Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderdoorgang maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderdoorgang maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderdoorgang maken

Onderdoorgang maken

Heer / mevrouw, Deze gegevens zijn reeds eerder vanochtend verstuurd naar de info! Graag ontvangen wij een prijsaanbieding voor het project: Onderdoorgang Beukenlaan, besteknummer:, voor de volgende bestekposten: Post 120010 Post 120020 Graag per bestekspost afprijzen. Indien er posten zijn die u niet kan aanbieden, hoor ik dat graag spoedig. Het werk is omschreven in bijgevoegd bestek met tekeningen inclusief bijlagen. De opdrachtnemer dient er rekening mee te houden dat de uitvoering in de periode 31 juli tot 11 augustus 2017 (bouwvakantie regio Zuid) dient plaats te vinden. Indien je vragen hebt voor de Nota, hoor ik dat gaarne z.s.m. , doch uiterlijk 14 juni. Gaarne ontvang ik uw prijsaanbieding uiterlijk 22 juni.