Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Normale woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: normale woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: normale woning bouwen

Prefab woning realiseren

Wij zijn ons aan het oriënteren om een nieuwbouw prefab woning (sleutelklaar) van ongeveer 150 m2 met 3 slaapkamers boven en een garage te laten realiseren. Wij hebben een kavel op het oog en wij weten wat wij qua hypotheek kunnen krijgen, maar nu zijn wij aan het kijken of het haalbaar is voor ons. Wij willen een normale stijl voor het huis, geen exclusieve dingen of iets dergelijks. Graag grove prijsopgave.

"Normale woning" bouwen

Wij willen een nieuw huis bouwen. De kavel is in totaal 900 m2. We zijn bezig met het kopen van de kavel. Wij willen een “normale woning”. Hoogte is maximaal 9 m. Op de beneden verdieping willen we een slaapkamer. De vergunning regelen we zelf. Welke fundering nodig is weten we niet. We willen een complete oplevering en een gemetselde constructie. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Rond de zomer zouden we waarschijnlijk willen beginnen.

Serre plaatsen

Heb interesse in een tuinkamer/serre van 3 m breed bij 4 m diep. Glas met aluminium en zonwering. Schuifdeuren rechts en dichte wand links (erfgrens). Bijzonder uitgangspunt is dat de woning ruim een meter boven straatniveau ligt. Dit betekent dat de hoogte ruim een meter hoger ligt dan een normale 2.70. Daarom maatwerk vereis in de hoogte/helling/afwerking. Geen vergunning nodig

Plafond verhogen in de souterrain en keuken verplaatsen en vernieuwen

Ik wil het plafond van het souterrain (19 m2) van mijn woning laten verhogen met ongeveer 20-30 cm, dat het een normale stahoogte heeft. Momenteel is het 1.80/2.00 meter hoog. Tevens wil ik op de verhoogde vloer in de woonkamer een nieuwe keuken plaatsen. Deze keuken bevindt zich momenteel achter in de woonkamer en zou hiermee voor in de woonkamer komen. De oude keuken zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Graag op de offerte de kosten voor de nieuwe keuken apart vermelden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen graag een uitbouw van ongeveer 2000 mm diep en ongeveer 6500 mm breed. Daarin tuin deuren en een normale deur aan de rechterzijde. Dit moet gemetseld worden. De afwerking moet wel gedaan worden op stucwerk na. Water en elektra mag ook gedaan worden.

Kelder onder tuin

We willen een uitbouw realiseren aan de bestaande woning en overwegen om onder deze aanbouw en een deel van de tuin een kelder te plaatsen. Ongeveer 7,5 x 7,5 meter. Normale hoogte. Hij gaat dan fungeren als speelkamer, waskamer en sportkamer. De afwerking en water en elektra leidingen mogen allemaal in overleg, dus ik zou graag een inclusief/exclusief prijs willen.

Aanbouw aan zijkant woning en onderkelderen

Plan is om circa 6 x 8 meter te onderkelderen en indien de prijs het toelaat hier een opbouw op te plaatsen, zodat er twee verdiepingen ontstaan. Aan de voor en achterzijde moeten een grote schuifpui komen en een separate deur. De kelder moet circa 2.70 meter hoog worden. De woning ligt aan een dijk en de tuin laat het toe af gegraven te worden tot het niveau van de kelder. Vanuit de woning hoeft er enkel een normale deuropening richting aanbouw te komen. De oplevering wil ik graag stucklaar hebben.

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

- Voor huidige garage uitbouw tot voorzijde huis (zie figuur 1 en 8). Dit wordt de nieuwe garage. Op de plek van de huidige garagedeur komt een gesloten muur. De huidige garagedeur wordt verplaatst naar de voorzijde. In de lange westzijde komt 1 gesloten buitendeur. Alle muren worden volledig geïsoleerd. (totale oppervlakte ongeveer 16m2) - De huidige garage krijgt een andere functie: dit wordt een normale kamer. - Het huidige dak (puntdak) van de woning wordt doorgetrokken over de nieuwe garage en de oude garage tot de nieuwe zijgevel west, met een rechtoplopende gevel. Het kozijn wat in de huidige zijgevel zit, kan gebruikt worden voor plaatsing in de nieuwe zijgevel zie figuur 2 en 12, oppervlakte ongeveer 29m2 (schuin dak vanaf de vloer zoals de rest van het huis). - Er komt een lange dakkapel aan de noordzijde op het uitgebouwde dak en gedeeltelijk op het bestaande dak (figuur 12). De dakkapel wordt 5 a 6 meter, verdeeld over de 2 kamers (1 kamer en gang). - Er komt een dakkapel aan de huidige uiterste bovenkamer aan de westzijde, aan de zuidkant van de woning (figuur 12). - Naast de huidige garage komt 3 meter uitbouw naar de oostzijde (figuur 8, ongeveer 12m2). Dit wordt de nieuwe keuken. Er komen openslaande deuren naar de tuin in. - De volgende tussenmuren moeten worden weggehaald (figuur 10, hoe is te zien of hier dragende muren bij zitten, en zo ja wat zou hier de oplossing zijn (profiel in plafond? ): o Muur tussen huidige woonkamer en keuken o Muur tussen huidige bijkeuken en badkamer o Muur tussen huidige keuken en bijkeuken/badkamer o Muur tussen huidige bijkeuken en nieuwe uitbouw - Boven op het platte dak van de huidige garage en op de nieuwe carport komt een schuin dak (figuur 12, nok-op-nok, ongeveer 30m2 van muur tot muur). Aan de oostzijde van dit schuine dak komt een dakkapel van 3 meter lengte. De nokhoogte van dit dak krijgt niet per definitie dezelfde nokhoogte als het huis, maar eea moet resulteren in een minimale kamerbreedte

Woning nieuw laten bouwen

Het betreft het realiseren van een woning in Eijsden (Zuid-Limburg). Het budget is ongeveer €180. 000,- .Wij hebben een optie op 2 kavels. Het is verplicht om een kubus woning te bouwen. Op 1 kavel mag dit alleen een woning worden met een schuin dak op de tweede verdieping, bij de andere woning mag het maximaal 2 verdiepingen hoog zijn met een normale kap. De woning dient sleutelklaar opgeleverd te worden met een woonoppervlakte van 150 m2.

Woning inclusief badkamer verbouwen

Muur tussen keuken en woning doorbreken 3 tot 4 meter. normale hoogte (draagmuur, is al een bouwkundig inspecteur geweest); 2 kleine standaard toiletruimtes volledig renoveren, zijn nu staande toiletten, moeten hangende worden en tegelwerk; badkamer 1e verdieping (1 x 2) bad, wastafel, douche en tegels uitbreken en stuken; 1e verdieping nieuwe badkamer maken in thans slaapkamer (leidingen aanwezig); wastafel en tegels uit slaapkamer breken en opnieuw badkamer van maken. Eind september krijgt de klant de sleutel van dit huis, graag begin oktober uitvoering werkzaamheden.