Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokverhoging u? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokverhoging u. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokverhoging u

Nokverhoging laten maken

Ik wil een nokverhoging realiseren voor mijn woning. Ik wil graag drie verschillende prijsopgave. Eentje van 5 bij 4 meter, een van 5 bij 5 meter en een van 5 bij 6 meter. Er moet elektra aansluiting geplaatst worden, isolatie moet gedaan worden en kozijnen en glas eventueel ook. De binnenkant en buitenkant aftimmeren en de muren om kamers te maken kan ik zelf doen maar ik zou graag weten hoeveel dat zou kosten om de afweging te maken of ik het zelf doe of door u laat doen.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Enkelzijdige nokverhoging laten maken

Graag wil ik meer info en prijzen over een enkelzijdige nokverhoging van een schuin dak met daarin reeds dakkapel. Vervanging en lekkage is de reden van de aanvraag. De buren hebben een plat dak dus we zouden hetzelfde willen laten doen. De zijgevel is bij hun een gemetselde gevel. Of de constructie van het huis het dragen kan, weet ik niet. Anders moet er een nieuwe dakkapel op komen. Graag maak ik een afspraak met u.

Dakopbouw of nokverhoging laten maken

Wij hebben de wens voor een dakopbouw/nokverhoging met 2 dakkapellen. Graag zouden wij bij jullie een offerte hiervoor opvragen. * Optrekken etage achterzijde; * Nokverhoging 1.30 meter; * Plaatsing dakkapel achterzijde ongeveer 5 meter breed; * Plaatsing dakkapel voorzijde ongeveer 3 meter breed; * Hoekwoning (Bloemenlust 2) zijgevel geheel gemetseld. De opdracht voor officiële tekeningen en aanvraag vergunning bij de Gemeente is reeds gegeven. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent om een offerte aan te bieden. Bij de woning op nummer 2 gaat om een casco oplevering en bij de woning op nummer 4 volledig afgewerkt.

Nokverhoging aanbrengen

Aan de achterzijde van onze woning zouden wij graag een nokverhoging willen laten plaatsen van 5.50 meter breed en het dak heeft een helling van 28 graden. De zolder heeft nu een vaste trap en het hoogte punt is 1.87 meter, echter is de zolder nog niet afgewerkt. Kunt u de afwerking separaat vermelden op de offerte?

Eenzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging van 2.50 bij 6 meter realiseren. Een eenzijdige nokverhoging. De nok is nu 1.90 meter hoog. Aan de voorzijde van de woning. In de vrijgekomen hoogte een kozijn met glas en ramen zetten. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. Er is ook nog geen vergunning bij de gemeente aangevraagd. We willen de kosten zo laag mogelijk houden. Heeft u een prefab opbouw die u kunt aanbieden?

Nokverhoging realiseren

Wij willen een nokverhoging laten plaatsen. Op dit moment is het hoogste punt ongeveer 1.70 meter. maken. Verder zal er een vaste trap geplaatst moeten worden gemaakt. Onze buren hebben de verhoging al geplaatst. Hiervan hebben wij de tekeningen ontvangen. Wij zouden hier graag gebruik van maken. De precieze verhoging durf ik u niet te zeggen en de afwerking zullen wij zelf verzorgen. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Dubbele casco nokverhoging plaatsen

Een prefab opbouw direct op een bestaand dak te worden geplaatst. Casco. De opbouw moet 4 x 3.95 meter breed worden, in de lengterichting geplaatst. Dakbeschot en gordingen verzorgen wij. U kunt de opbouw in vier delen aanleveren en plaatsen.

Dubbele prefab nokverhoging plaatsen

Wil graag een dubbele nokverhoging prefab. Huis is 7 meter lang en 6 meter breed. Het dak is nu 35 graden. Het dak begint net boven de vloer van de zolderverdieping. Het is te laag om de zolder te gebruiken. Graag advies over het mogelijk aanbrengen van isolatie. Wil graag een prijsindicatie. Mogelijk kunt u een schatting maken op basis van wat de buren hebben. Zij hebben over de hele breedte een dubbele nokverhoging laten maken. Daar kan ik een foto van mailen of u kunt het op Funda zien. Op afspraak kan er gekeken worden naar het dak, we hebben het huis nog niet gekocht.

Nokverhoging plaatsen aan beide zijden

Wij zijn aan het oriënteren voor een nokverhoging omdat het huis boven te klein is. Kun u misschien aangeven wat de kosten hiervoor kunnen zijn? Het pannendak is 5.20 meter breed. Het hoogste punt binnen is 1.50 meter hoog. Tweezijdige nokverhoging. Vlizotrap verwijderen en vaste trap aan de zijkant van de zolder plaatsen. Het is een betonnen vloer. Eventueel de elektra en verwarming doortrekken. Kunt u een inschatting van de kosten geven?