Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderkelderen van huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderkelderen van huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderkelderen van huis

Onderkelderen van huis

Ik wil graag een kelder onder mijn benedenwoning laten maken. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 45 m2 en wil dit graag in het geheel onderkelderen eventueel een stuk tuin er bij. Ik wil graag de optie om er een individuele woning van te maken mits mogelijk. Ondergraven mal en beton storten. Halve meter kruipruimte.

Woning onderkelderen

Ik wil een kelder laten bouwen die deels onder de oprit (4x15 m) en onder het huis (5,75x15m) moet komen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Er is een vergunning voor nodig en die vraag ik zelf aan. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Kelder realiseren

Ik overweeg om ons huis te laten onderkelderen. Het huis is 48 m2. Tussen de houten balken is het 180 hoog. De tuin is 1,20 lager dan de woonkamervloer. De kruipruimte is bijna altijd droog. Er ligt zand op de bodem. De muren schijnen nog 2 meter naar beneden te gaan. Kelder moet ook 48 a 50 m2 worden Vergunning vragen wij zelf aan. Kelder moet een trap en meerdere ramen hebben.

Huis onderkelderen voor zwembad en sauna

Wij willen indien mogelijk de gehele oppervlakte van ons huis een verdieping erbij hebben. Het gaat om een kelder van ongeveer 90 m2. Hier willen we een zwembad en een sauna in realiseren. Het zwembad wordt ongeveer 9 bij 4 m. Er is een kruipruimte aanwezig, wellicht 2, maar in ieder geval 1. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is, ik ben me nog een beetje aan het oriënteren. Als de prijs goed is, wil ik het doen. Graag een prijs voor een complete en caso oplevering. Ik neem aan dat er een fundering nodig is.

Aanvraag kelderbouw Amsterdam Oost

Wij willen ons appartement in Amsterdam-Oost (Tweede Oosterparkstraat 69a) uit 1982 graag verbouwen. Wij wonen op de begane grond en hebben een achtertuin van +/- 4 bij 6,3 meter. Er is een kruipruimte van ongeveer 1-1,5 m hoog onder het gehele huis door. Wij willen graag onze tuin laten onderkelderen en eventueel ook (een gedeelte) onder de woning. In principe hebben we drie sporen: een nul-variant waarbij het huis is zoals we het graag willen hebben, een minder invasieve minvariant die we eventueel willen overwegen als dat qua kosten heel erg veel scheelt en de nul-variant niet haalbaar is en de plusvariant voor het geval dat dit makkelijk binnen het budget past. Zie de bijgevoegde plattegronden en de omschrijving hieronder. De drie varianten van de verbouwing. In alle varianten- kelderbouw met horizontale dakramen (dus op de grond in de tuin) - kleine uitbouw van ongeveer 1-1,5 m: uitbouw met aan de voorkant grote ramen en schuifpui, zijkanten van hout/groen/iets wat wegvalt in het groen van de tuin- keuken een stukje opschuiven naar de straatzijde van het huis (dezelfde keuken)- badkamer en wc opschuiven naar straatzijde van het huis (nieuwe badkamer en wc)- 2x slaapkamer boven aan straatzijde - hiervoor moeten de muren worden verplaatst- aangezien je de plattegrond aanpast is het goed te weten dat we vloerverwarming hebben - uiteraard moet er beneden ook (vloer)verwarming komen- kozijnen aan de voorkant vervangen voor betere kozijnen met kiepramen, wel kozijnen precies op dezelfde plek- voordeur (gang naar woning) incl. kozijn vervangen voor stompe en gecertificeerde brand- en inbraakveilige deur Minvariant- hier maak je de uitbouw alleen in de tuin (4 bij 6 m) en niet onder het huis. - 2x slaapkamer beneden- de trap naar de kelder maak je in de uitbouw, zodat je niet in de huidige constructie van de woning zit Nulvariant- de uitbouw loopt een stukje onder het huis door (in deze tekening 3,5 meter)- 2x slaapkamer- 1x badkamer met wc beneden

Aanbrengen (woon)kelder onder huis

Beste mevrouw/ meneer, Wij willen graag ons huis qua m2 vergroten. Hierbij denken wij aan het onderkelderen van ons huis. Waarbij de kelder wel geschikt wordt gemaakt als verblijfsruimte. Ons huis is uit 2010 en het oppervlak van de begane grond is 12,5 bij 5,4 m (inwendige maat). Dit deel zouden wij ook willen onder kelderen. Een alternatief wat we overwegen is de uitbouw van de 1e verdieping op de uitbouw van de begane grond (2,5 m bij 5,4 m = binnen maat). Graag zouden wij een indruk/ indicatie van de kosten willen hebben (liefst van beide opties). Dit om vervolgstappen (uitwerken plan tot ontwerp) te kunnen ondernemen.

Onderkelderen uitbouw

Wij willen 100 m2 aan ons huis aan laten bouwen en dit direct laten onder kelderen. Compleet of casco is in overleg, ik ontvang graag een offerte voor beide opties. Er moet wel elektra, en stucwerk gedaan worden. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen.

Uitbouw achterzijde en onderkelderen incl onderkelderen (deel) tuin

Wij wonen in Amsterdam en hebben de woonkamer aan de achterzijde uitgebouwd. Nu willen we ook de slaapkamers aan de achterzijde uitbouwen en onderkelderen en tegelijkertijd deze kelder breder onder de tuin doortrekken. Doel is 2 extra slaapkamers onder de grond, eventueel nog een extra speelkamertje. De uitbouw van de 2 naast elkaar gelegen slaapkamers is 5,10 bij 2,5m. En dan zouden we 30-35m2 kelder willen. Ons huis is een gemeentemonument/beschermd stadsgezicht. Ben erg benieuwd naar een prijsindicatie.

Kruipruimte verbouwen tot kelder

Wij overwegen onze kruipruimte te verbouwen tot kelder. Betreft een rijtjeswoning bouwjaar 1988. Huidige diepte kruipruimte is 60-100 cm. We willen een kelder met stahoogte 250 cm. Bedoeld als extra leefruimte/etage voor hobby, speelruimte en relaxen -waterdicht -geïsoleerd -geluidsisolatie (ivm muziekhobby) -ventileerbaar -verwarmbaar -voorzien van benodigde leidingwerk (elektra, water, CV). De kruipruimte is droog en zandgrond. Woning is zowel aan de voorzijde als achterzijde uitgebouwd. Onder beide uitbouwen bevindt zich op dit moment geen kruipruimte. Mag wel betrokken worden in de kelder ivm voorkeur om daglicht toe te laten (voorzijde woning lijkt dan meest voor de hand liggend). We willen toegang vanuit de woning naar de kelder (trapkast met huidige luik naar kruipruimte lijkt meest logische plek). Huis is 5 meter breed en insteek is om 12 tot 15 meter te onderkelderen.

Onderkelderen

Ik wil ongeveer 38 vierkante meter onder laten kelderen met eventueel een eigen opgang. (niet noodzakelijk). Het moet casco zijn, met elektra aansluitingen. Het huis naast ons is in 2001 onderkelderd.