Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Enkele nokverhoging en plaatsen dakkapel en dak vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: enkele nokverhoging en plaatsen dakkapel en dak vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: enkele nokverhoging en plaatsen dakkapel en dak vernieuwen

Een nokverhoging en dakkapel aanleggen

Wij willen een uitbreiding van de ruimte van ons huis. Er blijft niet veel anders over dan een enkelzijdige nokverhoging en een dakkapel. Graag zouden wij een prijsopgave voor een complet oplevering hebben. Veel woningen in de wijk hebben al een gemetselde nokverhoging. Dit dan wel aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde zouden we graag een dakkapel willen laten plaatsen. Hoe breed en van wat voor een materiaal bespreek ik graag met de vakmensen.

Nokverhoging plaatsen

Het betreft een eengezinswoning van 5.5 meter breed en een schuin dak. De nokverhoging hoeft niet afgewerkt te worden, en moet van steen zijn.

Nokverhoging plaatsen

Ik wil graag een enkelzijdige nokverhoging van 5,40 meter breed laten plaatsen. De afwerking aan de binnenkant kan ik zelf. Het moet van onderhoudsvrij kunststof gemaakt worden. Wij zijn Het linker huis, moet aansluiten zoals de buren.

Tweezijdige nokverhoging maken

ik wil van mijn bergzolder 2 volwaardige slaapkamers maken, maar dan moet het dak een stuk omhoog, ik denk dat mooier is als 2 aparte dakkapellen plaatsen het huis is ongeveer 550cm breed en 850cm diep, de helling van het dak is ongeveer 30 graden. Graag zonder afwerking.

Dubbele uitbouw zijkant

Wij willen een dubbele uitbouw realiseren aan de zijkant van ons huis (gang, entree) Afmetingen 120x355cm Dit om de trap te verplaatsen uit de woonkamer voor meer ruimte. Daarbij de 2e slaapkamer ook iets groter te maken. Tevens een prefabkelder onder het bestaande stuk gang (betonnen vloer) en het nieuw te bouwen deel. 2x2 of 2x3m voor voorraadkelder. Evt. Extra klus als de offerte goed is, plaatsen van een dubbele nokverhoging. Zie bijgaande pfd voor bouwplannen.

Enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekent dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben.

Nokverhoging plaatsen

Wij willen graag een dubbelzijdige nokverhoging. Ongeveer 5 meter breed. Aan beide zijden dient de schoorsteen opgehoogd te worden. Daarnaast willen we graag een nieuwe trap naar de zolderverdieping. De nokverhoging hoeft niet afgewerkt te worden.

Enkele casco nokverhoging achter op tussenwoning in houtskelet

Aan de achterzijde van een tussenwoning een nokverhoging in Casco-Houtskelet waardoor de 2e verdieping ook een rechte achtergevel krijgt. Er is geen achterom. Er is nog geen vergunning aangevraagd maar de directe buren hebben reeds een dergelijke situatie dus ik verwacht geen problemen. Voorkeur gaat uit naar houten kozijnen met draai-kiepramen. De zoldervloer is van hout. Tevens een nieuw trapgat maken en een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Oude trapgat sluiten. Er hoeven geen sanitaire voorzieningen te komen.

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een nokverhoging van 7 m breed en 2.50 hoog. Kunststof kozijnen en nieuwe dakpannen. Indien het niet mogelijk is willen we graag een dakkapel naast die van onze buren. Vergunning en bouwtekening is niet aanwezig. Voorkeur voor een complete oplevering.

Nokverhoging plaatsen

Er zijn reeds 2 dakkapellen geplaatst. Is een kunststof nok verhoging mogelijk? 2 extra kamers erbij Is een gehele verhoging mogelijk? 3 extra kamers erbij. Compleet/casco is in overleg, en er is een vergunning voor nodig. Deze moet ik nog aanvragen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.