Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op plat dak

Complete verdieping realiseren

Wij willen een complete verdieping op de huidige hoekwoning plaatsen. We hebben de wensen wat wij willen, al contact gehad met adviseur voor de hypotheek. Er is vergunning nodig, deze aanvraag besteden wij graag uit. Wij hebben een plat dak, deze kan de opbouw dragen, meerdere in de straat hebben een opbouw. In de straat hebben ze allemaal kunststof, maar wij willen de zijkanten graag gemetseld hebben. Casco oplevering, wind- en waterdicht.

Opbouw op plat dak realiseren

Ik wil graag aan dakopbouw van 4.5 meter breed bij 9 meter lang. Ik weet niet hoeveel dit zou kosten, afhankelijk of ik het kan betalen of niet dat het een paar maanden later uitgevoerd gaat worden. Graag ontvang ik een offerte voor een prefab constructie met een casco en een complete oplevering. Graag wil ik het verschil in prijzen van constructies en het soort oplevering weten. Vergunning moet nog, in overleg wie. Het is een plat dak en meerdere buren hebben een opbouw, ik vermoed dat het dak dus sterk genoeg is.

Opbouw volledige verdieping

Wij willen graag een opbouw op ons bestaand plat dak. In de buurt bij ons is dit al regelmatig gedaan. De afmeting is ongeveer 10 x 6 meter. Compleet/casco oplevering is in overleg. Ik wil wel dat er elektra en stucwerk gedaan word, en dat de opbouw van houtskelet en steen gemaakt word. Hier is een vergunning voor nodig maar dat word al geregeld. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw realiseren

Wij willen een offerte voor het plaatsen van een dak opbouw op bestaand plat dak. ??Vragen aan user: Welke fase? Oriënterende fase. Vergunning? Deze is nodig. Afmeting? Ongeveer 7 m bij 15 m. Constructie? Graag advies, maar ik denk prefab. Casco of compleet? Graag een prijs beide.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een opbouw op ons plat dak. Onder dit stukje plat dak zijn al 2 kleine kamers. Daarboven willen wij hetzelfde. Afmetingen zijn 2,5 bij 6 meter Vergunning opnemen in de offerte. Voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie.

Dakopbouw plaatsen

Een dakopbouw van 20 m2, plat dak. Uitsparing trapgat al voorbereid voor een opbouw. vergunning; zover begrepen, mogen we vrij opbouwen. Graag begeleiding hierbij. constructie; prefab of hout. Casco oplevering. Wel met elektra.

Opbouw op garage om extra slaapkamer te creëren

We denken na over verhuizen of verbouwen. We zouden afhankelijk van de kosten en mogelijkheden het liefst verbouwen. We denken aan een dakopbouw van de garage (plat dak). Zodat we daar een extra slaapkamer kunnen creëren. Het plat dak heeft een oppervlakte van 7 mtr x 3,5 mtr onze vragen zijn: Wat zijn de mogelijkheden Wat is haalbaar Wat zijn de kosten

Plaatsen dakopbouw

Onze woning heeft een plat dak. We willen er graag een verdieping op zetten (waarvoor ook een vergunning aangevraagd zal moeten worden). Via het bestaande trapgat willen we de trap 'door laten trekken' naar de opbouw. Totale oppervlakte zal ongeveer 30 a 32 m2 zijn. De opbouw moet van buiten en van binnen netjes afgewerkt worden. Buitenkant 'in de stijl' van onze huidige woning. Afwerking/indeling binnenkant n.n.b. en in nader overleg. We willen, indien mogelijk, ook graag goede 'climate control' in de opbouw (voor verwarmen en koelen). Water/sanitair is niet nodig in de opbouw. Stroom uiteraard wel. Wij willen de klus dit jaar graag nog uitvoeren.

Opbouw op platdak

Voor een uit te voeren klus zoek ik een partij voor de uitvoering van het realiseren van een dakopbouw op een bestaande woning met plat dak. De afmeting van de opbouw is 11,60 mtr x 5,50 mtr x 2,60 mtr. De opbouw dient wind en waterdicht opgeleverd te worden maar verder casco omdat de binnenafbouw zelf gerealiseerd zal worden, de gevelbekleding, opening voor trap, voorbereiding elektra en voorbereiding loodgieterswerk inclusief alsmede aan de voor en achterzijde kunststof kozijnen ( ongeveer 4 kozijnen van 70 hoog x 2,10 met een vast raam en kantel kiep raam ) en 1 raam van 70 x 150 ( aan de zijkant badkamerraam vast ) Op dit moment is de gevel van de 1e etage bekleed met Trespa platen, de opbouw en 1e etage mogen voorzien worden van dezelfde afwerking, voorkeur, Keralit of alternatief merk.

Opbouw garage realiseren

Wij willen graag een opbouw op de garage en de garage laten ophogen en isoleren. De garage heeft nu een plat dak en is 7,5 bij 3 meter. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Zie foto