Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw op de 1e etage bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw op de 1e etage bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw op de 1e etage bouwen

Opbouw op de 1e etage bouwen

Een opbouw van circa 5.40 lang en 2.90 breed. Met 1 raam. Zo goedkoop mogelijk wel geisoleerd. Hout opbouw. Het is op een aanbouw.

Aanbouw achter de woning bouwen

Een aanbouw met 1e verdieping aan de achterkant van de woning. Fundering maken. Ongeveer 5 x circa 2.40 meter aanbouw. Het is om 2.10 meter binnenmaat erbij te krijgen voor uitbreiding van de keuken. Liefst gemetseld maar ik hoog graag wat er nog meer mogelijk is met de opbouw op de aanbouw. Inclusief 3 kozijnen met beglazing en deur of een optie tot schuifpui. Eventueel willen we een dakkapel in plaats van de opbouw op de aanbouw.

Dakopbouw maken en etage herindelen

Wij willen een dakopbouw op onze aanbouw beneden plaatsen. De tekeningen zijn gemaakt dus deze kan ik mailen. Het gaat om een opbouw op de 1e verdieping van ongeveer 2,5 x 5 meter. Dak mag plat worden en de buitenkant afgewerkt met of hout rabat of keralit. De bestaande kozijnen eventueel hergebruiken of hier nieuwe voor. Ook zal de binnenkant moeten worden afgewerkt. Er is nu 1 grote kamer deze opdelen in twee kamers met inclusief de opbouw. Wanden en plafonds gestuukt en vloer doorlezen. Er zullen twee nieuwe binnendeuren + kozijnen geplaatst moeten worden. Verder 4 elektra punten en 1 verwarming die er extra moeten komen. Vergunning aanwezig.

Slaapkamer bouwen op garage

Ik wil graag een opbouw op de garage als extra slaapkamer. Met doorbraak door de huidige buitenmuur naar de 1e verdieping.

Opbouw op een plat dak van een aanbouw maken

Wij hebben interesse in de aankoop van een woning die binnenkort in de verkoop komt, enkele deuren bij ons vandaan. Wij zijn de 1e gegadigden. Wij willen ter voorbereiding op gesprekken graag een globale prijsindicatie ontvangen voor het realiseren van een opbouw op het platte dak van een aanbouw van 4 x 6 meter bij die woning. We willen er een opbouw van 6 x 6 x 2,5 meter, hetgeen betekent dat één zijde een overstek van 2 meter zal hebben met daaronder palen. De opbouw moet een plat dak krijgen en 2 zijkanten moeten een schuine vorm krijgen en worden bekleed met dakpannen. We willen een casco opbouw.

Opbouw realiseren en deurposten met deuren vervangen

Voor alle werkzaamheden kan gelden: aanvang donderdag 2 november 2017 Wensen opbouw: - voor maatvoering zie bijlage, 2.80 x 6.98 binnenmaat - plafondhoogte 2.53 meter, vloer tot plafond - 4 x dubbele stopcontacten - verwarming - 2 verlichtingspunten in plaats van 1 en centraal aan/uit schakelen - 2 x vast raam en draaikiepraam, zie foto vooraanzicht van voorbeeld dakopbouw op nummer 41 - uitsparingen voor rolluiken handbediend, zie foto als voorbeeld - raam buitenzijde 1e verdieping moet toegangsdeur worden - bouwvergunning laten verzorgen door aannemer Wensen aanvullende werkzaamheden: - Metalen deurposten vervangen door houten deurposten begane grond: 5 stuks van 2.11 x 0.9 + 2 stuks van 2.11 x 75, hierbij de vraag of een hogere deur het huis hoger doet lijken? 1e verdieping: 5 stuks van 2.11 x 0.9 + de nieuwe toegangsdeur naar opbouw in dezelfde maat, deze deuren mogen dezelfde maat houden - afhangen deuren - deuren nog te kiezen,weekamp of skantrae - beslag ook nog uit te kiezen - optie om deuren te laten spuiten in plaats van schilderen - voor beneden verdieping en 1e verdieping graag een kostenplaatje om de naden in het plafond te dichten en dan opnieuw te laten spuiten, naden tussen de betonplaten Vraag: denk u dat met een plafondhoogte van 2.53 meter en de huidige deuren van 2.11 meter het mooi is om de deuren te vervangen door 2.31 meter deuren, en dus de bovenlichten te verkleinen/dichtzetten? Ons lijkt het dat daardoor optisch het huis hoger lijkt ? Graag advies hierover. Ik hoop dat u hiermee even genoeg hebt om een offerte uit te kunnen brengen en dan met name voor de opbouw als prioriteit.

Plaatsen dakopbouw met terras

Wij willen op een plat dak een dakopbouw laten plaatsen van 7 meter breed en 5,5 meter diep met dakterras van 7 meter breed en 3,5 meter diep met bakstenen balustrade met schuifpui naar het dakterras. Opbouw van binnen gaat 2 kamers bevatten en (voorbereiding voor) een badkamer en keukenblok. In het huidige dak is reeds rekening gehouden met het kunnen plaatsen van een trap naar een opbouw (betreft houten trap zonder draai. Huidige bouw bevat een begane grond en 1e etage. Mogelijk een gezamenlijke actie met buren indien dit financiële voordelen biedt. Er zijn geen materialen aangeschaft. Afwerking van bijvoorbeeld muren, vloeren en terras is bespreekbaar. Hoogte plafond binnenkant 2,40 meter. Ik wil graag dat er prefab betonwerk gebruikt wordt. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd, ik wil namelijk eerst een richtlijn voor de prijs. Er moeten water en elektra leidingen getrokken worden en ik heb nog een plattegrond van de bouw met de extra gegevens.

Dakopbouw uitbreiding op 1e verdieping

Graag ontvangen wij een offerte voor het vergroten van onze 1e verdieping, Het gaat om een opbouw aansluitend op het bestaande deel, bovenop een plat dak. Het gaat om een casco bouw (enkel buitenwanden + kunststof kozijnen) en graag als optionele prijs de binnenwanden + deuren ook opgeven. Ter verduidelijking heb ik een bestand met tekening toegevoegd.

Draagmuur laten slopen

Er dient een draagmuur verwijderd te worden tussen de keuken en de woonkamer van 2.85 meter lang en 2.69 meter hoog. Daarna dient ern een stalen balk geplaatst te worden. Verder moet er een hal afgesloten worden met een tussenmuurtje en de H balk af/weggewerkt. Het betreft een rijtjeshuis uit 1939 met 2 verdiepingen, begane grond, 1e verdieping + 2e verdieping = opbouw. Er is een constructieberekening aanwezig uit 2004 voor de opbouw. Het betreft volgens dit document tussenmuur AS-2. De originele bouwtekening met palenplan is aanwezig. De werkzaamheden moeten in eerste week augustus plaatsvinden.

Verdieping op garage bouwen

Wij wonen in een hoekwoning uit bouwjaar 1997 met aan de zijkant een aangebouwde garage met een plat dak. Wij willen op dat dak graat een extra verdieping van ongeveer 300 x 850 cm laten maken, met daarin een doorgang naar de 1e etage van de woning. In de opbouw willen we een slaapkamer, een 2e badkamer en aparte toiletruimte laten maken. We beschikken nog niet over een tekening en er is nog geen vergunning aangevraagd. We zitten in de oriënterende fase en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben.

Partners

Partners van Casius