Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokverhoging op een tussenwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokverhoging op een tussenwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokverhoging op een tussenwoning

Nokverhoging(en) plaatsen

Ik zou graag op mijn tussenwoning een dubbel nokverhoging willen laten plaatsen. De vliering in nu bereikbaar via een vlizotrap In de houten vloer dient een nieuw trapgat gemaakt te worden en een vaste trap geplaatst. De vliering is nu 1.40 meter hoog, 4 meter diep en 5.50 meter breed. Graag wil ik de nog ruim 2 meter hebben en dit mag casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Nokverhoging op een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1972 en krijgen daarvan op 15 maart de sleutel. De nokhoogte van de woning is op de zolder 190 cm en we overwegen daarom om de nok over de gehele breedte te laten verhogen. Afhankelijk van de prijs willen wij dat enkel- of dubbelzijdig laten uitvoeren. Er staan foto's en plattegronden van huis op Funda. In de straat is al een woning waar een dergelijke nokverhoging op zit. Omdat wij nu onze financiering nog moeten afronden en deze wellicht nog kunnen uitbreiden met een bouwdepot, willen we graag op korte termijn een offerte ontvangen.

Prefab nokverhoging maken

Wij zijn geïnteresseerd in een dubbele nokverhoging. De hoogte van de bovenste verdieping is op dit moment 2 meter en wenselijk is 2.60 meter. De breedte van de nok is 5 meter. Er is al een vaste trap aanwezig en de afwerking doen wij graag in overleg. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren wel al een verhoging dus het zou geen grote problemen mogen opleveren. De tussenwoning is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Eénzijdige nokverhoging maken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een enkelzijdig nokverhoging. Het schuine dak van onze tussenwoning gebouwd in 1937 willen wij graag recht op laten trekken. De hoogte van de verdieping is op dit moment 1.50 a 1.70 meter hoog en zal richting de 2 meter moeten gaan. Het trapgat van de vlizotrap dient te worden gedicht en een nieuw trap gat voor de vaste trap gemaakt. De vloer hier is van hout. Aan de voorzijde zouden wij graag een dakkapel van 4.50 meter breed willen laten plaatsen. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de dakkapel en de nokverhoging.

Tussenwoning uitbouwen en dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1957 en krijgen daarvan begin december de sleutel. De woning staat al leeg en we hebben voor het inmeten van een verbouwing al toegang. We willen een dubbele nokverhoging over de hele breedte van 5,5 meter laten verzorgen. We willen daarin witte kunststof kozijnen. Ook willen we aan de achterzijde een uitbouw van 5,5 x 2 meter met een 2-delige schuifpui, een lichtstraat en elektra-aansluiting. Als 3e klus willen we een draagmuur op de tussenverdieping laten verplaatsen. We zitten hier op zandgrond en er hoeft niet onderheid te worden voor de aanbouw. Er is al bodemonderzoek gedaan omdat er hier in de gemeente veel ondergrondse beekjes zijn. Die zijn daarbij niet aangetroffen. Ik werk zelf in de installatiebranche. De verbouwing kan daarom casco worden uitgevoerd, zonder installatiewerk, maar moet wel stuc-klaar zijn. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. We willen de verbouwing begin 2018 laten starten en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier aantoonbaar ervaring mee hebben.

Nok enkelzijdig verhogen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging van 4 tot 5 meter breed laten maken op onze tussenwoning. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning van ongeveer 5 meter breed. De zolderverdieping heeft een helling van 90 graden en hier willen wij een nokverhoging van zo breed mogelijk. De nokverhoging willen wij graag van kunststof hebben en verder mag deze casco opgeleverd worden. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden, echter verwachten wij geen problemen daar er al verhogingen zijn in de wijk.

Eenzijdige nokverhoging

Ik wil op onze tussenwoning uit bouwjaar 1953 aan de achterzijde een nokverhoging laten maken over de volle breedte van 6 meter. Ik Wil daarbij onderhoudsvrije materialen laten gebruiken. Ik ben al in het bezit van de benodigde tekeningen en vergunningen. Het is mijn wens om het werk onder goede weersomstandigheden te laten uitvoeren, het liefst binnen 3 maanden. Ik nodig bedrijven die hier dan tijd voor hebben graag uit voor een gesprek en ontvang daarna uw offerte.

Dubbele nokverhoging op een tussenwoning

Wij wonen in een tussenwoning uit de jaren '60 met een flauw zadeldak. We hebben de wens om daar op de zolderverdieping een paar slaapkamers voor de kinderen te maken en zijn ons nu aan het oriënteren op de mogelijkheden. We willen graag een richtprijs ontvangen voor een dubbele nokverhoging, zonder teveel in detail te treden. Het gaat ons om een globale kostenraming van aannemers die hier ervaring mee hebben.

Nokverhoging of dakkapel plaatsen

Wij willen de zolder gaan verbouwen. Wij willen een goede afweging kunnen maken tussen een dakkapel of een nokverhoging. Woning is 6 meter breed. Ik weet niet wat de hoogte moet worden/zijn. We hebben een schuin dak. Het gaat om een tussenwoning waar je gewoon kunt staan. We hebben schuine wanden, dus je bent beperkt in je ruimte. Ook overwegen we een opbouw om de zo de ruimte te vergroten. Ik zou graag met een annemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.