Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning bouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning bouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning bouw

Fundatie voor schuur maken

Wij willen een schuur bouwen van 3,5 m breed en 4,5 m diep. de fundering dient op palen gemaakt te worden i.v.m met de veengrond waarop gebouwd moet worden. Op de fundering komt een borstwering van 35 cm hoog boven de afwerkvloer, hierop komt de houten schuur. De bouw kan medio 2021 starten, na oplevering van de nieuwbouw woning.

Fundering aanleggen achter een hoekwoning

Begin oktober 2020 is de sleuteloverdracht van onze nieuwbouw-hoekwoning. Er moet achter de woning een fundering worden aangelegd voor een aluminium serre van 5,00 meter breed en 3,50 meter diep. Graag advies van de Aannemer over type fundering, etc. Kleine graafmachine is eventueel door mijzelf te regelen.

Garage/schuur bouwen

Naast onze nieuwbouw woning willen we graag een garage /schuur laten (aan)bouwen. De gewenste afmetingen zijn 4 bij 6. Voor 3 hoog, en 2 hoog. Ik wil de oplevering minimaal voor tweede week september. We moeten ook nog zes schroefpalen laten plaatsen. Deze palen moeten minimaal 5 tot 7 meter. Hier moet ook een houten fundering bij.

Een badkamer in zijn geheel verbouwen

Langs deze weg wil ik graag een offerte opvragen voor de verbouwing van onze badkamer in onze bestaande woning (geen nieuwbouw.) Ik zal een globale opzet geven van de wensen die we op dit moment hebben. Afhankelijk van de mogelijkheden kan dit worden aangepast. We horen daarover graag uw advies. In de badkamer willen we graag zoals in de huidige vorm, een toilet, ligbad en douche. Omdat we vooraf een dakkapel plaatsen zal dit zorgen voor een iets andere afmeting dan de huidige, daar er een schuin gedeelte aan de rechterkant zal blijven van ongeveer 50cm. ? De afmetingen van de badkamer is 2.30 bij 2.68 ? Tussen de douche en het bad willen we graag een wandje geplaatst, waar mogelijk een nis in kan. ? De kranen van het bad, de douche en het badmeubel zouden we graag willen inbouwen. ? De verhoging die we op dit moment hebben, willen we niet meer. ? De douche kraan zouden we (waarschijnlijk) willen verplaatsen.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Aan de achterzijde van onze nieuwbouw 2-onder-1 kap woning willen we een uitbouw met zoveel mogelijk glas. Gewenste afmeting 5,00 meter breed en 2,50 meter diep. De kozijnen uitgevoerd in hout, kunststof of aluminium, graag advies van de Aannemer.

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Fundering (250 m²) aanleggen nieuwbouw

Graag wil ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een Hectar fundering (zonder kruipruimte) voor onze nieuwe woning in Koudekerke. Dit inclusief het benodigde grondwerk, riolering, mantelbuizen e.d. Er hoeft niet geheid te worden. Totale vloeroppervlakte is ca. 250 m2. Graag uw reactie.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij zouden graag een aanbouw van 2,40 meter diep laten zetten. Hier zouden wij dan ook graag een prijsindicatie van ontvangen. Momenteel is onze nieuwbouw woning helemaal af en wij wonen hier sinds oktober 2018. Echter zouden wij graag de vloerverwarming door willen laten trekken, is dit mogelijk? Tevens hebben een van onze buren al aanbouw waardoor één muur al staat. Ook hebben wij onlangs een hordeur en luifel geplaatst, hoe gaat dit?. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Bijgevoegd een foto van de woning. Graag reactie per mail ivm werk.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een achterzijde uitbouw nieuwbouw woning. De achtergevel is al voorzien van schuifpui die kan worden overgezet. Ook moet de vloerverwarming worden doorgetrokken. Graag uitbouw voorzien van lichtkoepels. Voor de rest moet het casco zijn. De maat is 520 cm breed en 180 cm diep.

Realiseren 2-laagse uitbouw

Wij denken erover om onze nieuwbouw woning te voorzien van een 2 -laagse uitbouw. Afmeting 5,1 x 1,8 meter. Graag wil ik in contact komen met een vakman voor een offerte.

Partners

Partners van Casius