Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning bouwen

Garage bouwen

Garage van 4 x 7 naast de nieuwbouwwoning op zo’n 4 meter afstand van de woning. Garage voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur. Verder 1 gewone deur en een raam. Geïsoleerd en afgewerkt. Meer opties zijn eventueel puntdak en carport.

Opbouw op plat dak van een nieuwbouwwoning bouwen

Voor ons nieuwbouwwoning (oplevering 4e kwartaal 2020) willen we op ongeveer de helft van het totale platte dak een opbouw laten plaatsen van circa 5,70 meter x 5,00 meter. Het dak van de nieuwbouwwoning zal bij oplevering al over een te openen dakluik (met vaste trap) beschikken. Dit bestaande dakluik willen wij graag hergebruiken en in het dak van de opbouw laten plaatsen indien mogelijk. Ook moet er een waterafvoer komen aangesloten op het riool ivm een aan te leggen kleine keuken. Wateraanvoer zal wel reeds aanwezig zijn. Vergunning is nog niet aangevraagd maar dakopbouwen zijn bij dit nieuwbouwproject al meegenomen in het bestemmingsplan. Overburen hebben een vergelijkbare opbouw.

Nieuwe woning bouwen

Wij zijn opzoek naar een bouwbedrijf die onze nieuwbouwwoning kan bouwen. De omgevingsvergunning en de tekening zijn aanwezig. Dit is wat wij willen: - We willen een eengezinswoning van 366 m2 laten bouwen - Compleet/casco is in overleg - Er moet een fundering komen - Het huis moet 3 verdiepingen hebben inclusief zolder - 17 slaapkamers, 5 badkamers, 6 toiletten

Fundering inc kelder bouwen

Fundering inc. kelderbouw in Amsterdam voor een nieuwbouwwoning van ca 200m2 en kelder 75m2. Wij zijn bezig met de vergunningaanvraag. Wij willen een casco oplevering hebben, de installaties doen wij elders. De kelder komt alleen onder de woning, het doel is om een berging en een garage te creëren. Wij kunnen u de tekeningen toe mailen. Rond juli/ augustus/ september zouden wij willen beginnen, het ligt eraan wanneer wij de vergunning hebben.

Badkamer nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een complete badkamer laten plaatsen (materiaal incl. montage) voor onze nieuwbouwwoning die binnen nu en 1 jaar tijd wordt opgeleverd. De badkamer wordt 240 bij 284 cm groot en moet zijn voorzien van een bad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij hebben een kavel en daar willen wij op gaan bouwen. De kavel is 1436 m2, en het huis wat we willen bouwen word tussen de 250 - 300 m2. Het moet compleet opgeleverd worden (sleutelklaar), en moet 3 verdiepingen hebben. Verder wil ik dat het huis 6 slaapkamers krijgt, 2 badkamers en 2 toiletten. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een huis laten bouwen. Wij hebben een optie op een kavel (428 m2). De eisen van onze bouwgrond is dat de goothoogte maximaal 4 meter mag zijn en de nokhoogte 10 meter. Ik stuur in de bijlage een foto van een woning wat we mooi vinden. De afmetingen die wij graag zouden willen is 7,5 bij 10/11 meter. Verder moeten er 2 verdiepingen in komen, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Wij zijn erg benieuwd naar de prijs voor een casco of prefab sleutelklare woning bij jullie. Graag horen wij van jullie,

Nieuwbouwwoning bouwen

We willen een huis met bouw oppervlakte 150 m2 in Almere. Dit is een huis van een verdieping, dus laagbouw. De woning komt op een kavel van 1200 m2. Bouwtekeningen en vergunningen zijn al aanwezig. Verder wil ik dat het huis in overleg compleet of casco opgeleverd word, elektra en stucwerk is ook nog in overleg, er moet wel een fundering in komen, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 open keuken met een woonkamer en 2 toiletten. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een nieuwbouwwoning bouwen. Ik ben nog in de begin fase en ben bezig met de koop. De lengte van het huis moet 10 m worden, de breedte 6 m en we mogen tot 10,5 m hoog bouwen. We hebben nog geen idee over de stijl. We mogen veel, maar de gemeente zit er wel een beetje tussen. Het moet dus wel aan de eisen van de gemeente voldoen. De vergunning laat ik door iemand regelen. Graag een casco oplevering, graag wind- en waterdicht.

Nieuwbouwwoning realiseren

Graag laat ik een vrijstaande woning realiseren (zie bijlage). Het moet een beetje een boerderij worden, niet te modern en met een zadeldak. Ik mag de kavel al op, het is een kavel van 3 tot 5000 m2. De afmetingen van de woning laat ik aan u over, wat gangbaar is en wat de mogelijkheden zijn, maximale inhoud mag 1500 kuub zijn. De garage kan ook apart worden gebouwd op het perceel met een plat dak. De woning dient wel geheel onderkelderd te zijn. In het bestemmingsplan staat dat er gebouwd mag worden, dus vrijkaart om te bouwen. Dit geldt voor eventueel een aanbouw van het zwembad met plak. Wellicht kunt u twee opties maken. PS met reële stelposten voor de keuken en badkamers svp. Graag een complete oplevering, dus de vloeren erin liggen, vloerverwarming: boven en beneden, door het hele huis. Het zwembad ook met vloerverwarming (in wanden vloerverwarming). Er hoeft niet geheid te worden, de kelder draagt de fundering. Het moet een energiezuinige woning zijn. Ik wil graag zonnepanelen en eventueel een warmte bron, mijn voorkeur gaat uit naar systeem in de grond. Maar dit laat ik over aan u. Het moet dus een op zich staande woning, dus zonder gasaansluiting. Graag op de offerte de definitieve eindprijs benoemen.