Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning met kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning met kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning met kelder bouwen

Nieuwbouwwoning met kelder bouwen

Wilt u mij een brochure opsturen met verschillende maten van kelders en de kosten daar van. Ben bezig met nieuwbouw te realiseren en een kelder is een punt in de agenda.

Prefab kelder in tuin plaatsen

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het plaatsen van een Prefab kelder in de tuin van onze nieuwbouwwoning. Het is een nieuwbouwproject van 11 woningen, nieuwbouwwoning moet nog worden gestart. De kelder zal ongeveer 15 m2 moeten worden, casco opgeleverd met elektra en een trap naar beneden.

Kelder in de tuin laten bouwen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben een bouwkavel gekocht en hierop wordt momenteel onze woning gebouwd. Die zal naar verwachting in september worden opgeleverd. Omdat ik de kavel zo goed mogelijk wil benutten, overweeg ik om in de tuin een kelder te laten plaatsen van tenminste 16 m² voor de berging van een motor en fietsen. Op het dak van die kelder komt een terras en later een klein tuinhuisje. De kavel grenst aan het duingebied met een waterwingebied. Ik wil hierover graag in gesprek met bedrijven die ervaring hebben met kelderbouw op een dergelijke locatie. Ook moet worden bekeken wat voor vergunning hiervoor nodig is en wat de kosten zijn. Ik wil dit in de herfst van 2017 of het voorjaar van 2018 laten realiseren.

Kelder onder aanstaande nieuwbouwwoning

Ik heb een kavel gekocht, maar begin pas eind dit jaar met bouwen. Ik zou graag een kelder willen hebben voordat ik begin te bouwen.De woning is 7.50 bij 12 meter. Ik zou graag de prijs willen weten en de mogelijkheden wat betreft type kelders.

Kelder voor bouw nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn van plan om een nieuwe woning te laten bouwen in Dronten, wat kost dan een kelder van bijvoorbeeld 9 x 4 meter en met ruim voldoende staruimte, dus 2.50 meter hoog? Onder de slaapkamer en keuken of onder de garage? Voordat het huis gebouwd gaat worden.

Prefab kelder in de tuin plaatsen

Ik woon sinds enige tijd in mijn nieuwbouwwoning en wil daar aan de achterzijde in mijn tuin en die van de buren één gezamenlijke prefab kelder laten plaatsen van 9 x 4,5 meter. Daarin moet later een scheidingsmuurtje komen op 5,5 meter, zodat we de kelder kunnen delen. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarna uw prijsopgave.

Kelder bouwen onder de nieuwbouwwoning

Wij zijn voornemens een huis met kelder te gaan bouwen in Eindhoven en hebben inmiddels een schetstekening bij de welstand liggen ter goedkeuring. We zijn nog op zoek naar een aannemer die de kelder zou kunnen maken. We bouwen in eigen beheer en verwachten te kunnen starten op 1 juli Locatie: Eindhoven Noord (Blixembosch) Planning: juli/augustus 2017 Kelder op boorpalen, bronbemaling Achterste deel (6 m. breed) van kelder ligt op erfgrens. Ik heb zelf een lijstje gemaakt met zaken die ik (volgens mij) bij jullie zou kunnen en willen uitbesteden: Uitmeten Bekisting keldervloer Bewapening keldervloer Betonvloer storten Bekisting kelderwanden Bewapening kelderwanden Doorvoeren en lichtdozen Betonwanden storten Bekisting verwijderen Koekoeken: Uitmeten Bekisting Bewapening Beton/storten Isoleren kelder

Kelder onder volledige begane grond

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een kelder onder onze nieuwbouwwoning. De kelder dient onder de gehele begane grond geplaatst te worden. De buitenkanten zijn 12,40 bij 6.0 meter In afwachting van uw bericht.

Kelder onder nieuwbouwwoning bouwen

Ik heb een nieuwbouwwoning, die 1 jaar geleden is opgeleverd. Ik zou graag informatie willen over de mogelijkheden van een kelder. Begane grond is ongeveer 12 x 6 meter. Bedoeling is dat de kelder ongeveer 2.50 meter hoog wordt. Kan eventueel ook casco opgeleverd worden (uitzuigen en muren plaatsen), maar kan ook volledig afgewerkt. Graag advies. Ik zie dat jullie specialisten zijn en voor de nodige vergunningen kunnen zorgen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om met mij hierover te contacten over de mogelijkheden voor het aanleggen van een kelderruimte onder mijn woning?

Kelder onder de nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn bezig met het ontwerpen van ons nieuwe huis en zijn geïnteresseerd in de prijzen van een prefab kelder. Mogelijk willen we een deel van de woning 'onderkelderen'. Kunt u ons een prijsindicatie geven? Zijn er verschillende soorten, neemt prijs per m3 af bij grotere kelder?

Partners

Partners van Casius