Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderheid terras maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderheid terras maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderheid terras maken

Onderheid terras maken

Graag ontvang ik een offerte voor een onderheid terras en een betonnen fundering + vloer. De afmeting is ongeveer 8.50 bij 4 meter. Dit ten behoeve van een glazen terrasoverkapping met een afmeting ongeveer 8 bij 3 meter. De achtertuin is via een achterom bereikbaar.

Onderheid terras aan huis maken

Graag zouden wij ons terras laten onderheien. Het betreft een terras van circa 6,90 x 4 meter. Daarnaast zouden wij graag een fundering onder ons tuinhuisje laten aanleggen van circa 3 x 4 meter.

Heiwerk, EPS broodjesvloer en onderheid terras maken

Graag ontvang ik een offerte voor heiwerk van stalen buispalen en storten van betonvloeren. Korte omschrijving vindt u hieronder: - Heiwerk t.b.v. toekomstige aanbouw (5 meter breed, 3 meter diep). Aanbouw zelf wordt de komende jaren nog niet geplaatst. Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 4 stalen buispalen van +/- 15m, Diameter=219mm. - Fundering t.b.v. toekomstige aanbouw (bij voorkeur niet gekoppeld aan bestaande fundering, uitgevoerd in rechthoek; 4 balken). - EPS broodjesvloer t.b.v. toekomstige aanbouw. - Heiwerk t.b.v. terras (5 meter breed, 6 meter diep). Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 6 stalen buispalen van +/- 15m Diameter=168mm. - Betonvloer t.b.v. terras (voorzien van tegels en houten blokhut). Dikte betonvloer in overleg met vakman. Grove inschatting dikte betonvloer: 15cm, lokaal dikker (rondom palen). Indien noodzakelijk kan ik meer informatie aanleveren. Sonderingen van een paar straten verderop zijn aanwezig. Houten heipalen onder het huis zijn +/- 17m lang. Suggesties ten aanzien van constructieve verbeteringen zijn welkom. Bij voorkeur een transparante prijsindicatie (met bijvoorbeeld meer-/minderprijs bij langere/kortere palen).

Onderheid terras plaatsen

Het terras is ongeveer 7 x 4,5 meter en zit direct achter de achtergevel, hierdoor is deze goed bereikbaar. Onderheid wordt geplaatst op veengrond. Er is geen voorwerk nodig, dit doe ik zelf. Materialen graag in overleg.

Onderheid terras maken

Binnenkort start de bouw van ons huis. We willen ons terras in de tuin laten onderheien. Het terras willen we laten opbouwen met kanaalplaten op een betonnen fundering over heipalen. Bovenkant van het terras moet ca 22cm dik worden. Afmeting 5m bij 5m.

Onderheid terras slopen

Het betreft een onderheid terras van 40 m2. De laag ingemetselde klinkers en de laag specie dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte dient hierna onder afschot te worden afgesmeerd, zodat er daarna natuurstenen op geplaatst kunnen worden.

Aluminium serre met schuifdeuren plaatsen

Wij willen aan de achterzijde van onze woning graag een aluminium serre laten bouwen van 400 x 675 cm. We hebben hiervoor geen vergunning nodig. Het terras is al deels onderheid, maar er moet nog een stuk van 125 fundering worden bijgemaakt. We willen een goede serre met sloten en zonwering. We gaan graag in gesprek met bedrijven die de serre op korte termijn kunnen leveren en monteren, zodat we er nog deze zomer van kunnen gaan genieten.

Onderheid terras in de tuin maken

Ik wil een onderheid terras aan mijn nieuw te bouwen huis. Afmeting: 5 bij ongeveer 3,5 meter = 17,5 m2 inclusief de levering van mooie terrastegels. Klant wenst graag alleen contact per mail/WhatsApp, vanwege doofheid van de klant.

Semi bungalow uitbouwen aan de achterzijde

Wij willen onze semi bungalow over de hele lengte van ongeveer 13,5 meter breed met 4 meter diep uitbouwen. De fundering op palen met geïsoleerde broodjesvloer met een laag beton is al aangelegd. Evenals een onderheid terras. De achtergevel gaat eruit en dan zal het dak opgevangen moeten worden. Er zijn binnenmuren die als steun kunnen dienen. Het gaat om het vergroten van woonkamer en toekomstige open keuken, binnenmuur door trekken om de bijkeuken te vergroten en het doortrekken van de binnenmuur voor het realiseren van een slaapkamer. Afhankelijk van de kosten zouden we de woonkamer en keuken eerst willen uitbouwen. Deze zijn ongeveer 7 meter breed. Als de kosten meevallen dan willen we ook gelijk bijkeuken en slaapkamer meenemen. Totale breedte is dan ongeveer 13,5 meter. De uitbouw mag casco opgeleverd worden.

Betonvloer in de tuin storten

Wij willen graag een onderheid terras hebben met een betonvloer, gevlinderd of stempelbeton. De afmeting is 6 meter bij 5 meter. Tuin is makkelijk bereikbaar.