Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning

Opbouw op plat dak van een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning (oplevering 4e kwartaal 2020) willen we op ongeveer de helft van het totale platte dak een opbouw laten plaatsen van circa 5,70 meter x 5,00 meter. Het dak van de nieuwbouwwoning zal bij oplevering al over een te openen dakluik (met vaste trap) beschikken. Dit bestaande dakluik willen wij graag hergebruiken en in het dak van de opbouw laten plaatsen indien mogelijk. Ook moet er een waterafvoer komen aangesloten op het riool ivm een aan te leggen kleine keuken. Wateraanvoer zal wel reeds aanwezig zijn. Vergunning is nog niet aangevraagd maar dakopbouwen zijn bij dit nieuwbouwproject al meegenomen in het bestemmingsplan. Overburen hebben een vergelijkbare opbouw.

Plafond verlagen (40 m2) en daarna graag stucen

We willen graag in onze nieuwbouwwoning ons plafond verlagen. Gaat om het plafond woonkamer en de keuken. Tekening woonkamer + keuken als bijlage toegevoegd. Graag met spots in het plafond. De totale oppervlakte is 40 m2. Graag daarna afwerken door plafond te sctucen

Aanbouw woonkamer

Ik zou graag willen weten wat een aanbouw kost aan de achterzijde van een nieuwbouwwoning in Dongen. Ik denk dat de bijgevoegde tekeningen voor zichzelf spreken. Maar mocht u er nog vragen over hebben dan hoor ik het graag. Origineel is de kamer 8,50 meter lang en met 2,40 meter diepte van de aanbouw zou de kamer dan 10,90 meter lang worden. De breedte is 5,10 meter. Aanbouw wordt dus 2,40 meter bij 5,10 meter.

Fundering voor een nieuwbouwwoning aanleggen

Het maken van de fundering en de ruwe betonvloer, ik heb twee tekeningen, maar helaas kan ik niet beide bijvoegen. De fundering wordt ongeveer 200 m2.

Dakkapel +maken van 2 slaapkamers op zolder

Heb een nieuwbouwwoning gekocht 3 jaar geleden, de zolder is nog casco, wil graag een dakkapel en 2 slaapkamers maken boven. Hoor graag van u!

Verlaagd plafond met spotjes aanleggen

We krijgen een nieuwbouwwoning en willen in de woonkamer plus keuken een verlaagd plafond met spotjes . De badkamer willen we ook verlaagd met spotjes. Dit zal ongeveer 60 m2 worden. Een andere partij gaat deze plafonds waarschijnlijk stucen.

Nieuwe woning bouwen

Wij zijn opzoek naar een bouwbedrijf die onze nieuwbouwwoning kan bouwen. De omgevingsvergunning en de tekening zijn aanwezig. Dit is wat wij willen: - We willen een eengezinswoning van 366 m2 laten bouwen - Compleet/casco is in overleg - Er moet een fundering komen - Het huis moet 3 verdiepingen hebben inclusief zolder - 17 slaapkamers, 5 badkamers, 6 toiletten

Fundering inc kelder bouwen

Fundering inc. kelderbouw in Amsterdam voor een nieuwbouwwoning van ca 200m2 en kelder 75m2. Wij zijn bezig met de vergunningaanvraag. Wij willen een casco oplevering hebben, de installaties doen wij elders. De kelder komt alleen onder de woning, het doel is om een berging en een garage te creëren. Wij kunnen u de tekeningen toe mailen. Rond juli/ augustus/ september zouden wij willen beginnen, het ligt eraan wanneer wij de vergunning hebben.

Zolder van nieuwbouwwoning verbouwen

Graag ontvang ik een kosten plaatje van het indelen van een zolder van een nieuwbouwwoning. Het gaat om het maken van 2 slaapkamers op een open zolder van een nieuwbouw woning. Stopcontacten en lichtpunten kunnen eventueel worden meegenomen in de bouw. Graag optioneel kosten voor het plaatsen van een vliering. Graag optioneel opties vermelden qua afwerking. De afmetingen staan in het document. De woning moet nog gebouwd worden, maar ik ben wel opzoek naar iemand die binnen zes weken een offerte kan opstellen. Ik hoor graag van u.

Badkamer nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een complete badkamer laten plaatsen (materiaal incl. montage) voor onze nieuwbouwwoning die binnen nu en 1 jaar tijd wordt opgeleverd. De badkamer wordt 240 bij 284 cm groot en moet zijn voorzien van een bad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Partners

Partners van Casius