Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning realiseren

Serre uitbouw

Willen graag een serre uitbouw realiseren. Wij denken aan 15 m2 (3×5). We hebben een nieuwbouwwoning, de achtertuin is niks mee gedaan alleen uitgegraven en puin en zand gestort. Verder wil ik dat het een glazen serre word, en dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Wij willen graag weten hoeveel dit gaat kosten.

Opbouw op bestaande schuur

Wij willen een opbouw op onze bestaande schuur realiseren. De opbouw zal als extra slaapkamer gebruikt worden. De maten zijn ongeveer 3 x 5 m zie tekening. Er moet een bouwvergunning aangevraagd worden, daar hebben we ook hulp bij nodig. We hebben verschillende foto's van het huis en de situatie nu, maar ook foto's van wat we graag willen. Deze zouden we kunnen toesturen. We willen drie ramen in de opbouw. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, ik heb verschillende tekeningen, maar ik weet niet of dat daar een constructie berekening tussen zit. Het is een nieuwbouwwoning van drie jaar geleden. Voor de gevel willen we iets dat lijkt op het huis zelf, iets van bakstenen of steenstrips die in de buurt komen. We willen in ieder geval geen prefab. Het dak willen we dicht. Trap hoeft niet gemaakt te worden. Een trap is niet nodig, wel moet er een deur gemaakt worden tussen de opbouw en de huidige gang. Graag willen we het prijsverschil tussen casco en compleet willen weten.

Een badkamer in een nieuwbouw woning maken

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn nieuwbouwwoning een badkamer kan realiseren. Het gaat om een badkamer in een nieuwbouwwoning. 6m2. 2,80 bij 2,07 meter. Op de vloer tegels van 60*60 en op de wand ook vloertegels 30*60. een inloopdouche met 2 nissen (aan de kant van de douche en aan de andere kant), een plateau in de douche. een kiezelsteen patroon op de vloer in de douche, een glazen douchedeur. en als achtergrond in de nissen. 2 inbouwkranen en een wasmeubel. een led-spiegel en een radiator nog. Ik hoop dat dit duidelijk is, als er vragen zijn hoor ik heel graag.

Verlaagd gipsplafond realiseren in een nieuwbouwwoning

Wij verwachten medio week 24 de sleutel te ontvangen van onze nieuwbouw woning. Nu zoeken we een bedrijf die voor ons een verlaagd plafond kan realiseren in de woonkamer/hal/keuken/toilet. onderstaande werkzaamheden zouden we graag willen laten uitvoeren: - realiseren 73 m² verlaagd gipsplafond. - Realiseren gaten spotjes + gaten voor wtw ventielen. - doordat de kozijnen bijna plafond hoog zijn dient er beplating te worden aangebracht op de kop bij de kozijnen. Dit geld uiteraard ook bij de trap. - achterhout/onderbeplating aanbrengen thv de eettafel tbv een lamp. - Afwerken van het plafond. (stucwerk) - sausen plafond kleur wit. graag willen we dus een all in prijs ontvangen. Midden juni. zie graag uw reactie tegemoet.

Een nieuwbouw woning uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een uitbouw aan de achterzijde (woonkamer) van onze nieuwbouwwoning kan realiseren. De woning wordt ongeveer eind maart opgeleverd. De uitbouw moet ongeveer 5,7 m breed worden en 2,4 m diep. Zie foto buren (hoekwoning) hebben al een uitbouw van 2,4 m. Deze moet soortgelijk worden met plat dak. Eventueel kan het bestaande kozijn en deur hergebruikt worden. Voorkeur voor een complete oplevering. Constructie graag in overleg.

Bestaande dakterras op 2 etage aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren op de tweede verdieping van ongeveer 3 meter x 2.5 meter. Met een bakstenen buitenmuur en 1 groot raam erin en een plat dak. We willen graag het vergunningstraject mee laten nemen door de aannemer. Er zal een raam moeten komen in de nieuwe aanbouw. De bouw wil graag zo kort mogelijk houden, dus prefab is ook mogelijk. Het is een nieuwbouwwoning. Het doel van de aanbouw is het creëren van een extra kamer. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk.

Fundering buitenberging

Bij onze nieuwbouwwoning (oplevering dit jaar) willen wij een berging achterin de tuin realiseren. Hiervoor willen wij een betonnen fundering laten plaatsen voor een berging van 3x4m, met een licht opstaande rand waardoor er een laagje bakstenen geplaatst kan worden (zie afbeelding).

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een nieuwbouwwoning bouwen. Ik ben nog in de begin fase en ben bezig met de koop. De lengte van het huis moet 10 m worden, de breedte 6 m en we mogen tot 10,5 m hoog bouwen. We hebben nog geen idee over de stijl. We mogen veel, maar de gemeente zit er wel een beetje tussen. Het moet dus wel aan de eisen van de gemeente voldoen. De vergunning laat ik door iemand regelen. Graag een casco oplevering, graag wind- en waterdicht.

Glazen wand met openslaande deuren realiseren in een nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. We willen graag een glazen wand met deuren tussen de kamer en keuken. Liefst zo dat deuren dicht kunnen, maar waar we met een feest 1 grote open ruimte van kunnen maken. (voor deze klus hoeft er geen muur doorbroken te worden.) Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden en wens dat een vakman langskomt om de situatie te bekijken.

Onderheid terras realiseren

- Sonderingsrapport beschikbaar = veengrond in Lisse - Nieuwbouwwoning op 15 m heipalen maar goede bodemlaag op 3-4 meter diep; heipalen 5 meter? - Onderheien is voor aanleg tegelwerk, bloembakken en vlonder = 296 m2 totaal ex gras, ex tuinkamer - Afwerking met betonnen ondergrond? - Nemen jullie nog maatregelen voor hemelwaterafvoer? - Eventueel onderheien tuinkamer met gewapende fundering van 6.70 x 4 m; graag opnemen als meerwerk

Partners

Partners van Casius