Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning op een kavel bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning op een kavel bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning op een kavel bouwen

Nieuwbouwwoning op een kavel bouwen

Wij hebben een kavel in optie genomen. Dus zijn we aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Het betreft een bouwrijpe grond waar wij een vrijstaande sleutelklare woning op willen laten bouwen. De woning mag niet hoger dan 10 meter worden en de goothoogte niet hoger dan 7.50 meter. Verder mag de woning niet breder zijn dan 10 meter zijn en 11 meter lang. De woning dient in een jaren '30 stijl gebouwd te worden.

Nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen

Wij hebben een kavel gekocht en willen een woning laten bouwen.

Levensloopbestendige nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een optie op een kavel en willen daarop een levensloopbestendige duurzame, strakke, woning laten bouwen. Er zal geheid moeten worden. De afmeting van de woning zal 11 bij 11 meter moeten worden. met een inpandige berging /garage, slaapkamer en badkamer op begane grond. De hal komt aan de voorzijde van het huis en op de 1e verdieping slaapkamers en vanaf de hal toegang tot een balkon. Het dak loop schuin af aan één kant.

Nieuwbouwwoning onderkelderen

Onze nieuw te bouwen woning willen we geheel onderkelderen. Wat kost het bouwen van een kelder van 8 bij 18 meter, buitenmaat. Wanddikte 25 centimeter. Hoogte buitenblad 300 centimeter, hoogte binnenblad 265 centimeter. Vier uitsparingen aan de korte kant van 1.20 meter breed en 80 centimeter hoog vanaf 1.80 meter vanaf de vloer. Zandgrond. Grondwater op 1.50 meter en diepte kelder 1.80 meter. De kavel is al aangekocht maar de bouwvergunning moet nog aangevraagd worden. De bouw van de woning staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Betonkelder bouwen

Wat kost een betonkelder van 3200 x 5200 x 2400 mm. Het moet onder een woning geplaatst worden. De woning moet nog gebouwd worden. De nieuwbouwwoning wordt een vrijstaande woning. We willen graag een casco kelder. Wellicht dat er alleen een lampje gemaakt moet worden. Doel wordt opslag. We zijn bezig met de aankoop van een kavel, we mogen gaan bouwen vanaf 2019.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij zijn in bezit van een kavel in Almere-Poort, waarop wij een vrijstaande woning willen laten bouwen. Ons budget is al vastgesteld en wij hebben ideeën voor de bouw. We hebben al een schets van de zichtkant en van de indeling binnen, verder moeten alle bouw- en installatietekeningen nog worden gemaakt. Ook de vergunningen moeten daarna nog aangevraagd worden. Graag willen wij in contact komen met aannemers en de verdere details bespreken. Het aangegeven adres is indicatief, maar wel in de wijk. Er zijn nog geen exacte adresgegevens vrijgegeven. Het is onze wens om onze woning in de zomer van 2017 te laten opleveren.

Nieuwbouwwoning bouwen

Ik zou graag een kostenindicatie willen ontvangen voor het bouwen van een nieuwbouw hoekwoning in Zuid-Holland. Van de gemeente mogen er 3 lagen worden gebouwd met plat dak. Het gaat om een kavel van circa 135 m2, er mag gebouwd worden op een stuk van 6 meter breed en 12 meter diep. Op dit moment heb ik geen schets van de woning en hiernaast weet ik nog niet welke zaken ik zelf wil gaan verzorgen. Om de kosten beperkt te houden wil ik er in 1e instantie voor kiezen om 2.5 laag te bouwen en de woning totaal op maximaal rond de 500 m3 te houden. Ik zou graag hierbij een splitsing van 3 bedragen willen hebben indien mogelijk: - Bouwen volledig casco - Bouwen half casco (murenafwerking, vloeren, badkamer wc's en en keuken zelf tegelen/stucen/plaatsen) - Bouwen sleutelklaar (met een afwerkingsniveau vergelijkbaar met een nieuwbouwwoning vanuit een aannemers zoals Bam/van Erk groep/Ballast Nedam) Het gaat om een prijsindicatie (incl BTW) zodat ik met de kavelprijs en overige kosten kan beoordelen of dit haalbaar is voor mij. Alvast dank voor je reactie.

Nieuwbouwwoning bouwen

Een woning van circa 440 m3 bouwen. Een eenvoudig huis. We hebben eerder eenzelfde huis laten bouwen, daar zijn nog tekeningen van. Die tekeningen zou ik u kunnen overleggen. De architect is bezig met berekeningen, tekeningen en het maken van het bestek van het nieuwe huis. Het huis zal 10 meter breed worden, inclusief de garage en 9 of 10 meter diep. Met een spitse kap, pannendak. Een begane grond, eerste en tweede verdieping. Geen trap naar de bergzolder, wel een vlizotrap. Er is een kavel gekocht dus alle voorbereidingen moeten ook gedaan worden. Zodra de tekening goedgekeurd is, wil ik starten met de bouw. Casco bouw.

Nieuwbouwwoning bouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die zowel de bouwtekening(en), uitvoering en oplevering van mijn woning op zich kan nemen. Het betreft een vrijstaande woning die op een perceel van 360 m2 gebouwd moet worden. Deze zal een onder andere een bijkeuken en een garage moeten krijgen. De totale inhoud van de woning zal 525 m3 zijn. Wij hebben inmiddels een optie op een kavel in Beek en Donk. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.

Het gaat om het realiseren van een ...

Het gaat om het realiseren van een nieuwbouwwoning. Ca. 200m2 in moderne stijl. Casco of sleutelkaar zijn we nog niet uit, afhankelijk van de prijs. Gaat om een kavel van 520m2.