Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderkeldering bestaand woonhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderkeldering bestaand woonhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderkeldering bestaand woonhuis

Souterrain maken onder woonhuis in Amsterdam

Geachte heer, mevrouw, Ik heb onlangs een nieuw huis gekocht in Amsterdam. Hoewel de fundering op zich nog goed is zoek ik toch naar mogelijkheden om mijn woonoppervlakte te vergroten, en dacht daarbij aan onderkelderen. Soort woning: benedenverdieping (nog drie woonlagen erboven) met een vloeroppervlak: 86 m2. Begane vloer is ongeveer 50 cm boven de straat en tuinniveau. Wens: Onderkeldering met ramen aan beide kanten. Vier slaapkamers en een badkamer. Onder de gehele woning of zo groot mogelijk tussen de fundering van de woning. De bouwtekeningen heb ik gekregen van de gemeente. Ik heb daar een aantal vragen over: - Onderkelderen jullie in mijn situatie? - Wat zijn de kosten voor het onderkelderen, en wat kost de afbouw? - De VVE moet toestemming geven, en bestaat ook uit de twee huizen naast mij (links). De eigenaren zijn bang dat onderkeldering de verzakking van mijn woning zal versnellen of vertragen en dus impact zal hebben op hun woning (scheef zakken/scheuren in de muren). Hoe kunnen deze risico’s vermeden worden? Kunnen de risico’s verzekerd worden? Kunnen jullie helpen een plan te maken om de VvE mee te nemen en akkoord te krijgen? - Welke andere risico’s bestaan er? Hoe kunnen deze risico’s vermeden worden? Kunnen de risico’s verzekerd worden? - Wat zijn de tijdslijnen? Hoe lang duurt zo’n verbouwing? Moet ik mijn huis uit? Wanneer zou gestart kunnen worden? Graag verneem ik uw reactie om een afspraak te maken om alles door te spreken.

Onderkeldering bestaand woonhuis

Onderkelderen van bestaand woonhuis. Betreft woongedeelte en keuken, oppervlakte circa 8 x 8 meter. Vloer woongedeelte is nog hout met kruipruimte, dat mag er helemaal uit. Vloer van de keuken is gestort. We zoeken een aannemer die dit compleet kan verzorgen. Zo mogelijk ook afwerking binnenzijde. Het betreft ook het maken van berekeningen.

Onderkeldering bedrijfsruimte onder ...

Onderkeldering bedrijfsruimte onder bestaand woonhuis (ca 50m2). Helemaal compleet.

Het betreft een onderkeldering van een ...

Het betreft een onderkeldering van een bestaand woonhuis (rijwoning). De bestaande kelder / kruipruimte heeft geen bouwkundige vloer en is ca 1700mm hoog. De wens is een waterdichte kelder (beton) onder de gehele woonlaag van de begane grond. afmetingen 5,0 m. breed en 8,0 m. diep. De opbouw van de bestaande fundering is niet bekend.

Vrijstaand woonhuis met aangebouwde ...

Vrijstaand woonhuis met aangebouwde kantoorruimte en aangebouwde bijkeuken, vrijstaande garage. Woonhuis eventueel onderkelderd. Woonhuis circa 825 m3, excl. onderkeldering circa 300 m3. Vrijstaande garage in spouw 8 m1 x 4m1 met schilddak. Woonhuis rechthoekig jaren dertig stijl, twee erkers. Schets is aanwezig.

project betreft een onderkeldering van ...

project betreft een onderkeldering van een woonhuis in Muiden (NH). Te realiseren extra oppervlakte ca. 35m2. Specifieke kennis van het bouwen van kelders is strikt noodzakelijk, anders heeft reageren geen zin! Diverse woonhuizen in de directe omgeving en van hetzelfde type hebben reeds een kelder dus voorbeelden zijn aanwezig. Tevens zijn een architect bij het project betrokken en wordt de constructie doorgerekend. Eventuele aanbieders dienen uitgebreide ervaring te hebben.