Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op een hoekwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op een hoekwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op een hoekwoning realiseren

Dakopbouw plat dak realiseren

Wij krijgen 31 maart de sleutel van onze woning en willen graag opbouw plat dak realiseren. Wij denken dat de maten 5,5 m met 5,64 m zijn. Andere 3 buren hebben al eerder opbouw gedaan. Zie foto's van de woning op funda. Wij zijn benieuwd naar de kosten, prefab inclusief afwerking en zonder afwerking. We zouden ook graag willen weten als we voor casco kiezen, wat er dan gedaan is en wat we zelf nog zouden moeten regelen. Vergunning moet nog, dit laat ik graag uitbesteden. Wij hebben een hoekwoning en ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. Tekeningen moeten ook geregeld worden.

Opbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een hoekwoning. De uitbouw moet ongeveer 40 m2 groot zijn en casco worden opgeleverd. De opbouw moet een houtskelet, kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding hebben. Het wordt een 2e verdieping. Het dak van de woning is van beton. De omgevingsvergunning is aanwezig.

Dakopbouw realiseren op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn twee-onder-een-kap-woning. De opbouw moet 550 bij 350 cm groot worden. De opbouw moet een houten skelet hebben en casco worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw gaat een toekomstig 2e verdieping worden.

Opbouw garage

Voor ons nog op te leveren huis in Houten willen wij ons oriënteren op de mogelijkheid voor een opbouw op de garage van ongeveer 6 x 3,3 meter (eventueel zelfs met carport dan dus nog groter) zie tekeningen woning. Betreft hoekwoning. Casco oplevering, metselskeletbouw.

Dakopbouw op plat dak

Onze hoekwoning heeft een plat dak van ongeveer 55 m2. Wij overwegen om daar een dakopbouw op te plaatsen. Graag zouden we van u vrijblijvend een offerte daarvan (standaard/uitgebreid opbouw) willen ontvangen. Prefab, compleet opgeleverd met afgewerkte muren, vaste trap, 2 slaapkamers en een halletje. De zonnepanelen op het huidige platte dak, verplaatsen naar het nieuwe dak, en de huidige.

Prefab opbouw plat dak

Wij willen graag een prefab opbouw op een plat dak op de gehele lengte en breedte. Plus minus 45 m2. Er is een vergunning voor nodig, deze hebben wij nog niet en ook geen tekening. Het is een hoekwoning. Anderen in de straat hebben een opbouw. Graag een casco oplevering, wel inclusief vloer instorten en ruiten. Ik vraag mij af of de elektra en het gas direct ook mee worden genomen? Het doel van de opbouw is voor de uitbreiding van woonruimte, dus meer slaapkamers en misschien extra badkamer.

Opbouw op platte dak van een hoekwoning

Het gaat om een opbouw voor onze hoekwoning met plat dak. Zie toegevoegd document voor gedetailleerde uitwerking. De bouwvergunning is recent verkregen. Ik kom graag in contact om realisatie van deze opbouw te bespreken (benodigde kennis, ervaring, kosten en tijdbestek werkzaamheden). Het gaat om net iets meer dan 40 m2. Vergunning hebben we al. Bij voorkeur willen we een prefab constructie, anders van hout. We willen een casco oplevering, maar dit willen we nog overleggen. Elektra willen we wel, stucwerk niet. Constructieberekening van het dak is gemaakt. Graag ontvangen we een offerte.

Een dakopbouw realiseren op een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn bestaande uitbouw. Dit moet ongeveer 360 bij 235 cm. De opbouw moet waarschijnlijk een houten constructie hebben en daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Opbouw nokverhoging

Graag zou ik een opbouw van ongeveer breed 500 x 350 cm laten realiseren. het is een hoekwoning, dus ik denk dat er een vergunning nodig is, deze graag door vakman gedelgd. Graag de opbouw van hout en steen, graag prefab. De fundering moet de opbouw kunnen houden, we staan op duingrond. Het doel van de opbouw is om meer woonruimte te creëren. Graag de oplevering compleet. Er zitten zonnepanelen op het huidige dak, deze wil ik graag op het nieuwe dak. De oude dakpannen kunnen weg, deze kan ik zelf afvoeren. De nieuwe koop ik zelf.

Plat dak opbouw

Wij willen een bovenverdieping laten bouwen. Wij hebben een hoekwoning met platdak. Buren hebben een bovenverdieping met schuin dak maar dat wil ik niet, wij willen een rechte verdieping. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden, maar het moet in ieder geval prefab zijn. De opbouw word 5 bij 8 meter. Graag een offerte hiervoor.