Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwwoning Almere Poort? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwwoning Almere Poort. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwwoning Almere Poort

Nieuwbouwwoning Almere Poort

Wij hebben een kavel waarbij wij reeds aan de voorzijde een huis hebben laten bouwen en wonen, aan de achterzijde mogen wij een tweede woning bouwen. Het betreft dan een tussenwoning. De afmetingen hiervan zullen zijn 5 bij 8 meter, 2 etages hoog met een platdak. Bij voorkeur iets met een kort bouw proces, er zal moeten worden geheid. Zitten te kijken naar traditionele prefab. Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden.

Nieuwe woning bouwen

Wij zijn opzoek naar een bouwbedrijf die onze nieuwbouwwoning kan bouwen. De omgevingsvergunning en de tekening zijn aanwezig. Dit is wat wij willen: - We willen een eengezinswoning van 366 m2 laten bouwen - Compleet/casco is in overleg - Er moet een fundering komen - Het huis moet 3 verdiepingen hebben inclusief zolder - 17 slaapkamers, 5 badkamers, 6 toiletten

Scheidingswand met deur plaatsen op zolder

Ik zou graag een scheidingswand met deur willen plaatsen op zolder van mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om een muur van max. 7 m breed. De zolder heeft wel een puntdak.

Opbouw op bestaande schuur

Wij willen een opbouw op onze bestaande schuur realiseren. De opbouw zal als extra slaapkamer gebruikt worden. De maten zijn ongeveer 3 x 5 m zie tekening. Er moet een bouwvergunning aangevraagd worden, daar hebben we ook hulp bij nodig. We hebben verschillende foto's van het huis en de situatie nu, maar ook foto's van wat we graag willen. Deze zouden we kunnen toesturen. We willen drie ramen in de opbouw. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, ik heb verschillende tekeningen, maar ik weet niet of dat daar een constructie berekening tussen zit. Het is een nieuwbouwwoning van drie jaar geleden. Voor de gevel willen we iets dat lijkt op het huis zelf, iets van bakstenen of steenstrips die in de buurt komen. We willen in ieder geval geen prefab. Het dak willen we dicht. Trap hoeft niet gemaakt te worden. Een trap is niet nodig, wel moet er een deur gemaakt worden tussen de opbouw en de huidige gang. Graag willen we het prijsverschil tussen casco en compleet willen weten.

Bestaande dakterras op 2 etage aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw realiseren op de tweede verdieping van ongeveer 3 meter x 2.5 meter. Met een bakstenen buitenmuur en 1 groot raam erin en een plat dak. We willen graag het vergunningstraject mee laten nemen door de aannemer. Er zal een raam moeten komen in de nieuwe aanbouw. De bouw wil graag zo kort mogelijk houden, dus prefab is ook mogelijk. Het is een nieuwbouwwoning. Het doel van de aanbouw is het creëren van een extra kamer. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk.

Nieuwbouwwoning bouwen

We willen een huis met bouw oppervlakte 150 m2 in Almere. Dit is een huis van een verdieping, dus laagbouw. De woning komt op een kavel van 1200 m2. Bouwtekeningen en vergunningen zijn al aanwezig. Verder wil ik dat het huis in overleg compleet of casco opgeleverd word, elektra en stucwerk is ook nog in overleg, er moet wel een fundering in komen, 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 open keuken met een woonkamer en 2 toiletten. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakkapel plaatsen in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag een dakkapel van ongeveer 4 meter (binnenmaat van de woning wordt 5,10 meter). Het gaat om een nieuwbouw woning die nog gebouwd moet worden. Of een vergunning nodig is heb ik geen idee van. Ik wil graag een complete oplevering met afwerking en een prefab constructie. Tekeningen zijn nog niet in bezit. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering voor onderheid terras

Wij willen bij een nieuwbouwwoning een onderheid terras laten plaatsen van 9,30 x 3 meter. Tijdens het heien voor de fundering van de woning worden er al 4 palen geplaatst voor dit terras. Een deel van het terras gaat op een later tijdstip gebruikt worden voor een aanbouw. Wat zijn de kosten voor de fundering van het terras?

Stalen bint(en) plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning. Draagmuur constructie willen we gaan laten door breken om er een extra ruimte van te maken. Nu aangegeven is 3 meter maar zou ook om 2,5 meter kunnen gaan.

Woonlaag opbouwen

Bij onze 2-laagse nieuwbouwwoning willen we een 3de woonlaag laten plaatsen met de volgende wensen: - Afmetingen 725 cm X 700 cm (buitenmaten) - Een volledige trap, doorlopen aan de huidige - Verplaatsing aansluitingen van zonnepanelen/warmtepomp naar het bovenste dak - Aansluiting elektra, water af en aanvoer - Plaatsen ramen en balkon deur - Montage steenstrips buitenzijde of bakstenen gelijk soort aan huidige steen - Bouwtechnische tekeningen/voorbereidingen (benodigdheden) voor het aanvragen van de bouwvergunning. De dakopbouw mag houtskeletbouw zijn. Binnen hoeft geen afwerking.

Partners

Partners van Casius