Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Notariswoning nieuw bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: notariswoning nieuw bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: notariswoning nieuw bouwen

Vrijstaande woning nieuw laten bouwen

Graag zouden we wat meer informatie ontvangen over een te bouwen woning in Dordrecht. De maten van het bouwvlak zijn 9 meter breed bij 13 meter lengte (maximale bouw). De woning moet uit twee volledige woonlagen bestaan en de sfeer zal richting notariswoning of herenhuis gaan. Graag verneem ik uw reactie.

Herenhuis laten bouwen

Wij willen op korte termijn op een eigen kavel een symmetrisch herenhuis of notariswoning woning laten bouwen. Een aantal wensen zijn: Hoge plafonds, garage en een 2e badkamer. Geen dakkapellen, enkel dakramen. Kunt u ons een inschatting geven wat de prijs zal zijn en wat de verwachte aflevertijd is?

Notariswoning nieuw bouwen

2 woonlagen + kap. Sleutelklaar ex keuken.

Begeleiding van de bouw

In april 2018 start men met het bouwen van onze notariswoning. De woning zal 3 woonlagen krijgen, een kelder en een garage. De prefab bouw willen wij graag laten begeleiden en hiervoor zoeken wij een bouwbegeleider. De tekeningen en de meeste voorbereidingen zijn getroffen voor de start maar graag maken wij een afspraak om alles goed te laten verlopen.

Notariswoning bouwen

Wij willen dit huis gaan bouwen, afmeting 10 x 12 meter

Huis casco plus of sleutelklaar bouwen

Wij hebben een optie op een kavel van 520 m2. Hiervan willen wij 100 tot 125 m2 willen bebouwen met een vrijstaande woning. Wij hebben een voorkeur voor een notariswoning of een landelijke woning. De woning dient casco plus of sleutelklaar opgeleverd te worden. Graag maken wij een afspraak om advies te ontvangen over de wensen die wij hebben.

Vrijstaande woning op een kavel bouwen

Wij hebben in januari een bouwkavel aangekocht van 560 m² en zijn nu de plannen aan het ontwikkelen voor de bouw van een vrijstaande woning van het type notariswoning/herenhuis. Wij zijn nu op zoek naar een aannemer die ervaring heeeft met de bouw van een dergelijke woning en ons vanaf dit punt kan bijstaan in het aanlooptraject. Er bestaan al enkele schetsen. De tekeningen moeten nog worden gemaakt en de vergunning moet nog worden aangevraagd. We willen graag één partij die de totale regie voert. Het gaat globaal om een woning van 12 x 8 meter, op de begane grond uitgebouwd tot 12 x 10 meter. De woning krijgt 3 woonlagen in symetrische stijl. Er komt een keuken in van 4 x 5 meter, een master bedroom met eigen badkamer en 2 slaapkamers en een 2e badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder komen 2 slaapkamers. We willen de woning volledig laten afwerken en sleutelklaar laten opleveren, inclusief keuken en volledig afgemonteerde toiletten en badkamers. We maken graag een afspraak voor een kennismaking op korte termijn. Het is onze wens om de bouw binnen enkele maanden te laten starten.

Notariswoning bouwen

Wij willen een huis bouwen, een notariswoning cq klassieke stijl.

Nieuwe notariswoning bouwen

Wij willen een notariswoning laten bouwen. Afmetingen 8 x 10 meter en een aangebouwde garage van 7 x 3 meter. Volledige kruipruimte, ook onder de garage. Betonnen vloeren op alle verdiepingen. Kunststof kozijnen en houten deuren. Gebakken dakpannen. Ruime elektrische installatie, gasgestookte cv met vloerverwarming op begane grond en 1e verdieping. Degelijke materialen. Zinken goten en hwa, infiltratie op eigen terrein. Hardhouten trappen. Natuurstenen raamdorpels. Er is alleen een schetstekening en de vergunning moet nog worden aangevraagd.

Ontwerpen en bouwen van een nieuwe woning

Wij hebben in een buurgemeente een optie op een bouwperceel van 700 m². Wij hebben inmiddels onze eigen woning verkocht en gaan half oktober tijdelijk naar een huurwoning. We willen op de bouwkavel graag een vrijstaande woning laten bouwen, type notariswoning of boerderijwoning. We hebben 15 jaar geleden ons huidige huis ook laten bouwen en ervaring met de procedures. We willen graag in contact komen met aannemers, die voor ons in het voortraject al aan de slag kunnen, maar ook de woning volledig kunnen bouwen. Ook het ontwerp, de bouwtekeningen en vergunningsaanvraag moet worden verzorgd. Er moet ook een vrijstaande schuur bij de woning komen. We moeten nog bekijken of we die casco laten bouwen of toch volledig afgewerkt. Omdat ons huis al verkocht is, hebben we al wel een termijn in gedachte voor de start van de bouw en oplevering. We nodigen bedrijven die ruimte in de agenda hebben voor een dergelijk project graag uit voor een nader gesprek.