Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klein nieuwbouwhuis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klein nieuwbouwhuis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klein nieuwbouwhuis bouwen

Werkzaamheden nieuwbouwhuis

Wij zoeken een betrouwbare partij die in de zomer van 2021 een aantal werkzaamheden kan uitvoeren. - bouwen keukenombouw - bouwen roomdivider met doorkijkhaard - bouwen muurtje inloopkast - stucwerk begane grond circa 50 m2

Losstaande garage bouwen

Voor achterin de tuin van ons nieuwbouwhuis (oplevering Maart 2021) laten wij de losstaande standaard houten schuur vervallen en willen hier voor in de plaats een losstaande houtskeletbouw garage met (prefab?) gemetselde wanden met een roldeur aan de voorkant en loopdeur aan de zijkant. Geschatte afmeting: 5,00 meter lang x 3,00 meter breed. Op de garage graag een zadeldak (eventueel met zonnecellen). Graag een offerte met isolatie en zonder isolatie.

Garage laten bouwen

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Leersum. Dat huis wordt momenteel gebouwd. Naast dat huis willen we een garage laten bouwen. Prefab mag. De maten zijn lang 6 m, breed 3,5 m en hoog 3,25 m. Voorzien van sectionaal deur aan voorzijde en aan rechter zijmuur een loopdeur van 2 m x 1 m op ca 3m van de voorzijde. Plat dak met afwatering naar regenafwateringssysteem.

Zolder verbouwen

Ik zou graag mijn zolder willen verbouwen in het net gekochte nieuwbouwhuis. Het is een ruimte van 3,69 m bij 6,9 meter. We willen daar een slaapkamer inmaken (3/4e van de ruimte) en een washok. Daarnaast graag een vliering laten bouwen in het puntdak. We hebben zelf een vlyzotrap al daarvoor. Daarnaast aan achterzijde een dakkapel van kunststof plaatsen over de totale breedte met een raam daarin. Extra isolatie hoeft niet. Daarnaast ook wasbak plaatsen,wordt aangeleverd, de aansluitingen liggen er al. Tussenwand plaatsen, deze wand kan gewoon een gipswand zijn. In schuine gedeeltes daarnaast opbergruimte creëren. De zolder bevindt zich op de tweede etage.

Bouwen compleet nieuwbouwhuis

Hallo, we zijn ons aan het oriënteren op kavels om daar een huis op te laten bouwen. We zouden graag een grove prijsindicatie willen voor een woning met een hoofdgebouw van ongeveer 8,5m x 13,0m met daaraan vast een geïsoleerde garage /berging van 3,5 m x 11 m (Achterste gedeelte van het bijgebouw 7m breed als uitbouw aan het hoofdgebouw. Vanaf de 2e bouwlaag een puntdak (Zowel op het hoofdgebouw als bijgebouw, met doorgang van hoofdgebouw naar het bijgebouw). Graag een prijsindicatie voor de Casco Woning, en compleet afgebouwd inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping en warmtepomp. Afwerkingsniveau normaal, beter of luxe. Afhankelijk van de prijsindicatie kunnen we een betere inschatting maken welke kavels we zouden kunnen betalen voor deze woning Alvast bedankt.Met vriendelijke groet

Klein nieuwbouwhuis bouwen

Graag een offerte voor een klein nieuwbouwhuis (7.50 bij 11.50) met drie slaapkamers. Graag ontvangen wij een offerte voor een gemetselde optie, hout skeletbouw of prefab. Wij hebben ongeveer een budget van 175.000 euro. Is het mogelijk om hier een nieuwbouw voor te laten zetten? Graag horen wij van u. We hebben de intentie om later dit jaar het huis te laten bouwen.

Opbouw op plat dak van nieuwbouwwoning

We willen graag op onze nog te bouwen nieuwbouw woning een extra verdieping aanbrengen op het platte dak. De afmeting is ongeveer 6 x 6 meter. Tekening is bijgevoegd. Het gaat om een nog te bouwen nieuwbouwhuis. (vergunning om te bouwen schijnt al aanwezig te zijn) We willen graag een volledig afgewerkte opbouw inclusief de vloerverwarming/koeling doorgetrokken vanuit de de eerste verdieping. Het dak wordt als het goed is sterk genoeg opgeleverd. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze moeten gedemonteerd worden en op het dakopbouw gemonteerd. Bouwtekeningen zijn nog nodig. Graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. De constructie het liefst van beton, maar hout kan ook. Graag ontvang ik een offerte.

Vliering maken in een nieuwbouwhuis

Ik wil graag op de zolderkamer een gedeeltelijke vliering laten bouwen in groen gemarkeerde ruimte. Indien positieve beoordeling offerte en advies, mogelijk meerdere opdrachten bij de buren.

Nieuwbouwhuis bouwen

Onlangs hebben wij een kavel aangekocht in Almere. Het is de bedoeling dat wij hierop een nieuw te bouwen vrijstaande woning plaatsen. Inmiddels zijn we in het bezit van tekeningen, sonderingsgegevens en wordt momenteel gewerkt aan de constructieberekeningen, palenplan en funderingstekening. We verwachten rond 17 juli de berekeningen in ons bezit te hebben. Het moet casco opgeleverd worden, en 200 m2 worden met een betonnen binnenkant en gevelstenen aan de buitenkant. Verder moeten er 6 slaapkamers in komen, 1 woonkamer, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 keuken, en elektra punten. Er hoeft niet gestuct te worden. Graag willen wij de mogelijkheden bespreken die u ons kunt bieden. Is het mogelijk om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek en kunt u ons aangeven wat u nodig heeft om een offerte te kunnen opmaken.

Stenen schuurtje bouwen

Wij hebben een nieuwbouwhuis en wil in de tuin het liefst een stenen schuurtje. Maten max. 3m x 3m (afmeting zullen hier in de buurt liggen). Enkel steen. 1 deur, 1 raam (75x100).