ruimte worden gebruikt als badkamer. De wanden en vloer moeten worden betegeld en een douche en wastafel geplaatst. Op de eerste etage zal dit een slaapkamer worden waarbij de wanden en plafond gestuukt moeten worden en de elektra doorgetrokken.Er zit een overkapping aan het huis vast, deze zal verplaatst moeten worden. Wij hebben hiervoor nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouw op garage

Globale prijs gevraagd voor een overkapping/ opbouw van een garage tussen een 2-onder-1 kap woning. Samen of zonder buren.

Aanbouw met opbouw laten bouwen

Wij staan op het punt om eventueel een nieuwe woning te kopen in Raamsdonksveer echter voordat we definitief besluit maken willen we graag vanuit U een offerte/indicatie ontvangen wat kosten zullen zijn van houten opbouw / aanbouw met glas aan het huis en ook een overkapping in achtertuin als volgt: Benedenverdieping: We gaan de berging afbreken (is nu van hout) dus je moet je voorstellen dat die weg is. We willen graag kamer/keuken 1 geheel maken en dus uitbouwen 3,7meter+2,9meter lang en dan 2,0 meter breed. Badkamer beneden wordt verwijderd, we maken in deze ruimte een toilet (blijft op bestaande plaats) met deur en een kastenwand naast toilet waarin we wasmachine en droger etc. Gaan zetten (dus netjes achter wand verwerkt), verder wordt de gehele ruimte leeg en bij keuken getrokken. Ruimte keuken - hal - woonkamer en het nieuwe vrije gedeelte van badkamer willen we d.m. v de aanbouw een grote leefruimte van maken (woonkeuken/kookeiland etc. ) Bovenverdieping: We willen graag op de volledige aanbouw / nu het dakterras vanuit de overloop een houten opbouw realiseren met glas waarin we eerste gedeelte (2,9 meter breed en 1,6 meter lang) vanuit overloop gebruiken als gang met aan beiden zijden een kastenwand (voor opbergen) en hierna de badkamer (2,9 meter breed en ongeveer 5 meter lang) Zou het op basis van deze gegevens voor U mogelijk zijn om een zo goed mogelijke indicatie te geven van de kosten voor opbouw/aanbouw etc. Zoals hiervoor beschreven? Zou het voor U mogelijk zijn om eventueel wat voorstellen te doen hoe het eruit zou komen te zien etc - wat de mogelijkheden zijn?

Dakopbouw op een schuin garagedak bouwen

We hebben een twee-onder-een-kap woning met eraan vast een gemetselde garage. De garage valt wat naar achteren. Voor de garage zit een overkapping. Hier zit ook de voordeur. Wij willen een opbouw voor een extra slaapkamer op de aangebouwde garage. De afmetingen zijn ongeveer 6.80 bij 3.20 meter. Beneden moet er ook een slaapkamer gemaakt worden. Het deel van de overkapping willen we ook gaan gebruiken. Daarvoor moet de voordeur meer naar de weg geplaatst worden. Foto's zijn beschikbaar. Graag maak ik met u een afspraak om dit verder te bespreken.

Kleine verbouwing in de woning

Schilderwerk, aanpassing keuken, vervanging vloer, kozijn schilderen en houtrot aanpakken, overkapping voordeur vervangen. Achterramen vervangen voor openslaande deuren. Offerte doen voor een opbouw.

Terras overkapping / serre bouwen

Project 1: Terras overkapping van circa 3 x 8 meter, inclusief heien, fundering, opbouw en complete afwerking, zie bijlage; Project 2: Uitbouw keuken / serre van 2.4 x 4 meter op bestaande fundering, zelfde stijl als terras maar dicht, complete afwerking inclusief Belgisch hardstenen vloer met vloerverwarming, stucen en dergelijke. Zij bijlage voor bestek.

Houten uitbouw garage

Kopiëren van de bestaande uitbouw van de buren aan de garage. De garages staan ongeveer 4 meter uit elkaar. Onze buren hebben tot de erfgrens een houten uitbouw gerealiseerd (zie foto). Momenteel is bij ons provisorisch een overkapping gerealiseerd. Wij zouden graag een identieke/ gelijksoortige aanbouw willen realiseren. (overigens is er akkoord van de buren) 8 meter lang en 2,5 meter breed. Houten opbouw en plat dak. Er ligt een grindtegelvloer en die kan blijven liggen. Het is voor de stalling van fietsen. Met een brede deur erin.