Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op kantoortje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op kantoortje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op kantoortje

Opbouw op kantoortje

Ik wil graag een opbouw voor een kantoortje. Het gaat om een verdieping erbij. Ik wil graag een houten constructie met gevel beplating. De oplevering wil ik graag casco, elektra en stucwerk is niet nodig. Een vergunning ook niet. Het materiaal aan de buitenkant denk ik na over steenstrips of keralit beplating. In de bijlage heb ik de tekening mee gestuurd. Graag ontvang ik een offerte.

Verbouw of Nieuwbouw, vervanging

Huidig kantoor pand voldoet niet meer, is te klein. Momenteel 2 lagen met toiletgroep, kantine, kantoor ontvangruimte plus een bedrijfshal. Bij kantoor is dak lek en houten pui is aan het rotten. Oppervlakte 70 m2 2 lagen. Dit kantoortje wil ik slopen en dan op de hal opbouwen. Hiervoor is toestemming, kan tot 10 meter boven op hal gebouwd worden. Dacht aan plaatwerk boven de hal. Ook afbouwen van binnen. Zitten een teerplaten dak op hal. Is een stuk van 4,5 bij 15 waar op opgbouwd moet worden. In opbouw moet dan toiletgroep, kantine met keuken, kantoorruimte etc.