Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op bedrijfspand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op bedrijfspand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op bedrijfspand

Opbouw op bedrijfspand

Het gaat om een bedrijfspand dat verbouwd wordt tot een woning. Daar moet een opbouw van 65 m2 komen in een driehoek vorm. Deze opbouw moet van steen en hout, en er moet ook een zit plek buiten zijn, zoals een patio. Er moeten eventueel elektra/waterleidingen getrokken worden naar de woning. Er moet een constructietekening gemaakt worden, maar ik heb al alle tekeningen van de gemeente gekregen en toestemming om het te bouwen.

Opbouw op een plat dak maken

We hebben een bedrijfspand in alkmaar en daar is een trap doorvoer naar het dak, deze moet voorzien worden van een opbouw dat je droog naar boven kan en door een deur het dak op afmeting opbouw 1,90 x 4 meter . Alles geheel onderhoud arm, mochten er nog behoeften zijn voor een schets heb ik in mijn bezit.