Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nokverhoging realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nokverhoging realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nokverhoging realiseren

Eenzijdige nokverhoging realiseren

We willen een casco, eenzijdige nokverhoging laten plaatsen met de maten b 4.50 hoogte optioneel, 30 graden. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden, voor de rest wil ik dat de nokverhoging van PVC en keralit gemaakt word. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde en nokverhoging

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren van circa 3 bij 5 meter. Het is niet helemaal rechttoe rechtaan, maar met een inspringing bij de keuken. Hierbij willen we de dragende muur tussen de keuken en woonkamer weghebben om een open ruimte te creëeren. De uitbouw moet gemetseld zijn, casco worden opgeleverd en veel ramen bevatten. Tevens willen we een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging (afhankelijk van kosten) van ongeveer 540 cm breed. Het betreft een tussenwoning. casco veel ramen

Dubbele kunststof nokverhoging realiseren

Ik wil een dubbele nokverhoging op mijn bestaande zolder van 4,80 meter breed. Momenteel zit er 1 dakkapel op die verwijderd moet worden. Ik wil een prefab constructie en aan de buitenkant van kunststof. De vergunning laten we graag aanvragen. Graag een complete oplevering, met de onderdelen gespecificeerd, waaronder ook elektra en stucwerk. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Enkelzijdige nokverhoging

We willen graag een enkelzijdige nokverhoging van ongeveer 5 meter breed realiseren. Tekeningen zijn aanwezig van soortgelijke nokverleggingen van nabij huizen. Het betreft een hoekhuis. Als je binnen staat is de hoogte maximaal 1.80 m. De hellingshoek weet ik niet, maar de nok moet met 1.35 m verlengd worden, daarna is de totale breedte 3 m. Er is een vergunning nodig, graag prijs opnemen in offerte. Stelpost neerzetten Graag een casco oplevering, binnenafwerking doe ik zelf, wind- en waterdicht. In maart/april wil ik beginnen.

Nokverhoging met vaste trap en afwerking

Wij Willen de zolder laten verhogen middels nok verhoging. Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning. Wij willen 3 kamers laten realiseren op de zolder (inclusief plaatsen van deuren en ramen). De afmetingen en afwerking etc. van de nok verhoging wil ik graag nog even met u overleggen. De vergunning is al aangevraagd.

Een tweezijdige nokverhoging realiseren

Ik zoek een dakkapelspecialist die een tweezijdige nokverhoging kan realiseren. Dit moet van kunststof zijn. Het betreft een tussenwoning. De verhoging moet ongeveer 5 bij 5 meter zijn.

Dubbele nokverhoging

Wij vroegen ons af door middel van een dubbele nokverhoging een extra slaapkamer te realiseren de hoogte van situatie nu op de zolder is 138cm hoog , 310cm in de breedte en 470 cm in de lengte zie foto

Nokverhoging realiseren

Ik wil een nokverhoging over de gehele breedte van de woning, inclusief rolluiken en gemetseld aan de buitenkant. Hoeft niet afgetimmerd te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Graag laat ik een zo groot mogelijke dubbele nokverhoging op het huis plaatsen. Het vloeroppervalk van het huis is 6 m bij 6 m. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig, deze besteed ik graag uit. Graag kunststof kozijnen en keralit aan de zijkant. Graag oude materialen afvoeren.

Nokverhoging realiseren

Wij hebben aan voorzijde op de woning een dakkapel, welke van binnen een loophoogte van 190 cm heeft. Graag trekken wij de nok iets op en plaatsen een dubbel dakkapel van circa 350 cm breed. Verder wil ik dat het compleet afgetimmerd wordt en dat het een kunststof afwerking krijgt. Er is een vergunning nodig en die ga ik nog aanvragen.