Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw garage samen met de buren realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw garage samen met de buren realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw garage samen met de buren realiseren

Kelder- met opbouw t.b.v. uitbreiding woning aan 1 zijde

Bestaande (losstaande) garage plat gooien, in het vrijgekomen grondstuk een prefab-kelder plaatsen met daarop een verdieping aansluitend aan de begane grond van de woning t.b.v. uitbreiding (nieuwe keuken). De binnen-afmetingen moeten 3,6 meter x bij 6 meter worden.

Opbouw garage en opbouw/uitbouw 2 slaapkamers achterzijde ontwerpen

Wij willen een extra kamer creëren op de garage en 2 slaapkamers aan de achterzijde groter maken doormodderen van een opbouw/uitbouw. Ik zoek een architect die kan constateren hoe/of dit gerealiseerd kan worden.

Opbouw garage samen met de buren realiseren

Wij willen boven op de garage en entree een opbouw plaatsen van 20 m2. Daarvoor moet de vloer boven de garage verlengt worden naar de entree (6 m2). Momenteel zit boven de garage een schuin dak met opslag, deze is al voorzien van een betonnen vloer. De entree moet nog beton krijgen. (zie rode markering in bijlage) We hebben nu een schuin dak, wij willen een plat dak op de opbouw hebben. Via Google maps street view is dit te zien. We hebben nu een lichtkoepel, deze komt te vervallen, maar in de opbouw zouden we er weer een willen. Het voorste deel van het dak zal waarschijnlijk wel schuin moeten blijven. Dit willen we samen met de buren laten uitvoeren. Vergunning moet nog aangevraagd worden, wie dit doet graag in overleg (kosten aanvragen graag wel op de offerte vermelden als het mogelijk is). Wij zijn de eerste in de buurt die een opbouw willen, dus we moeten kijken wat er mag vanuit de gemeente. De gevels moeten worden gemetseld. We willen een groot kozijn met 3 ramen erin voor de kamer boven de garage en bij de entree weer zo een raampartij. We willen of houten kozijnen, of kunststof. Wij willen een casco oplevering en de buren waarschijnlijk compleet. Buren willen vrijwel hetzelfde qua afmetingen, alleen wordt dit gespiegeld. Welk materiaal en hoeveel ramen enzovoort het wordt ligt uiteindelijk ook aan de gemeente.

Opbouw op garage realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer die op mijn garage, oppervlak ca. 36 m², een opbouw kan realiseren. De wolfskap die nu op de garage zit dient op de opbouw teruggeplaatst te worden. Er moet tevens een verbinding komen met de bovenverdieping van het huis.

Garage met dak opbouw

Wij willen graag een garage laten bouwen met dakopbouw. Garage 6 x 3.5m bij 2,70 m hoog. Graag het dak isoleren. Daarnaast willen we graag een stenen buitenmuur. Verder nog een dubbele garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur in de achterzijde, en ook een raam in de achterzijde. Aan de voorzijde een overstek van 1 meter en hiervan af de dakopbouw met een lengte van 5 meter. Op deze manier loopt de achterkant van de garage gelijk met de uitbouw van het huis en de achterkant van de opbouw gelijk met de originele achterkant. Graag een betonnen vloer storten met een houten tussen vloer. De garage dient aan de zijkant van het huis te komen. Dit is makkelijk bereikbaar.

Garage met dak in een punt bouwen

Ons huis is 10 meter lang. 7.50 origineel en een uitbouw naar achter van 2.50. Vanaf de achterkant willen wij een garage tegen de woning van 6 meter bij 3.5 meter met een overstek van 1 meter . Hoogte ong .2.70 meter. Daar bovenop willen wij een dakopbouw Met of een puntdak met aan de voorzijde een dakkapel, of een rechte voorgevel met een schuin dak naar achteren. Maar dan niet verder dan de originele achtergevel. Garage met dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde Materiaal : steen. Materiaal opbouw : hout met gevelbekleding.

Opbouw op de garage

Ik wil een casco opbouw boven de garage die uitgebouwd is tot een keuken. Het gaat om een oppervlakte van 23 m2. Het doel is om een slaapkamer te realiseren.

Dakopbouw en hoekdakkapel realiseren

Wij hebben een woning aangeschaft en wij zouden daar een hoekdakkapel van 7-8 meter in totaal (zijkant 3,5 meter en achterkant 3,5 meter) en/of een opbouw op de garage van 20 m2 laten realiseren. Het liefst willen wij beiden, maar dit is een beetje afhankelijk van de kosten. Vergunning voor de dakkapel is waarschijnlijk niet nodig, voor de opbouw wel. Voor beiden willen we een prefab constructie en afwerking van kunststof en kunststof kozijnen. Ook voor beiden een casco oplevering. In de dakkapel moet de stucadoor kunnen beginnen. In de opbouw willen we wel elektra en leidingwerk maar verder niet. Het dak van de garage is sterk genoeg, dit is al gecontroleerd. Opbouw wordt als het ware een blokkendoos. Er komen 2 ramen, een voor en een achter. Er moet ook nog een doorgang in de buitengevel van de gang naar de opbouw gemaakt worden. Het wordt een slaapkamer. 14 augustus krijgen we de sleutel, ook dan het liefst beginnen.

Opbouw garage

Wij willen een opbouw van 36 m2 realiseren met aansluiting op bestaande woning via verdieping. Er is sprake van een hoek. Een deel plattegrond is te vinden op Funda en de extra bijgevoegde foto geeft aan hoe het zou kunnen worden. Opbouw met contrast is mogelijk bijv beplanting of kunststof rabat.

Opbouw op bestaande garage

Ik wil graag extra kamer opbouwen op garage van 6.50x3.50 meter. Hoogte garage is zo'n 2 meter. De garage is van steen. Er hoeft geen trap te komen, alleen een gat in de vloer. Graag een betonnen vloer. Ik heb zelf een schets gemaakt.