Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning onderkelderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning onderkelderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning onderkelderen

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Ik zit momenteel in de ontwerpfase van mijn nieuwbouwwoning, waarvan de bouw eind 2018 gaat starten. Ik overweeg om de woning volledig te laten onderkelderen met een kelder van 20 x 10 x 2,4 meter. In de kelder komen dan een badkamer en slaapkamers. Ik heb al een geotechnisch rapport van de bouwlocatie in mijn bezit. Ik ga graag in gesprek met vakspecialisten over deze kelderbouw. Ik wil mij laten adviseren en een prijsindicatie ontvangen.

Tuin onderkelderen

Wij zijn aan het onderzoeken of het rendabel is onze tuin ongeveer 50 m² te onderkelderen met een berging en multifunctionele ruimte. Deze kelder kan via een uitbouw aan de zijkant van ons huis bereikt worden, waardoor hij onderdeel vormt van onze woning. De kelder zal maximaal 7 x 7 meter kunnen worden. Een kelder onder onze woning vinden wij ook een fraaie oplossing, maar naar wij begrijpen een zeer dure oplossing. Dit zou neerkomen op een kelder van 50 m² onder een bestaande nieuwbouwwoning. Deze kelder kan dan tussen de fundering op palen gemaakt worden. Kunt u een zeer grove indicatie afgeven van m² prijzen o.i.d. voor dergelijke uitbreidingen? Met de bedoeling dat de kelder casco wordt opgeleverd. Er is nog geen vergunning en tekeningen.

Kelder onder de nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn bezig met het ontwerpen van ons nieuwe huis en zijn geïnteresseerd in de prijzen van een prefab kelder. Mogelijk willen we een deel van de woning 'onderkelderen'. Kunt u ons een prijsindicatie geven? Zijn er verschillende soorten, neemt prijs per m3 af bij grotere kelder?

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Onze nieuw te bouwen woning willen we geheel onderkelderen. Wat kost het bouwen van een kelder van 8 bij 18 meter, buitenmaat. Wanddikte 25 centimeter. Hoogte buitenblad 300 centimeter, hoogte binnenblad 265 centimeter. Vier uitsparingen aan de korte kant van 1.20 meter breed en 80 centimeter hoog vanaf 1.80 meter vanaf de vloer. Zandgrond. Grondwater op 1.50 meter en diepte kelder 1.80 meter. De kavel is al aangekocht maar de bouwvergunning moet nog aangevraagd worden. De bouw van de woning staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Wij hebben op dit moment een bouwkavel op het oog, die wij misschien willen gaan kopen. Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en willen weten wat het kost om onder een nieuwbouwwoning een kelder te bouwen van 10 bij 10 meter. Die kelder moet dan aan 1 zijde tuindeuren en aan 1 zijde bovenramen krijgen. Er is nog niets getekend, in die fase zitten we nog niet.

Kelder onder de nieuwbouwwoning laten maken

Wij hebben nieuwbouwplannen en willen onze woning volledig onderkelderen. De kelder moet als gebruikersruimtes ingericht worden. De kelder krijgt de vorm van 2 ten opzicht van elkaar verschoven bakken van 4,9 x 9,3 meter en 5,4 x 9,3 meter. De sondering moet nog gedaan worden. De gemeente moet nog vergunning verlenen, dat zal op korte termijn zijn. Als dat op orde is, zal de architect in samenwerking met de constructeur het bestek maken. Voor meer informatie kunt u mij bereiken op het mobiele nummer.

Kelder aanleggen

Kelder aanleggen in nieuwbouwwoning uit 2003, 2 onder een kap. Wij willen graag het huis onderkelderen want er is nu alleen een kruipruimte. De kruipruimte is 50 cm diep. Het moet een kelder worden waar je gewoon in kunt staan. Afmetingen van het huis zijn 11 meter bij 4,7 meter, 3 verdiepingen. Volledige onderkeldering met aanleggen van een trap naar de kelder onder de huidige trap. Bouwtekening van het huidige huis hebben we, van de kelder nog niet. Opdrachtnemer moet goede referenties hebben.