Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw (casco) realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw (casco) realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw (casco) realiseren

Balkon dichtbouwen om opbouw te realiseren

We willen het balkon dichtbouwen en omtoveren tot een soort opbouw. De afmetingen hiervan zijn ongeveer 2.5 diep en 5 meter. Het gaat om een casco oplevering, wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten.

Dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die voor ons een dak opbouw kan realiseren. Wij zijn met 4 huishoudens die allemaal het zelfde willen. De oppervlakte bedraagt 45 m^2 per huis, en heeft 2 schuine zijde met een plat dak er tussen. De hoeken zijn verschillend een is 45 graden, dat andere is onderhandelbaar bij de welstandcommissie en zou ergens tussen de 60 en de 80 graden moeten liggen. Als optie zouden wij een dak kabel willen. Ook zouden wij graag een optie willen voor casco vs afwerking. Wellicht kunt u mij even bellen.

Grote verbouwing; dakopbouw, badkamer op 1e, vloer BG en doorbraak BG

We hebben de aankoop van een woning zo goed als rond en zijn mondeling al accoord. Net als de buren zouden we graag een opbouw willen plaatsen. We zijn benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wat dit doet qua kosten. We zouden in ieder geval willen gaan voor een afgewerkte opbouw, niet casco. Via Funda zijn de foto's te vinden. Het gaat om een opbouw van ca. 10 meter x bij 4,50 meter. De Badkamer op de 1e verdieping moet ook gerenoveerd worden en iets vergroot (ten koste van een inbouwkast in de slaapkamer ernaast). Op de BG zit naast de huidige oude keuken een werkkamer die moet worden uitgebroken t.b.v. een te vergroten nieuwe keuken. De Kelder is door een vorige eigenaar ooit verhoogd naar sta-hoogte waardoor de woonkamervloer gedeeltelijk met 30 cm. omhoog is gekomen met een opstap. Wij willen dit weer ongedaan laten maken en op de gehele BG een compleet nieuwe vloer laten aanleggen.

Dakopbouw op eerste verdieping met plat dak

Wij willen op ons huis (BG + 1 verd. met plat dak) graag een 2e verd./dakopbouw van circa 35 m2. De vergunning is nog niet aangevraagd. (Overburen hebben al een dergelijke situatie). Er moet in de nieuwe opbouw ook een Badkamer komen. Graag de prijs van alleen casco en van helemaal afgewerkt.

Complete verdieping opbouw

Bij toeval ben ik op uw website terecht gekomen. Wij hebben momenteel 2 offertes en willen er van u 1 bij. Wij willen op ons platte dak een casco-dakopbouw van circa 50 m2. We schrikken nogal van de verschillen in de bedragen en zijn benieuwd wat u voor ons zou kunnen betekenen.

Opbouw hsb aan de hand van bouwtekening realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het betreft een opbouw van 20 m2 met hout skelet, kunststof kozijnen en casco afwerking. De omgevingsvergunning is aangevraagd en de bouwtekeningen zijn aanwezig. Het betreft een tussenwoning.

Opbouw garage samen met de buren realiseren

Wij willen boven op de garage en entree een opbouw plaatsen van 20 m2. Daarvoor moet de vloer boven de garage verlengt worden naar de entree (6 m2). Momenteel zit boven de garage een schuin dak met opslag, deze is al voorzien van een betonnen vloer. De entree moet nog beton krijgen. (zie rode markering in bijlage) We hebben nu een schuin dak, wij willen een plat dak op de opbouw hebben. Via Google maps street view is dit te zien. We hebben nu een lichtkoepel, deze komt te vervallen, maar in de opbouw zouden we er weer een willen. Het voorste deel van het dak zal waarschijnlijk wel schuin moeten blijven. Dit willen we samen met de buren laten uitvoeren. Vergunning moet nog aangevraagd worden, wie dit doet graag in overleg (kosten aanvragen graag wel op de offerte vermelden als het mogelijk is). Wij zijn de eerste in de buurt die een opbouw willen, dus we moeten kijken wat er mag vanuit de gemeente. De gevels moeten worden gemetseld. We willen een groot kozijn met 3 ramen erin voor de kamer boven de garage en bij de entree weer zo een raampartij. We willen of houten kozijnen, of kunststof. Wij willen een casco oplevering en de buren waarschijnlijk compleet. Buren willen vrijwel hetzelfde qua afmetingen, alleen wordt dit gespiegeld. Welk materiaal en hoeveel ramen enzovoort het wordt ligt uiteindelijk ook aan de gemeente.

Dakopbouw realiseren aan de hand van berekeningen en ontwerpen

Ik zoek een aannemer die het schuine dak van mijn woning kan verbouwen door middel van een dakopbouw. Hier zijn constructieberekeningen en omgevingsvergunningen voor aanwezig. De opbouw dient casco, want de binnen afwerking doen we zelf. Alle benodigde informatie staat in de bijlage. Alleen de kozijnen doet een andere partij.

2 extra slaapkamers creëren

Ik wil graag 2 extra slaapkamers creëren op een plat dak. We willen graag een prefab dakopbouw laten plaatsen. Het gaat om 32 m2. De lengte is 8 meter en de breedte is 4 meter. We hebben nog geen omgevingsvergunning aangevraagd, maar de omliggende huizen hebben ook een soortgelijk dakopbouw (zie foto). graag een puntdak. Eerst zouden we graag een offerte willen ontvangen voor een casco opbouw.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw van hout laten maken. Wij hebben een plat dak van ca 34m2. Wij hebben de vergunning van de opbouw al binnen. Zou u mij De tekeningen en draagconstructieberekening etc. hebben wij ook. Er moeten kozijnen in de opbouw komen, doel is om 2 kamers te maken. Graag inclusief trap. Graag een offerte voor een casco opbouw en een complete opbouw.