Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning realiseren

Fundering buitenberging

Bij onze nieuwbouwwoning (oplevering dit jaar) willen wij een berging achterin de tuin realiseren. Hiervoor willen wij een betonnen fundering laten plaatsen voor een berging van 3x4m, met een licht opstaande rand waardoor er een laagje bakstenen geplaatst kan worden (zie afbeelding).

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een nieuwbouwwoning bouwen. Ik ben nog in de begin fase en ben bezig met de koop. De lengte van het huis moet 10 m worden, de breedte 6 m en we mogen tot 10,5 m hoog bouwen. We hebben nog geen idee over de stijl. We mogen veel, maar de gemeente zit er wel een beetje tussen. Het moet dus wel aan de eisen van de gemeente voldoen. De vergunning laat ik door iemand regelen. Graag een casco oplevering, graag wind- en waterdicht.

Glazen wand met openslaande deuren realiseren in een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. We willen graag een glazen wand met deuren tussen de kamer en keuken. Liefst zo dat deuren dicht kunnen, maar waar we met een feest 1 grote open ruimte van kunnen maken. (voor deze klus hoeft er geen muur doorbroken te worden.) Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden en wens dat een vakman langskomt om de situatie te bekijken.

Onderheid terras realiseren

- Sonderingsrapport beschikbaar = veengrond in Lisse - Nieuwbouwwoning op 15 m heipalen maar goede bodemlaag op 3-4 meter diep; heipalen 5 meter? - Onderheien is voor aanleg tegelwerk, bloembakken en vlonder = 296 m2 totaal ex gras, ex tuinkamer - Afwerking met betonnen ondergrond? - Nemen jullie nog maatregelen voor hemelwaterafvoer? - Eventueel onderheien tuinkamer met gewapende fundering van 6.70 x 4 m; graag opnemen als meerwerk

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren bij een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden. De woning is momenteel 3,910 m lang en 5.7 meter breed. Wij overwegen om een uitbouw te realiseren met een lichtstraat van 2,4 meter lang. Zou ik telefonisch overleg kunnen hebben om de kosten te bespreken en te vergelijken met de kosten die de bouwmaatschappij vraagt? Er is geen vergunning nodig voor de uitbouw. Ik wil graag een complete oplevering met een stalen constructie.

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een vrijstaande woning realiseren (zie bijlage). Het moet een beetje een boerderij worden, niet te modern en met een zadeldak. Ik mag de kavel al op, het is een kavel van 3 tot 5000 m2. De afmetingen van de woning laat ik aan u over, wat gangbaar is en wat de mogelijkheden zijn, maximale inhoud mag 1500 kuub zijn. De garage kan ook apart worden gebouwd op het perceel met een plat dak. De woning dient wel geheel onderkelderd te zijn. In het bestemmingsplan staat dat er gebouwd mag worden, dus vrijkaart om te bouwen. Dit geldt voor eventueel een aanbouw van het zwembad met plak. Wellicht kunt u twee opties maken. PS met reële stelposten voor de keuken en badkamers svp. Graag een complete oplevering, dus de vloeren erin liggen, vloerverwarming: boven en beneden, door het hele huis. Het zwembad ook met vloerverwarming (in wanden vloerverwarming). Er hoeft niet geheid te worden, de kelder draagt de fundering. Het moet een energiezuinige woning zijn. Ik wil graag zonnepanelen en eventueel een warmte bron, mijn voorkeur gaat uit naar systeem in de grond. Maar dit laat ik over aan u. Het moet dus een op zich staande woning, dus zonder gasaansluiting. Graag op de offerte de definitieve eindprijs benoemen.

Nieuwbouwwoning bouwen

Beste heer/mevrouw, Voor de bouw van mijn toekomstige woning ben ik op zoek naar een aannemer die mijn woning kan bouwen. Het gaat om een 3 laags tussenwoning van circa 160 m2. De constructie graag van metselwerk. Voor de oplevering zou ik graag de muren en elektra willen en de aansluiting van water, inclusief ruiten, maar exclusief stucwerk. Er zijn denk ik palen nodig. Architectuur, constructie en tekeningen van mijn toekomstige woning zijn inmiddels al gedaan en er is ook al een omgevingsvergunning afgegeven om te bouwen, over enkele weken zal de grond in bezit zijn. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van de kosten om de woning te realiseren, indien mogelijk. Mocht de prijs binnen mijn budget vallen, dan zou ik graag een afspraak met u willen inplannen om de verdere details te bespreken. Hoop spoedig van u te horen.

Nieuwbouw woning vrijstaand

Graag laat ik een vrijstaande nieuwbouwwoning realiseren. De kavel is gekocht. Het gaat om een woning van 170 m2 die snel gebouwd moet worden, dus waarschijnlijk prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen en dergelijke, ook geen vergunning, dit laat ik graag uitbesteden door u. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen.

Opbouw garage

We willen een opbouw realiseren boven de garage/keuken. Het gaat om een afmeting van 7,5 m x 3 m en het betreft een nieuwbouwwoning uit 2015. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een stenen buitenkant. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dubbele opbouw realiseren van een nieuwbouwwoning

We willen graag de mogelijkheden doornemen en een offerte om een dubbele opbouw te realiseren. De opbouw komt aan de achterzijde van de woning met daarop nog een opbouw, tot de hoogte van het oorspronkelijk dak. Zie foto. Of het dak sterk genoeg is durf ik niet te zeggen. Vergunning is nodig. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. We willen graag de prijs weten voor een casco oplevering en een complete oplevering. Elektra en stucwerk willen we ook graag vermeld hebben. De constructie willen we zo sterk mogelijk, de achtergevel moet gemetseld worden.

Partners

Partners van Casius