Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel

Fundering voor tuinkamer realiseren

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht in Nieuwegein. In de tuin willen wij een fundering hebben om daar een tuinkamer op te laten plaatsen. Hiervoor hebben wij een fundering nodig. Wij denken aan schroeffunderingspalen met daarop een betonnen fundering. De terrastegels die er nu al zijn moeten daarop terug geplaatst worden. Hiermee willen we dus bereiken dat er geen verzakking in dit deel van de tuin meer kan optreden. De fundering moet 2,40 diep en 8 meter lang worden.

Een nieuwbouwwoning realiseren op aangekocht perceel

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een kubuswoning. Er is een perceel aangekocht en de omgevingsvergunning is aanwezig. Het gaat om een begane grond van 15 bij 8 meter. De eerste verdieping moet 11 bij 8 meter worden. De woning moet een stalenconstructie hebben. Ook zie ik graag aluminium kozijnen terug in de woning. De badkamer en de keuken besteed ik uit aan andere partijen. Daarnaast moet er veel glas terugkomen in de woning.

Nieuwbouwwoning badkamer realiseren

Ik heb een nieuwbouwwoning. Ik zoek een aannemer voor verschillende werkzaamheden. Ik moet binnenkort aangeven of ik casco badkamer en wc wil. Hierbij vroeg ik me af hoeveel het kost voor de verbouwing van badkamer en wc. Ik wil alle sanitair en tegels zelf halen. Ik zoek wel iemand die alles in elkaar zet en verbouwt. De badkamer is 7 m2. Ook ben ik op zoek die mijn woning kan stucen. De oppervlakte van de woning is 115 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Fundering voor houten nieuwbouwwoning

Ik zoek een aannemer die een fundering kan realiseren ten behoeve van een nieuwe woning. De fundering moet 8,3 bij 12,6 meter groot worden. Het gaat om een fundering voor een houten nieuwbouwwoning. Er moeten heipalen onder de fundering aanwezig zijn. De rest bespreek ik met de aannemer.

Souterrain uitgraven

Geachte heer, mevrouw, Onze nieuwbouwwoning (opl. 2017) staat op een dijk, waarbij de tuin een verdieping lager ligt dan de woonkamer. Aan onze tuin grenst een berging en achter deze berging bevindt zich een loze ruimte (die recht onder onze woonkamer is. Is ook te bereiken door een luik.) Deze ruimte en berging zouden wij graag om willen laten bouwen tot een soutterain. Het gaat om 50 m2. Kunnen jullie dit realiseren en wat zouden de kosten daarvan dan bedragen? Ik heb ook foto's van de ruimte die ik jullie evt. toe kan sturen.

Onderheid terras realiseren

Voor een nieuwbouwwoning zou ik graag een onderheid terras willen. Het terras zal 10 x 3,5 meter moeten worden. Ik heb de sonderinggegevens beschikbaar.

Fundering nieuwbouw woonhuis

Voor de realisatie van een nieuwbouwwoning in Sittard zijn we op zoek naar een partij die voor ons de fundering kan realiseren. De fundering moet 15 x 8 meter worden. Er moet niet geheid worden maar de grond moet wel verbeterd worden.

Uitbouw achterzijde nieuwbouwwoning

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn nieuwbouwwoning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet vergunningsvrij geplaatst mogen worden. De uitbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast moet er vloerverwarming en elektra in de uitbouw aanwezig zijn. Ik zie graag houten kozijnen terug in de uitbouw.

Verlengen van huiskamer door uitbouw achterzijde woning

Wij willen medio oktober/november een uitbouw van de nieuwbouwwoning realiseren. Het gaat om verlenging van de woonkamer met 2 a 3 meter over de gehele breedte a 5,4m. Er is geheid maar niet voor de uitbouw. Vergunning is niet nodig.

Uitbouw achterzijde nieuwbouwwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn nieuwe woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 700 cm breed en 120 of 200 cm diep worden. Daarnaast wil ik dat de bestaande kozijnen hergebruikt worden in de uitbouw. De uitbouw moet behang-klaar worden opgeleverd. Eventueel willen de directe buren ook een uitbouw. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Partners

Partners van Casius