Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud voorzijde woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud voorzijde woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud voorzijde woning

Onderhoud voorzijde woning

Aan de voorzijde van onze woning is er een en ander aan onderhoud nodig: - de voordeur + kozijn schilderen - erker schilderen - de betonnen rand van de erker repareren - het boeiboord vervangen (kunststof) / dakgoot repareren. We merken we dat het water uit de dakgoot naar beneden doorlekt en het water niet goed weg loopt naar de regenpijp toe. De houten kozijnen in de erker zijn mogelijk aan vervanging toe - een optie is het vervangen van de erker met kunststof kozijnen.

Verbouwing of renovatie van een woning

Begane grond: • Aanbouw achterzijde 6 x 2 meter • Draagmuur achterzijde (keukendeel) verwijderen en balk van 6 meter plaatsen • Draagmuur binnenmuur (keuken) verwijderen en balk van 3 meter plaatsen • Keukendeur naar hal verwijderen en dichtzetten • Verwarming verplaatsen, leidingwerk omleggen • Oude keuken aan achterzijde verwijderen • Schrootjes plafond verwijderen en stuken • Verplaatsen nieuw leidingwerk en elektra keuken naar voorzijde • Kozijn voorzijde vervangen met openslaande ramen • Voordeur + raam boven voordeur dubbel glas plaatsen • Draadglas binnendeur vd hal vervangen • Toilet, hangend toilet plaatsen + tegelwerk • Elektra, nieuwe groepenkast • Elektra, stopcontacten verplaatsen (inbouw op 20 cm) + extra stopcontacten plaatsen • Schilderen houtwerk binnen en buiten • Afhalen behang en muren glad stuken en sausen • Houten vloer leggen over gehele begane grond, dan wel voorbereiden daartoe • Vloerverwarming (optioneel) 1e verdieping: • Badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen, tegelen, vloerverwarming plaatsen • Dubbel glas plaatsen + hang en sluitwerk nazien • Muurtje balkon en privacy scherm, onderhoud plegen • Elektra, stopcontacten verplaatsen (inbouw op 20 cm) + extra stopcontacten plaatsen • Kleine kamer bij grote trekken: huidige deur dichtzetten en opening in muur creëren (optioneel) • Isolerende voorzetwanden richting buren (optioneel) • Nieuwe gipsplaten plafond achterkamer en stuken en sausen • Schilderen houtwerk binnen en buiten • Afhalen behang en muren glad stuken en sausen • Houten vloer leggen over gehele verdieping Zolder: • 2x velux dakvenster plaatsen • Kleine badkamer bouwen (riolering doortrekken) • Aanrecht / timmerwerk voor wasmachine / droger • Dubbel glas plaatsen + hang en sluitwerk nazien • Elektra, stopcontacten verplaatsen (inbouw op 20 cm) + extra stopcontacten plaatsen • Schilderen houtwerk binnen en buiten • Afhalen behang en muren glad stuken en sausen • Houten vloer leggen over ge

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.

Timmer-, metsel- en dakwerk

Ik wil graag enkele onderhoudswerkzaamheden aan mijn woning laten verzorgen. De dakgoten aan de voorzijde van mijn woning hebben onderhoud nodig. De houten boeiboorden voor en opzij en de planken onder de brede dakgoot moeten vervangen worden. Verder heb ik aan de zijkant van mijn huis nu een schutting staan van rasterwerk met klimop. Die ga ik weghalen en ik wil daar een fundering met een gemetselde muur laten maken van ongeveer 250 x 200 cm. Als derde klus wil ik wat onderhoud aan de dakbedekking op mijn platte dak laten verzorgen. Ik heb incidenteel lekkages en wil het dak laten nakijken en zo nodig repareren of helemaal opnieuw bedekken.

Tuinmuur herstellen of vervangen

Ik heb aan de voorzijde van mijn woning een gemetselde tuinmuur van 8 meter lang en 50 cm hoog, die wat onderhoud nodig heeft. De muur is gezakt en is hierdoor gescheurd en het voegwerk zit op een aantal plaatsen los. Ik wil deze muur laten herstellen of indien dat niet kan laten vernieuwen. Graag ontvang ik een kostenraming voor beide mogelijkheden. Er is geen haast bij. Als het werk binnen 6 maanden gedaan kan worden, is het prima.

Serre bouwen achter de woning

Ik wil een serre laten bouwen van circa 3 meter diep bij 8,5 meter breed. Deze dient aan de achterzijde van de woning (op het zuiden) te worden geplaatst. Aan de zijkanten wensen wij een stenen muur. Wij wensen dat het dak zoveel als mogelijk uit (vuilwerend) glas bestaat. Wij wensen dat de voorkant zoveel mogelijk uit glas/glazen panelen bestaat. Mijn vraag is of het veel verschil uitmaakt met standaard panelen als de voorzijde geheel uit harmonicadeuren bestaat. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof met houtlook of aluminium i.v.m. onderhoud. Graag aandacht voor zon-/warmtewering en een CV/verwarming voor de zomer respectievelijk de winter. Eventueel klimaatbeheersing aanbrengen. Geheel afgewerkt opleveren. Er is geen achterom aanwezig dus alles moet door of over het huis. Graag vernemen wij de mogelijkheden (kwaliteit van materialen) en (indicatieve) prijzen voor een serre met bovenstaande kenmerken.

Onderhoud aan appartementencomplex

Namens de VvE wil ik een verzoek doen tot renovatie van een appartementencomplex. Het houten rabat aan de voor- en achtergevel is in slechte staat en moet gerepareerd en opnieuw geschilderd worden. Een andere mogelijkheid is, om het rabat te laten vervangen door kunststof rabat met houtnerf. Verder is er onderhoud nodig aan ramen en kozijnen, aan de voorzijde 22 enkele en dubbele ramen, aan de achterzijde 18 enkele en dubbele ramen. We overwegen om deze door kunststof te laten vervangen. Er moet een nieuwe zinken daklijst worden geplaatst. Een schoorsteen moet worden gerepareerd en alle rookgas afvoerpijpen en ontluchtingen op het dak moeten vervangen worden. Het kitwerk in het gebouw is vergaan en dient ook vervangen te worden. Ik maak graag een afspraak voor een bezoek, zodat het werk kan worden ingemeten. Ik ontvang daarna graag een offerte, gespecificeerd in afzonderlijke posten.

Achterstallig onderhoud woonhuis uitvoeren

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Restauratie tegelwerk in hal benedenverdieping; Opnieuw inhangen achterdeur benedenverdieping (hangt scheef); Wegwerken electriciteits- en waterafvoerleiding op slaapkamer/hal 1e verdieping; Plinten aanbrengen op raamkozijn in badkamer; Nieuwe stang en douchekop aanbrengen in badkamer (materialen in mijn bezit). Zolder/dak: Verhelpen kleine lekkages (puntdak met dakpannen- schoorsteen en loodslabben), verwijderen verwarmingselement, aanbrengen traliewerk rond trapgat, verwijderen verfresten op dakbalken/ schilderen dakbalken, nieuwe vloer (brengen isolatielaag en zeil daarop, aanbrengen (restant) gipsplaten binnenzijde dak, schilderen zoldertrap en traliewerk rond trapgat ; Aanbrengen dakplaat en afvoer op schuurtje in achtertuin; Aanbrengen tochtstrips bij voor-en achterdeur 1e verdieping ; Aanbrengen nieuwe raambeugels op slaapkamerramen achterzijde en werkkamer voorzijde 1e verdieping ; Nieuwe vensterbank in slaapkamer achterzijde ; Schoonmaken zonnepanelen. Afwerken kelder: kastje rondom schakelkast, muren en vloer strak maken (maximaal 5 m2), deur voor gat naar kruipruimte in tussenmuur aanbrengen

Muur onder erkerkozijnen renoveren

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor onderhoud aan het metselwerk van ons pand. Het gaat om een hoekpand waar aan de voorzijde op de 1e en tweede verdieping twee kleine erkers aanwezig zijn. Het metselwerk onder de erkerkozijnen is in het verleden gerenoveerd, maar dit is niet op de juiste wijze aangepakt. Er zijn nu enkele stenen losgeraakt en ook enkele gescheurd. Er is sprake van vochtdoorslag naar binnen. Wij willen het metselwerk op vakkundige wijze laten herstellen. We willen ook de mogelijkheid bespreken om de muur te laten impregneren.

Onderhoud aan gootboorden en plat dak laten uitvoeren

De gootboorden van onze dakgoten willen wij graag laten nakijken door een vakman. Deze moeten worden opgeknapt of vervangen. Het gaat om 2 dakgoten aan de achterzijde en 1 dakgoot aan de voorzijde van de woning. Ook willen we het platte dak op de 2e verdieping laten nakijken en zo nodig laten vervangen of repareren. Er is een foto beschikbaar.