Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderkelderen van een bestaande woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderkelderen van een bestaande woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderkelderen van een bestaande woning

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Onderkelderen woning

Wij willen graag ons huis volledig laten onderkelderen. Het huis is geheid en gebouwd in 2007, de grond kan weggezogen worden. Afmetingen zijn 5,30 x 11,80 m. Grondwaterpeil is op 0,5 m en de grondsoort is voornamelijk klei. De kelder moet ongeveer 2.20/2.30 m diep worden, daarvoor zou ongeveer 2.50 m uitgegraven moeten worden waarschijnlijk. Nog geen vergunning aangevraagd. Graag casco oplevering. Doel is om extra ruimte creëren, dus een hobby ruimte en een technische ruimte (ketel en warmte pompen). Eventueel willen de buren ook meedoen. Hoor graag de mogelijkheden.

Een, evenuteel twee, woningen onderkelderen

Ik zoek een aannemer die een kelder onder onze woning kan realiseren. hoh breedte fundering is 5400mm, lengte ( diepte) 9550mm. hoogte 3000mm. De woning gebouwd in 2017, 2018 opgeleverd. ingang naar de kelder via bestaande trapkast. nooduitgang in tuin achter woning. De kelder dient casco te worden opgeleverd. De direct buurman zou eventueel ook een kelder willen.

Kelder onder huis of in de tuin realiseren

Wij willen graag een offerte voor : optie 1- een kelder onder een deel van ons huis. Ons huis is pas 3,5 jaar oud. De kelder zou 5 bij 8 worden. De kelder dient als man cave , game room, fitness ruimte. Een natte ruimte met toilet is een optie. Optie 2: (ik denk dat het deze optie gaat worden) huidige overdekt terras een groot deel van de tuin onderkelderen. Dit zal een L vorm zijn van 3.5m X 13m X 6. Eventuele hoogte van max 2.80 of 2.90 zou ideaal zijn. Beide opties hebben en vaste bronnen trap. Het gaat om een woning waar wel palen zitten. Het zou een metselskelet worden, mocht u denken dat prefab mogelijk is graag meenemen.

Onderkelderen bestaande woning

Wij hebben een woning en overwegen die te onderklederen. De benedenverdieping beslaat circa 90 m2. Het bijzondere van de huidige situatie is dat er al een kelder is van circa 18 m2 en dat de overige ruimte onder de begane grond al tot circa 150 cm is uitgegraven. Wij willen nu graag de rest volledig laten onderkelderen en zoeken een partij die ons daarbij kan helpen. De kelder moet afgewerkt worden met elektra en stucwerk. Graag ontvang ik een offerte.

Onderkelderen van de woning

Wij hebben een woning gekocht die wij willen laten onderkelderen. Ons bod is geaccepteerd op de woning. Maar als een kelder niet mogelijk is voor ons/ voor de woning dan gaat het niet door. Er is nu nog geen kruipruimte aanwezig en het rijksmonument ligt op zandgrond in Laren Wij zouden de kelder willen gebruiken als wasruimte en inloopkast en verblijfsruimte. Aangezien de hele woning gestript moet worden hoeft er geen rekening te worden gehouden met de binnenkant. Indien mogelijk zouden we de vloer dan willen verlagen om iets meer hoogte in de woning te krijgen. We willen graag het prijsverschil weten van compleet en casco. Elektra en stucwerk ook graag vermelden. Vergunning is nog nodig. de afmetingen staan op de bijlage, de kelder komt onder de gehele woning.

Een woning onderkelderen

We gaan verhuizen naar een vrijstaand huis en zitten er aan te denken om een kelder te laten bouwen. Dit zou onder de garage kunnen of in de tuin. Idealiter willen we de kelder van binnenuit kunnen bereiken (in de bijkeuken/ garage de deur, onder de tuin de kelder?) wat zou hier het voordeligste kunnen zijn voor een kelder van 10 tot 20 m2 met een doorloophoogte van +-200 cm.

Onderkelderen van huis

Ik wil graag een kelder onder mijn benedenwoning laten maken. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 45 m2 en wil dit graag in het geheel onderkelderen eventueel een stuk tuin er bij. Ik wil graag de optie om er een individuele woning van te maken mits mogelijk. Ondergraven mal en beton storten. Halve meter kruipruimte.

Woning onderkelderen

Ik wil een kelder laten bouwen die deels onder de oprit (4x15 m) en onder het huis (5,75x15m) moet komen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Er is een vergunning voor nodig en die vraag ik zelf aan. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Onderkelderen bestaande woning of onderkelderen schuur in de tuin

We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheid om een kelder te realiseren. We denken aan onderkelderen van de bestaande woning of onderkelderen van de schuur in de tuin. Dit inclusief een trap naar kelder vanuit de hal (optie onder de woning). De kelder moet waterdicht worden en als extra slaapruimte te gebruiken zijn. Het liefst met daglicht. Geschatte ruimte moet 4 x 4 m worden met een stahoogte van 2,25-2,5 m. Momenteel hebben we een kruipruimte onder de gehele woning. Afwerking is niet nodig, stucwerk en elektra ook niet. De wanden zouden opgemetseld moeten worden of eventueel een prefab constructie. Daar willen we graag advies over. De vergunning moet geregeld worden, door wie willen we graag overleggen. We willen het niet in de zomer laten uitvoeren.