Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderkelderen van bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderkelderen van bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderkelderen van bestaande woning

Kelder onder de woning bouwen

Ik heb een vraag; wij spelen al lang met idee om onze woning te laten onderkelderen. Ons huis is gebouwd in 1997,en is volledig gefundeerd op palen. Ik heb het palenplan inmiddels opgevraagd. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m2 in het vierkant. Als we een kelder van deze oppervlakte willen laten bouwen, met als doel er een studio, gamekamer of fitnessruimte er aan te geven, met een koekoek en ventilatie, waar komen we dan prijstechnische ongeveer op terecht? Een indicatie zou genoeg zijn om het idee te laten varen of om er verder over na te denken. Er moet een omgevingsvergunning aangevraagd worden. En moet ik nog een extra verzekering afsluiten, voor schade bij de buren? Graag zou ik vrijblijvend wat info willen hebben.

Woningen samenvoegen en onderkelderen

Wij willen onze woning door een kelder vergroten. Met circa 45m2. Dit in het kader van het samenvoegen van twee woningen. Dat zal vanaf augustus kunnen. Wellicht willen we een stukje van de tuin mee onderkelderen. Ik beschik over tekeningen van de bestaande situatie. Wilt u a.u.b contact met mij opnemen? Ik ben telefonisch lastig te bereiken maar als u mij mailt dan maken we een belafspraak. Ik zoek een hoofdaannemer die vanaf voorlopig ontwerp met ons mee denkt en ervaring heeft met de bouwbegeleiding van dit soort grote projecten.

Onderkelderen van bestaande woning

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave voor het onderkelderen bestaande woning. De kelder zal een woonfunctie hebben. Woning dient nog aangeschaft te worden echter globale prijsopgave nodig ivm prijsonderhandeling en mogelijkheden. Het betreft zo'n 80 m2. Fundering beton/betonnen palen.

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Ik wil graag kijken wat de mogelijkheden zijn om mijn tussenwoning te onder kelderen... gemiddeld 35 m²

Onderkelderen van een bestaande woning

Ik Ben mij aan het oriënteren op een woninguitbreiding middels een kelder. Ik woon op zandgrond en huis is op staal gefundeerd. Huis is totaal 5. 10 bij 11 meter. Ik zou dit volledig, dan wel voor minimaal 6 meter, willen laten onderkeldere. Aan wat voor een bedrag moet ik denken?

Kelder onder de nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn bezig met het ontwerpen van ons nieuwe huis en zijn geïnteresseerd in de prijzen van een prefab kelder. Mogelijk willen we een deel van de woning 'onderkelderen'. Kunt u ons een prijsindicatie geven? Zijn er verschillende soorten, neemt prijs per m3 af bij grotere kelder?

Onderkelderen van een bestaande woning

Ik wil graag onze huidige kelder van 3 m2 vergroten naar 49 m2 (7x7 meter). Uiteraard ook een mooiere toegang, ventilatie, daglicht, verwarming etc. etc. De huidige kelder is ook maar 1.60 meter hoog.

Kelder en garage bouwen

Wij zijn voornemens om een nieuwbouw woning aan te kopen bij de Houkepport in Sneek. Omdat het projectbouw betreft wil de aannemer niet meewerken aan het onderkelderen van de woning. We willen nu graag de mogelijkheden onderzoeken om een prefabkelder in de tuin te plaatsen. Graag vernemen wij de kosten van verschillende formaten. Naast onze woning willen we een garage te laten bouwen zodat je vanuit deze garage in de kelder kunt komen. Hij hoeft niet geïsoleerd te worden, een enkelsteens gemetselde garage. De fundering voor de garage neemt de aannemer eventueel mee. Afmeting garage +/- 7,5 x 4 meter. Mocht er meer informatie benodigd zijn, of telefonisch contact dan hoor ik dat graag!

Fundering herstellen en woning onderkelderen

Ik wil graag een afspraak met u maken voor het maken van een offerte ter onderkeldering en funderingherstel. We hebben last van optrekkend vocht. Het is een huis uit 1900. Het gaat om onderkelderen van een bestaande woning met een oppervlak van 32 m2. Het grondwater zal hier geen probleem zijn. Ik hoor graag van u. We hebben een architect, die is bezig met een vooronderzoek. Graag zouden wij een aannemer in de arm nemen om de mogelijkheden door te spreken en willen we graag advies over het technisch aspect.

Onderkelderen van de woning

Ik heb onlangs een nieuw huis gekocht in Amsterdam. Hoewel de fundering op zich nog goed is zoek ik toch naar mogelijkheden om mijn woonoppervlakte te vergroten, en dacht daarbij aan onderkelderen. Soort woning: benedenverdieping (nog drie woonlagen erboven) met een vloeroppervlak: 63 m2. Begane vloer is ongeveer 50 cm boven de straat en tuinniveau, en fundering staat op palen. Wens: Onderkeldering met daglichttoetreding aan beide kanten. 3 slaapkamers en een badkamer. Onder de gehele woning of zo groot mogelijk tussen de fundering van de woning. De bouwtekeningen dienen nog aangevraagd te worden bij de gemeente, ik reeds een afspraak staan. Ik heb daar een aantal vragen over: - Onderkelderen jullie in mijn situatie? - Wat zijn de kosten voor het onderkelderen, en wat kost de afbouw? - De VVE moet toestemming geven, en bestaat uit huizen naast mij (links en rechts). Kunnen de zorgen van eventuele verzakking en/of scheuren in de muren door jullie worden weggenomen en hoe kunnen deze risico’s vermeden worden? Zouden de risico’s verzekerd kunnen worden? Kunnen jullie helpen een plan te maken om de VvE mee te nemen en akkoord te krijgen? - Welke andere risico’s bestaan er? - Wat zijn de tijdslijnen? Hoe lang duurt zo’n verbouwing? Moet ik mijn huis uit? Wanneer zou gestart kunnen worden? Graag verneem ik uw reactie om een afspraak te maken om alles door te spreken.

Partners

Partners van Casius