Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op een hoekwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op een hoekwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op een hoekwoning realiseren

Opbouw plat dak

Ik wil graag de prijs weten voor het aanmaken en plaatsen van een casco dakopbouw op een plat dak van 5 bij 8 meter. Ik wil ook graag een trap laten plaatsen en eventueel een cv ketel naar boven laten halen. CV ketel is er al. Het betreft een hoekwoning met een poort en de aangrenzende buren hebben al een dakopbouw. Ik heb nog geen vergunning. Budget is maximaal 30,000.

Dakopbouw

Het gaat om een opbouw op het platte dak van de 2e verdieping van een hoekwoning. Ik heb de constructie en sonderingsrapportages van huidige situatie mocht dit nodig zijn. Het gaat om een opbouw van circa 7,60 meter lang x 5,70 meter breed. Huidige plafond lijken betonplaten. Nieuw trapgat en nieuwe vaste trap. Wij zijn de eerste in onze rij die een dakopbouw gaan zetten. Graag een aannemer die ook het vergunningtraject regelt.

Uitbouw zijkant hoekwoning en Opbouw op bestaande uitbouw achterzijde

Ik wil aan onze hoekwoning een uitbouw aan de zijkant van de woning. Wij denken aan circa 3 meter breed (ongeveer net zo breed als de oprit) en circa 6 meter lang. Er is een bestaand lang en smal zijraam in de buitenmuur waar we de doorgang naar de uitbouw willen hebben. Ook willen we aan de achterzijde van de woning de bestaande dakkapel op de 1e verdieping verwijderd hebben en op de bestaande uitbouw van de begane grond een opbouw creeren om de 1e verdieping te vergroten. Er ontstaat dan een rechte achtergevel ipv het nu schuin aflopende pannendak. De vergunning(en) hiervoor zijn nog niet aangevraagd. Maatvoeringen liggen nog niet vast, wij staan open voor advies/alternatieven van een Aannemer.

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.

Dakopbouw Platdak

Wij willen een dakopbouw op een platdak realiseren. bij onze nieuwe woning. Het is een bestaande woning, en we willen daar een opbouw van 20M2 realiseren. ER zijn in de buurt geen andere opbouwen. Het doel is een extra kamer realiseren. Het betreft een hoekwoning. En we zouden dan graag 1 december met de opbouw beginnen.

Casco opbouw

Casco opbouw op platdak, indien mogelijk prefab. Vergunning al verleent aan hoekwoning. Bestaande constructie het liefst alleen aanpassen door trapopening te creëeren. Zie tekening bijgevoegd. Er zijn nog meer tekeningen en foto's bestaande situatie.

Een dakopbouw, dakkapel en garage uitbouw

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen voor mij kan realiseren. - Het gaat om een casco opbouw/uitbouw van 15 m2 - Een dakkapel van 450 bij 500 cm - Het uitbreiden va neen gemetselde garage van 3 bij 2 meter met een elektrische garagedeur. Het betreft een hoekwoning. Ik bespreek graag met de vakman wat mijn mogelijkheden zijn.

Opbouw hoekwoning

Wij willen een dakopbouw realiseren. Bijgaand stuur ik de bouwtekening voor details. Opbouw van circa 6 bij 6 m, het betreft een hoekwoning. De buren hebben ook een opbouw. Vergunning kan worden opgenomen in de offerte. Voorkeur voor complete oplevering . Graag de draagkracht berekening opnemen in de offerte. Constructie materiaal graag in onderling overleg.

Uitbouw achterzijde en zijkant + uitbouw verdieping achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde en zijkant van de woning + een opbouw op de uitbouw aan de zijkant. We hebben een hoekwoning. Ik heb tekeningen van het huis en een schets van de uitbouwen, waar ook de afmetingen op staan. Deze kunnen we u toesturen. De schets zal waarschijnlijk wel iets aangepast moeten worden in verband met de kosten. De gevels willen we metselen aan de zijkanten en de rest wordt glas. Ook de opbouw willen we metselen met en raam aan de zijkant. Dit is voor een slaapkamer. Een vergunning hebben we nodig. Fundering is nodig, maar wat weet ik niet. We willen het liefst een complete oplevering, maar dit is afhankelijk van de kosten. Begin april krijgen we de sleutel.

Complete verdieping realiseren

Wij willen een complete verdieping op de huidige hoekwoning plaatsen. We hebben de wensen wat wij willen, al contact gehad met adviseur voor de hypotheek. Er is vergunning nodig, deze aanvraag besteden wij graag uit. Wij hebben een plat dak, deze kan de opbouw dragen, meerdere in de straat hebben een opbouw. In de straat hebben ze allemaal kunststof, maar wij willen de zijkanten graag gemetseld hebben. Casco oplevering, wind- en waterdicht.