Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het ontwikkelen van vrijstaande woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het ontwikkelen van vrijstaande woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het ontwikkelen van vrijstaande woningen

Het ontwikkelen van twee vrijstaande woningen

Ik zoek een aannemer die een tweetal vrijstaande woningen met geschakelde schuur kan realiseren. Dit gaat om een groot project. Ik bespreek graag wensen en mogelijkheden met de aannemer.

Het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande woning kan realiseren. Ik heb recentelijk een toezegging gekregen om op een perceel een woning te laten ontwikkelen. Ik zoek nu een aannemer die een woning van 6 bij 11 meter kan bouwen. Dit moet een woning zijn met begane grond, eerste en tweede verdieping. De woning moet een puntdak hebben. Wat betreft het soort oplevering bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer. Daarnaast moet er een garage en bijwoning gemaakt worden op het perceel. De bijwoning om te verhuren en de garage voor eigen gebruik.

Een uitbouw in L-vorm ontwikkelen achter een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die achter onze vrijstaande woning een L-vormige uitbouw kan realiseren van in totaal 25 m2. De uitbouw moet een hout skelet hebben, zijn voorzien van kunststof of houten kozijnen; woon-klaar worden opgeleverd en netjes zijn afgewerkt.

Het bouwen van een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer voor het ontwikkelen van een vrijstaande woning op een perceel. De woning moet een woon-oppervlakte krijgen van ongeveer 150 m2 en de woning moet 2 woonlagen krijgen. De woning moet woon-klaar worden opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de woning. Onze voorkeur gaat uit naar een landelijke woning.

Een dakopbouw op een garage ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een garage. De garage is onderheid. De opbouw moet 400 bij 335 cm groot worden. De opbouw moet naast een vrijstaande woning gerealiseerd worden. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Overige werkzaamheden en specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Een vrijstaande woning ontwikkelen op een perceel

We zoeken een aannemer die een vrijstaande woning kan realiseren op een door ons aangekocht stuk grond. De woning moet ongeveer 6,5 bij 11 meter groot worden. Vanwege fijnstof dat in de woning vrijkomt door onder andere koken gaat onze voorkeur uit naar een MV-systeem gecombineerd met Duco warmtepomp. W-E installatie punten zijn nog niet bepaald. Lichte scheidingswanden bij HSB gaat voorkeur uit naar habito. Beide werken wij bouw gerelateerd. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om eventueel een aantal zaken/onderdelen zelf in te kopen. Wat betreft het soort bouw en het woon-klaar of casco opleveren bespreken we graag met de aannemer.

Een fundering voor een hout skelet woning ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een fundering voor een vrijstaande woning kan realiseren. De woning krijgt een grondoppervlakte van 240 m2 en wordt gebouwd met een hout skelet. Het gaat een woning worden met 2 woonlagen. Daarnaast moet er ook een kelder van 280 bij 630 cm gerealiseerd worden. Er is al een bouwtekening en funderingsrapport aanwezig.

Vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij hebben in januari een bouwkavel aangekocht van 560 m² en zijn nu de plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een vrijstaande woning van het type notariswoning/herenhuis. Wij zijn nu op zoek naar een aannemer die ervaring heeeft met de bouw van een dergelijke woning en ons vanaf dit punt kan bijstaan in het aanlooptraject. Er bestaan al enkele schetsen. De tekeningen moeten nog worden gemaakt en de vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag één partij die de totale regie voert. Het gaat globaal om een woning van 12 x 8 meter, op de begane grond uitgebouwd tot 12 x 10 meter. De woning krijgt 3 woonlagen in symetrische stijl. Er komt een keuken in van 4 x 5 meter, een master bedroom met eigen badkamer en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder komen 2 slaapkamers. We willen de woning volledig laten afwerken en sleutelklaar laten opleveren, inclusief keuken en volledig afgemonteerde toiletten en badkamers. We maken graag een afspraak voor een kennismaking op korte termijn. Het is onze wens om de bouw binnen enkele maanden te laten starten.

Fundering maken voor een vrijstaande woning

Ik ben plannen aan het ontwikkelen voor het realiseren van een vrijstaande houten woning van 8 x 12 meter met een garage en bijkeuken van 12 x 4 meter. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor een paalfundering met kruipruimte en geïsoleerde vloer onder de woning en een gestorte funderingsplaat onder de garage/bijkeuken. Ook wil ik de mogelijkheden bespreken van een kelder onder een deel van de woning. Voor verdere vragen kunt u contact met mij opnemen.