Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Normale woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: normale woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: normale woning bouwen

Een woning bouwen op een vrijstaande kavel

Ik zoek een aannemer die een woning kan realiseren op een vrijstaande kavel. Hieronder de wensen waaraan de bouw moet voldoen. Begane grond: -ruime entree/hal, garderobe trap met vide -wc -woon/leef gedeelte -keuken/leeg gedeelte -aparte zit hoek -ruime berging (geen autogarage) 1e verdieping: -1 grote slaapkamer (zicht tot nok, achterzijde huis) met inloopkast) -3 normale slaapkamers -wc (separaat van badkamer) -badkamer (bad, 2 wasbakken, regendouche) -overloop -kleine opbergruimte Geen zolder, wel aan voorzijde vliering Uitstraling huis: -Klassiek, landelijk, modern -Rieten kap -Wit gestuukt buitengevel -ramen houten kozijnen donker antraciet -ramen voorgevel voorzien van luiken (sier) -ramen voorzien van sunscreens -openslaande deuren achterzijde -achterzijde veranda -parallelkap (zie ook bijlage) Geen deadline qua oplevering. Hopelijk is er een goed beeld geschetst om een indicatie te geven. Wij horen het graag.

Souterrain uitdiepen en koekoek plaatsen

Wij wonen in een (tussen) split-level woning waar nu onder de keuken een lage kelderruimte is van 5,00 x 4,00 meter met een hoogte van slechts 1,30 meter. Deze ruimte willen we uit laten diepen tot een volwaardige kamer met normale hoogte en tevens een koekoek voor daglicht en ventilatie. Buren aan weerszijden hebben dat al. Zie foto van buren waar dit gerealiseerd is.

Aanbouw achterzijde woning

Wij zouden graag een aanbouw van +- 7 m x 2 m laten plaatsen. Hierbij zou het gaan om een aanbouw van houtskelet met een gemetselde plint van +- 0.5 m en kunststof aan de buitenzijde. Schuifpui zal worden geplaatst door extern bedrijf. Verder mag de binnenkant casco. Verder zal de aanbouw op pulspalen moeten komen staan. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie en hetgeen we voor ogen hebben. Er is geen vergunning nodig. Daarnaast wil ik 2 stalen balken plaatsen 1 voor de achtergevel en 1 tussen woonkamer en keuken. De muur tussen de woonkamer en de keuken is een dragende muur, hiervoor moet ik een vergunning aanvragen bij de gemeente. Kan dit apart op de offerte benoemd worden? Rond de normale bouwvak zou ik willen beginnen, als dit mogelijk is.

Prefab woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren om een nieuwbouw prefab woning (sleutelklaar) van ongeveer 150 m2 met 3 slaapkamers boven en een garage te laten realiseren. Wij hebben een kavel op het oog en wij weten wat wij qua hypotheek kunnen krijgen, maar nu zijn wij aan het kijken of het haalbaar is voor ons. Wij willen een normale stijl voor het huis, geen exclusieve dingen of iets dergelijks. Graag grove prijsopgave.

"Normale woning" bouwen

Wij willen een nieuw huis bouwen. De kavel is in totaal 900 m2. We zijn bezig met het kopen van de kavel. Wij willen een “normale woning”. Hoogte is maximaal 9 m. Op de beneden verdieping willen we een slaapkamer. De vergunning regelen we zelf. Welke fundering nodig is weten we niet. We willen een complete oplevering en een gemetselde constructie. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Rond de zomer zouden we waarschijnlijk willen beginnen.

Serre plaatsen

Heb interesse in een tuinkamer/serre van 3 m breed bij 4 m diep. Glas met aluminium en zonwering. Schuifdeuren rechts en dichte wand links (erfgrens). Bijzonder uitgangspunt is dat de woning ruim een meter boven straatniveau ligt. Dit betekent dat de hoogte ruim een meter hoger ligt dan een normale 2.70. Daarom maatwerk vereis in de hoogte/helling/afwerking. Geen vergunning nodig

Plafond verhogen in de souterrain en keuken verplaatsen en vernieuwen

Ik wil het plafond van het souterrain (19 m2) van mijn woning laten verhogen met ongeveer 20-30 cm, dat het een normale stahoogte heeft. Momenteel is het 1.80/2.00 meter hoog. Tevens wil ik op de verhoogde vloer in de woonkamer een nieuwe keuken plaatsen. Deze keuken bevindt zich momenteel achter in de woonkamer en zou hiermee voor in de woonkamer komen. De oude keuken zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Graag op de offerte de kosten voor de nieuwe keuken apart vermelden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van ongeveer 2000 mm diep en ongeveer 6500 mm breed. Daarin tuin deuren en een normale deur aan de rechterzijde. Dit moet gemetseld worden. De afwerking moet wel gedaan worden op stucwerk na. Water en elektra mag ook gedaan worden.

Kelder onder tuin

We willen een uitbouw realiseren aan de bestaande woning en overwegen om onder deze aanbouw en een deel van de tuin een kelder te plaatsen. Ongeveer 7,5 x 7,5 meter. Normale hoogte. Hij gaat dan fungeren als speelkamer, waskamer en sportkamer. De afwerking en water en elektra leidingen mogen allemaal in overleg, dus ik zou graag een inclusief/exclusief prijs willen.

Aanbouw aan zijkant woning en onderkelderen

Plan is om circa 6 x 8 meter te onderkelderen en indien de prijs het toelaat hier een opbouw op te plaatsen, zodat er twee verdiepingen ontstaan. Aan de voor en achterzijde moeten een grote schuifpui komen en een separate deur. De kelder moet circa 2.70 meter hoog worden. De woning ligt aan een dijk en de tuin laat het toe af gegraven te worden tot het niveau van de kelder. Vanuit de woning hoeft er enkel een normale deuropening richting aanbouw te komen. De oplevering wil ik graag stucklaar hebben.

Partners

Partners van Casius