Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning

Uitbouw achterzijde aan nieuwbouwwoning

Bij nader inzien willen we toch graag een uitbouw zoals te zien is op de bijgevoegde foto. Breedte woning is 5,5 meter en de uitbouw is 1,2 meter Woning wordt opgeleverd in 2e kwartaal 2020 Woning is gasloos en voorzien van vloerverwarming, de vraag is of deze vloervewarming kan worden meegetrokken in de uitbouw. Wij denken aan een prefab uitvoering. Online zagen wij opties voor een glazen dak zoals in een serre, graag meenemen alsmede een optie voor EPDM. Er is waarschijnlijk geen fundering aanwezig voor de uitbouw, deze zal er ook moeten komen, daarnaast willen wij ten minste 2 contactdozen terug zien. Vanaf de oplevering willen wij beginnen.

Opbouw garage

We willen een opbouw realiseren boven de garage/keuken. Het gaat om een afmeting van 7,5 m x 3 m en het betreft een nieuwbouwwoning uit 2015. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een stenen buitenkant. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning

We willen graag de mogelijkheden doornemen en een offerte om een dubbele opbouw te realiseren. De opbouw komt aan de achterzijde van de woning met daarop nog een opbouw, tot de hoogte van het oorspronkelijk dak. Zie foto. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Vergunning is nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen graag de prijs weten voor een casco oplevering en een complete oplevering. Elektra en stucwerk willen we ook graag vermeld hebben. De constructie willen we zo sterk mogelijk, de achtergevel moet gemetseld worden.

Nieuwbouwwoning

Ik wil een levensloop woning laten bouwen. De woning is in oppervlakte 11 x 15 zonder boven verdieping en komt op een kavel van 800 m2. Het moet sleutelklaar opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, 3 slaapkamers, 1 woonkamer met een keuken eiland, 1 badkamer met daarin 1 toilet, en een kelder van 9 x 6 meter (waar niet geheid hoeft te worden). Ik heb nog geen bouwtekeningen, alleen een schets, en ik heb ook nog geen vergunning.

Uitbouw achterzijde nieuwbouwwoning

Wij willen een uitbouw van 2.5 en breedte ongeveer 6.5. Er is geen fundering aanwezig, deze zal door de aannemer moeten gebeuren. Daarnaast willen wij de huidige ramen en openklap tuindeuren die er nu staan terug zien in de uitbouw. Het is de bedoeling dat deze uitbouw compleet wordt geleverd met plat dak, inclusief electra en vloeren. De woning wordt in de zomer 2020 opgeleverd.

Nieuwbouwwoning geheel woonklaar maken

Nieuwbouwwoning waarbij de oplevering casco plaatsvindt. Er moet badkamer, keuken, toilet, vloeren, stucwerk, schilderwerk gebeuren. Totaal oppervlakte is 133 m2 (3 verdiepingen). We willen graag weten wat het zou kosten als we zelf voor het materiaal zorgen of dat de vakman dat voor ons doet.

Opbouw extra verdieping

Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om onze woning in m2 te vergroten. Het was een nieuwbouwwoning, opgeleverd in 2009. Grofweg 5 meter breed en 8.5 diep qua buitenmaten. Vooral een extra verdieping en een dakophoging zijn interessant. Ter info: alle buitenwanden die bij deze verbouwingen worden kaal gelegd zijn aan de binnenkant bijna geheel vrij van elektra en buizen. Alleen de afvoeren van de ketel zouden moeten worden verlegd. We zouden al goed geholpen zijn met een verhoging van 2,20 m. Qua afwerking hoor ik graag beide opties en prijzen. Met een ruwe indicatie qua kosten kunnen we met de adviseur in gesprek om te kijken of dit financieel haalbaar is. De toegevoegde foto is van 2009 en het gaat om het meest linker huis. Ik hoor graag van u per mail.

Fundering voor nieuwbouwwoning realiseren

Ik wil graag een fundering voor een nieuw te bouwen woning (14x9m) realiseren. Ik weet nog niet wat voor soort fundering het moet worden. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe badkamer plaatsen/monteren in nieuwbouwwoning

We hebben het materiaal voor een nieuwe badkamer besteld en willen deze graag laten maken/plaatsen/monteren. Er moet een leiding aangelegd worden, 2 marmerachtige wandplaten van 120 x 250 bevestigd worden, 2 muurtjes bij de douche, en alles betegeld en dekvloer gelegd. Vervolgens douche/bad/bad meubel/toilet/spiegelkast geïnstalleerd.

Fundering en beton storten voor uitbouw van nieuwe woning

Wij willen een uitbouw (veranda) realiseren aan ons nieuwbouwwoning. Oppervlakte is 15 m2 (5 bij 3). Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een fundering en storten van beton.

Partners

Partners van Casius