Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderkelderen van huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderkelderen van huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderkelderen van huis

Prijsindicatie huis onderkelderen

Ons huis is 88 m2. Het is aan de kleine kant dus hebben we gekeken of er een verdieping op mocht. Helaas was dit niet toegestaan. Nu willen we graag een offerte om een idee te krijgen hoeveel een kelder onder ons huis kost.

Onderkelderen bestaande woning

Ik zou graag meer informatie in willen winnen over het onderkelderen van onze bestaande woning en eventueel een advies gesprek willen. Bijgaand iets meer informatie over het plan. Het huis is in 2008 gebouwd en onderheid met betonnen palen en betonnen fundering. Het huis zelf bestaat uit een betonnen casco met muren van 25cm dik De voorkeur gaat uit voor het onderkelderen met betonnen casco onder het huis ter grootte van 5m x 7-9m x 2,5m de maatvoering is afhankelijk van de mogelijkheden en kosten. Bijgaand tekeningen van de begane grond van de woning. De toegang voor werkzaamheden tot de kruipruimte zou eventueel via de oprit plaats kunnen vinden aangezien we 11x6 meter brede oprit hebben waardoor we daar werkruimte kunnen creëren. De toegang tot de kelder willen we maken op de positie van de bestaande trap en middels een luie trap naar de kelder laten lopen. Hiervoor zouden wel de huidige vloerplaten opgevangen moeten worden aangezien hier naar ons weten geen bewapening is aangebracht onder de anhydriet dekvloer. Alvast bedankt voor uw reactie.

Kelder onder huis bouwen

Voor een nieuw te bouwen 2-onder-1 kap woning in Vijfhuizen proberen we uit te vinden of volledig onderkelderen een (betaalbare) optie is. We zouden graag een kelder onder ons huis willen bouwen, daarvoor zijn de afmetingen 13x15 m stahoogte met 4 grote koekoeks. Graag alleen casco opleveren. Het betreft een ondergrond van veen, we willen fundering en een betonnen bak. Goed om te weten is ook dat het huis onder zee niveau is gelegen.

Tussenwoning uit 2011-2012 (gedeeltelijk) onderkelderen (circa 60 m2)

Graag zouden wij de globale kosten willen weten voor het (mogelijk gedeeltelijk) laten onderkelderen van onze woning (ongeveer 60 m2) door een hierin gespecialiseerde en ervaren Aannemer.. Het huis is gefundeerd op betonnen palen. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan horen wij het. Het betreft een tussenwoning uit 2011-2012.

Aanbouw achterzijde tussenwoning (mogelijk onderkelderd)

Wij willen een aanbouw achter ons huis (tussenwoning uit 1927) naast de huidige keuken. De aanbouw wordt ongeveer 5,40 meter breed x 2,00 meter diep x 2,80 meter hoog. Mogelijk willen we de nieuwe aanbouw ook meteen laten onderkelderen. We hebben de originele bouwtekeningen van de woning voor vragen over fundering/constructie.

Onderkelderen van huis

Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheid en de kosten van het laten onderkelderen van ons huis. Gaat om grofweg 6 bij 8 meter. Het betreft een tussenwoning.

Onderkelderen bestaande nieuwbouwhuis

Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn als we ons bestaande nieuwbouw hoekhuis (2009) willen laten onderkelderen. Het huis heeft een betonnen fundering en betonnen palen. We zitten te denken aan +/- 50 m2.

Onderkelderen woning

Wij willen graag ons huis volledig laten onderkelderen. Het huis is geheid en gebouwd in 2007, de grond kan weggezogen worden. Afmetingen zijn 5,30 x 11,80 m. Grondwaterpeil is op 0,5 m en de grondsoort is voornamelijk klei. De kelder moet ongeveer 2.20/2.30 m diep worden, daarvoor zou ongeveer 2.50 m uitgegraven moeten worden waarschijnlijk. Nog geen vergunning aangevraagd. Graag casco oplevering. Doel is om extra ruimte creëren, dus een hobby ruimte en een technische ruimte (ketel en warmte pompen). Eventueel willen de buren ook meedoen. Hoor graag de mogelijkheden.

Kelder onder huis of in de tuin realiseren

Wij willen graag een offerte voor : optie 1- een kelder onder een deel van ons huis. Ons huis is pas 3,5 jaar oud. De kelder zou 5 bij 8 worden. De kelder dient als man cave , game room, fitness ruimte. Een natte ruimte met toilet is een optie. Optie 2: (ik denk dat het deze optie gaat worden) huidige overdekt terras een groot deel van de tuin onderkelderen. Dit zal een L vorm zijn van 3.5m X 13m X 6. Eventuele hoogte van max 2.80 of 2.90 zou ideaal zijn. Beide opties hebben en vaste bronnen trap. Het gaat om een woning waar wel palen zitten. Het zou een metselskelet worden, mocht u denken dat prefab mogelijk is graag meenemen.

Een woning onderkelderen

We gaan verhuizen naar een vrijstaand huis en zitten er aan te denken om een kelder te laten bouwen. Dit zou onder de garage kunnen of in de tuin. Idealiter willen we de kelder van binnenuit kunnen bereiken (in de bijkeuken/ garage de deur, onder de tuin de kelder?) wat zou hier het voordeligste kunnen zijn voor een kelder van 10 tot 20 m2 met een doorloophoogte van +-200 cm.

Partners

Partners van Casius