Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokverhoging u? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokverhoging u. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokverhoging u

Dubbele nokverhoging aanbrengen

Wij willen een dubbele nokverhoging laten uitvoeren. Onze woning is ongeveer 5,5 meter breed. Ook hebben we nog geen vaste trap naar zolder, is dat ook een mogelijkheid bij u?

Opbouw op schuin dak laten maken

Wij hebben een vliering van 9 meter lang en 160 centimeter hoog. Nu willen we daar misschien een leefbare ruimte van maken met 1 of 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping hebben we over de volledige lengte een dakkapel van 9 meter. Hoe gaan jullie hiermee om bij een nokverhoging? Wat zijn de mogelijkheden? Ik hoor graag van u.

Nokverhoging laten maken

Ik wil een nokverhoging realiseren voor mijn woning. Ik wil graag drie verschillende prijsopgave. Eentje van 5 bij 4 meter, een van 5 bij 5 meter en een van 5 bij 6 meter. Er moet elektra aansluiting geplaatst worden, isolatie moet gedaan worden en kozijnen en glas eventueel ook. De binnenkant en buitenkant aftimmeren en de muren om kamers te maken kan ik zelf doen maar ik zou graag weten hoeveel dat zou kosten om de afweging te maken of ik het zelf doe of door u laat doen.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Enkelzijdige nokverhoging laten maken

Graag wil ik meer info en prijzen over een enkelzijdige nokverhoging van een schuin dak met daarin reeds dakkapel. Vervanging en lekkage is de reden van de aanvraag. De buren hebben een plat dak dus we zouden hetzelfde willen laten doen. De zijgevel is bij hun een gemetselde gevel. Of de constructie van het huis het dragen kan, weet ik niet. Anders moet er een nieuwe dakkapel op komen. Graag maak ik een afspraak met u.

Dakopbouw of nokverhoging laten maken

Wij hebben de wens voor een dakopbouw/nokverhoging met 2 dakkapellen. Graag zouden wij bij jullie een offerte hiervoor opvragen. * Optrekken etage achterzijde; * Nokverhoging 1.30 meter; * Plaatsing dakkapel achterzijde ongeveer 5 meter breed; * Plaatsing dakkapel voorzijde ongeveer 3 meter breed; * Hoekwoning (Bloemenlust 2) zijgevel geheel gemetseld. De opdracht voor officiële tekeningen en aanvraag vergunning bij de Gemeente is reeds gegeven. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent om een offerte aan te bieden. Bij de woning op nummer 2 gaat om een casco oplevering en bij de woning op nummer 4 volledig afgewerkt.

Nokverhoging aanbrengen

Aan de achterzijde van onze woning zouden wij graag een nokverhoging willen laten plaatsen van 5.50 meter breed en het dak heeft een helling van 28 graden. De zolder heeft nu een vaste trap en het hoogte punt is 1.87 meter, echter is de zolder nog niet afgewerkt. Kunt u de afwerking separaat vermelden op de offerte?

Eenzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging van 2.50 bij 6 meter realiseren. Een eenzijdige nokverhoging. De nok is nu 1.90 meter hoog. Aan de voorzijde van de woning. In de vrijgekomen hoogte een kozijn met glas en ramen zetten. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. Er is ook nog geen vergunning bij de gemeente aangevraagd. We willen de kosten zo laag mogelijk houden. Heeft u een prefab opbouw die u kunt aanbieden?

Nokverhoging realiseren

Wij willen een nokverhoging laten plaatsen. Op dit moment is het hoogste punt ongeveer 1.70 meter. maken. Verder zal er een vaste trap geplaatst moeten worden gemaakt. Onze buren hebben de verhoging al geplaatst. Hiervan hebben wij de tekeningen ontvangen. Wij zouden hier graag gebruik van maken. De precieze verhoging durf ik u niet te zeggen en de afwerking zullen wij zelf verzorgen. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Dubbele casco nokverhoging plaatsen

Een prefab opbouw direct op een bestaand dak te worden geplaatst. Casco. De opbouw moet 4 x 3.95 meter breed worden, in de lengterichting geplaatst. Dakbeschot en gordingen verzorgen wij. U kunt de opbouw in vier delen aanleveren en plaatsen.