Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderkelderde uitbouw maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderkelderde uitbouw maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderkelderde uitbouw maken

Onderkelderde uitbouw maken

Aan de achterzijde van onze 2 onder 1 kap woning willen wij graag een onderkelderde (houten) uitbouw met veel glas. De afmeting van beide zal 8 bij 3 meter moeten worden. Vanuit de kelder komt er een vaste trap de uitbouw is en verder dient alles casco opgeleverd te worden. De afwerking mag separaat vermeld worden op de offerte. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Onderkelderde uitbouw laten maken

Enerzijds een uitbouw aan het huis achter & onderkelderen daarvan. Ook de gehele tuin onderkelderen, Mijn tuin is ongeveer 6 x 12 meter groot. Of combinatie hele tuin kelder en aan het huis 6 x 4 een uitbouw.

Onderkelderde aanbouw bouwen

Wij hebben een begane grond woning met souterrain. We willen heel graag onze woning aan de achterkant ongeveer vier meter uitbreiden, waarbij we deze uitbouw ook willen laten onderkelderen. De nieuwe kelder zal een doorgang moeten hebben naar de bestaande. We willen de kelderbouw en uitbouw laten uitvoeren in het volgend voorjaar. Het wordt een flinke verbouwing, omdat we ook de plattegrond van de bestaande woning ingrijpend willen wijzigen. We komen graag in contact met een aannemer die veel ervaring heeft met het bouwen van kelders en die dit uit kan voeren. De kelder wordt ongeveer 4 bij 8 meter. De architect is dit plan aan het uitwerken en we gaan dan de vergunning aanvragen.

Onderkelderde uitbouw maken

Volgend jaar staat de onderverdeling op de planning. We willen achter ons huis een uitbouw welke onderkeldert is. Onderkelderde uitbouw 8 x 4,5 meter. Ik doe veel zelf, alleen wil ik in dit geval de kelder laten plaatsen. Tevens moet de houtenvloer in de woonkamer en keuken vervangen worden door een geïsoleerde betonmolen met vloerverwarming. De uitbouw wordt een houtbouw uitbouw met veel glas. Indien mogelijk mag de kelder groter zijn dan de uitbouw. Dit is afhankelijk van de kosten. Er is ruimte genoeg. De toegang naar de kelder zal vanuit de huidige keuken ( toekomstige bijkeuken) moeten. Hiervoor dient er een trap aangelegd te worden die door de huidige fundering loopt. Dit moet dus aangepast worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.