Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderkeldering en uitbouw maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderkeldering en uitbouw maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderkeldering en uitbouw maken

Onderkeldering en uitbouw maken

Aankomende zomer willen wij graag ons huis opknappen en meer woonruimte creëren. We wonen in Amsterdam centrum. Er is momenteel een kelder die alleen onder de hal, de gang en de keuken loopt, 2 meter hoog, 2 meter breed, 10 meter diep. Deze zouden we graag transformeren tot een volwaardige woonlaag. De ruimte zal dan 10 meter diep, 6 meter breed en 2 meter hoog moeten gaan worden. De elektra en verwarming moeten worden doorgetrokken en de plafonds en wanden gestuukt. Daarnaast zouden we graag de keuken 1,50 meter uitbouwen de tuin in en de (draag)muur tussen de keuken en de woonkamer door willen breken. Zover we weten is de huidige fundering van het huis in goede staat. Wij zouden het fijn vinden een afspraak te maken met een bedrijf die alle werkzaamheden inclusief de constructieberekening kunnen uitvoeren en de vergunningen kunnen aanvragen. Daarnaast zouden wij ook graag van gedachte wisselen wat alle mogelijkheden zijn zodat wij de juiste keuzes kunnen maken.

Uitbouw met onderkeldering bouwen

Wij willen gaan uitbouwen, onder de uitbouw en het verhoogde terras willen wij een kelder. Afmetingen (buiten afmetingen) 580 cm x 800 cm, zandgrond geen grondwater. Woning ligt al 80 cm boven het maaiveld.

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Wij zijn aan het oriënteren voor een uitbouw en eventuele onderkeldering van ons huis. We zouden graag uw mening en verkennende offerte willen ontvangen. Wij zijn van plan om een uitbouw te realiseren (+- 4. 00 x 5. 00) waarvoor fundering nodig is en 2 heipalen. Verder zijn wij van plan om een deel van de kruipruimte te onderkelderen welke op dit moment een hoogte heeft van 130 cm welke verdiept moet worden naar 2. 10 (exclusief fundering). De onderkeldering zal een grootte moeten hebben van 6. 00 x 4. 00. De waterpeil is erg hoog dus voldoende afwatering als waterdichtheid is van belang. Hiernaast zal er een geveldoorbraak moeten plaatsvinden en het plaatsen van een draagbalk. Zou u ons hierin een oriënterende offerte kunnen geven? Veel dank!

Uitbouw met onderkeldering bouwen

Graag zouden we een indicatie ontvangen voor een uitbouw van 5 meter breed, volle breedte van de woning, en 2,5 à 3 meter lang. De uitbouw zal openslaande deuren moeten krijgen en een plat dak. De afwerking dient separaat vermeld te worden. Het gaat om een houtskelet rijtjeswoning uit ongeveer 1985. Beide buren hebben al aangebouwd en deze muren zijn bruikbaar voor ons. Tevens zouden we heel graag de mogelijkheden willen weten om de uitbouw gelijk te laten onderkelderen. Wat zijn de kosten, hoe zit het met fundering, is het in onze situatie überhaupt mogelijk? Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.

Uitbouw plus onderkeldering en douche op zolder maken

Uitbouw van 6 bij 3 en in de tuin een kelder van 9 bij 5. Toegang kelder vanuit woonkamer en tevens een glazen plaat voor licht. Kelder dient rond de 230 cm hoog te zijn. Inclusief trap afwerking etc. Bij de uitbouw teven deel garage bij het huis trekken en dit isoleren, stukken etc en hier washok creëren. Ook een 2e badkamer op zolder waar huidig washok is. Douche en wastafel. Graag totale prijs voor hele verbouwing

Uitbouw met onderkeldering bouwen

Achter onze vrijstaande monumentale stadsvilla willen we een uitbouw (woonkeuken) met onderkeldering (extra leefruimte) maken. Afmeting uitbouw is ongeveer 4 x 6 m. Afmeting kelder ongeveer 6 x 8 m (deels onder de tuin). Klant heeft nog geen idee voor wat betreft de uitvoering: Glas en staal lijkt mevrouw mooi, maar kan ook met metselwerk en hout. Benieuwd naar de mogelijkheden!

Woning onderkelderen en/of uitbouwen

Graag vrijblijvende offerte voor een uitbreiding van een mogelijk aan te kopen woning. Er zijn meerdere scenario's mogelijk. Om een gedegen keuze te kunnen maken voor of onderkeldering of verplaatsing van de buiten-zijmuur is het nodig te weten welke kosten verbonden zijn aan deze uitbreidingen van de woning. Graag een offerte voor onderkeldering. In de onderkeldering worden twee slaapkamers en een kleine badkamer met toilet gesitueerd. In deze twee scenario's graag ook betrekken voorstel riolering, binnentrap, 2x raam en 2x deur naar buiten toe. Ten behoeve van de badkamer is reeds een raam aanwezig (in minikelder). Daarnaast graag een offerte voor een uitbouw, met een eventuele 1e verdieping erop. Tekeningen zijn aanwezig.

Uitbouw keuken / onderkeldering

Svp globale prijsopgave van klus A en combinatie klus A + B A - uitbouw keuken naar zij- en achterkant Afmetingen huidige keuken: lengte 3,0 mtr, breedte 2,1 mtr Nieuwe afmetingen keuken: lengte 7,0 mtr, breedte 4,6 mtr (deels 2,5 mtr) Kunststof kozijnen met dubbel glas in voor- en achterzijde Plat dak zonder lichtkoepel Buitendeur naar achtertuin in zijkant. Boven de keuken bevindt zich de badkamer. Deze steunt nu op de muren van de huidige keuken en zal moeten worden ondersteund als de keuken wordt uitgebouwd. B - onderkeldering keuken met uitbouw Onderkeldering betreft de huidige keuken en de uitbouw: lengte 7 mtr, breedte 4,6 mtr (deels 2,1 mtr) Lichtinval middels glastegels aan zijkant. Vanuit de onderkeldering moet een doorgang komen naar de keuken.

Uitbouw keuken / onderkeldering

svp globale prijsopgave van klus A en combinatie klus A + B A - uitbouw keuken naar zij- en achterkant afmetingen huidige keuken: lengte 3,0 mtr, breedte 2,1 mtr nieuwe afmetingen keuken: lengte 7,0 mtr, breedte 4,6 mtr (deels 2,5 mtr) kunstof kozijnen met dubbel glas in voor en achterzijde plat dak zonder lichtkoepel buitendeur naar achtertuin in zijkant boven de keuken bevindt zich de badkamer deze steunt nu op de muren van de huidige keuken en zal moeten worden ondersteund als de keuken wordt uitgebouwd B - onderkeldering keuken met uitbouw onderkeldering betreft de huidige keuken en de uitbouw: lengte 7 mtr, breedte 4,6 mtr (deels 2,1 mtr) lichtinval middels glastegels aan zijkant vanuit de onderkeldering moet een doorgang komen naar de keuken (middels een trap

Uitbouw te realiseren aan de zijkant van ...

Uitbouw te realiseren aan de zijkant van het huis. Deze uitbouw moet deels dienen als uitbreiding van de woonkamer en deels als garage. Indien passend binnen het budget mogelijk een onderkeldering. De uitbouw zal 3 a 4 meter breed moeten worden en 8 a 10 meter lang. Aan de tuinzijde zal er gewerkt moeten worden met eventueel een schuifpui en/ of ramen. Afwerking binnen zal moeten bestaan aan aansluiting op bestaande vloerverwarming, een natuurstenen vloer. De stijl moet aansluiten met de bestaande stijl (binnen en buiten) van het huis.