Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen

Bestaand huis onderkelderen

Ik wil mijn nieuwbouwhuis van 2 jaar oud laten onderkelderen. De kruipruimte dient tot 2.50 meter uitgezogen te worden en er zal een kelder van 2 meter breed en 11,5 meter lang gemaakt moeten worden. De wanden en de vloer wil ik laten storten en waterdicht maken. Er is geen afwerking nodig. De woning is goed bereikbaar en er is nog geen vergunning aangevraagd.

Nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen

Wij willen een nieuwbouwhuis laten bouwen met een 2 kelders kelders eronder. Deze moeten dragend zijn met elk een afmeting van ongeveer 9 x 12 meter. Kunt u met spoed een prijs geven?

Kelder in de tuin plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht dat in 2018 zal worden opgeleverd en zijn aan het oriënteren om een kelder in de tuin te plaatsen. Hoeveel zou een kelder van ongeveer 5 bij 4 meter kosten en wat zou en kelder van 5 bij 8 meter kosten?

Kelder bij het nieuwbouwhuis bouwen

Ik wil graag informeren naar de kosten van een prefab kelder van ongeveer 100 m3 inclusief afgraven bij nieuwbouw woning.

Kelder bij een nieuwbouwhuis bouwen

Ik zit momenteel in de voorbereidingsfase voor de bouw van onze nieuwe woning. Ik ben aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor het bouwen van een kelder onder de woning en wat de kosten daarvan zijn. Ik weet nog niet wat voor soort kelder ik wil en of die onderdeel zal uitmaken van de fundering. Ik krijg graag advies en uw prijsopgave voor enkele standaardmaten.

Kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik wil een kelder onder een nieuwbouw/uitbreiding van onze woning. Deze kelder bestaat uit 2 ruimtes aan elkaar waarbij de eerste kelder 6x6meter en de 2de 6 x7meter. Diepte circa 3meter, binnen hoogte 275cm.

Kelder bij het nieuwbouwhuis bouwen

Onder nieuwbouwhuis

Wijnkelder maken bij een nieuwbouwhuis

Wij zijn ingeloot voor een nieuwbouwproject en zijn benieuwd naar de mogelijkheden om een kleine wijnkelder aan te leggen. Het is nog niet duidelijk of er voor de bouw uit een bak geplaatst kan worden. Anders willen we de bak mogelijk in de tuin laten plaatsen. De bouw start op zijn vroegst deze zomer. Er mag een casco kelder geplaatst worden.

Kelder onder tuin maken

Graag zou ik horen wat het zou kosten om een kelder onder de tuin te laten plaatsen. We hebben niet een enorme tuin, dus vandaar dat een aanbouw niet echt een geweldige optie is. Echter missen we vooral op de beneden verdieping ruimte in ons nieuwbouwhuis. De tuin is volgens mij ongeveer 8 x 6 meter en heeft een buiten berging staan in de hoek van de tuin. We zouden de kelder ruimte vanuit onze woonkamer willen kunnen betreden en daar bijvoorbeeld de woonruimte van maken en op de begane grond dan de keuken en de eetkamer. Ik hoor graag waar ik ongeveer aan moet denken qua kosten etc en wat de mogelijkheden zijn.

Fundering voor en kelder maken onder houten nieuwbouwhuis

We zijn bezig met een nieuwbouw huis. Het wordt een houten huis van ongeveer 15 bij 10 meter. Hiervoor zoek ik een partij om de fundering te maken en meteen een kelder plaatsen. De keldergrootte is afhankelijk van de prijs. Graag wil ik een kelder van 3 x 4 meter of groter. Prefab heeft de voorkeur. Als het meezit qua prijs dan wil ik meteen meerdere kelders laten plaatsen. Het is schone grond.