Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning bouwen

Nieuwbouw woning bouwen

Beste heer/mevrouw, Voor de bouw van mijn toekomstige woning ben ik op zoek naar een aannemer die mijn woning kan bouwen. Het gaat om een 3 laags tussenwoning van circa 160 m2. De constructie graag van metselwerk. Voor de oplevering zou ik graag de muren en elektra willen en de aansluiting van water, inclusief ruiten, maar exclusief stucwerk. Er zijn denk ik palen nodig. Architectuur, constructie en tekeningen van mijn toekomstige woning zijn inmiddels al gedaan en er is ook al een omgevingsvergunning afgegeven om te bouwen, over enkele weken zal de grond in bezit zijn. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van de kosten om de woning te realiseren, indien mogelijk. Mocht de prijs binnen mijn budget vallen, dan zou ik graag een afspraak met u willen inplannen om de verdere details te bespreken. Hoop spoedig van u te horen.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn geïnteresseerd in een prefab uitbouw van 630 x 400 cm met een hoogte van 350 cm. Wij hebben een redelijk standaard huis in Amsterdam West maar onze tuin ligt lager dan het huis. We willen in de uitbouw graag een trap plaatsen zodat de achtergevel op 350 cm uitkomt. We zouden graag 2 grote openslaande deuren van ca. 150 cm p/s en 250 cm hoog aan de linkerkant van de uitbouw willen zodat we de woonkamer goed bij de tuin kunnen betrekken. Qua materiaal voor de uitbouw lijkt me hout mooier maar vraag me af of dat ook onderhoudsvriendelijk is? Anders evt een baksteen die niet te nieuwbouw oogt, als dat kan. Ook zouden wij graag de huidige achtergevel aan de linkerkant voor 2/3 door laten breken er en ondersteund met stalen balk Hebben jullie voor nu meer info nodig om een kostenindicatie af te geven?

Nieuwbouw houtskelet bungalow realiseren

Wij zijn opzoek naar iemand die een nieuwbouw houtskeletbouw van een bungalow kan realiseren. Wij gaan komende zomer een bungalow bouwen, de bungalow is energie passief en wordt voorzien van een houten vloer in de woning en een betonnen vloer in de aangebouwde garage. Aangebouwde garage met betonnen vloer is 40 m2 Woning met houtenvloer is 120 m2 De houtskeletbouw is voor de woning en de garage. In de bijlage staan de bouwtekeningen. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering nieuwbouw woning realiseren

Ik wil graag fundering voor een te bouwen huis 7.7 x 10.1 m realiseren. De inhoud wordt 385 m3, van houtstapelbouw 115 mm. Er komt isolatie (Rc >3,5) en (LT) vloerverwarming. Ik heb sonderings gegevens. Geen idee wat voor soort fundering er nodig is, ik laat mij graag adviseren. Momenteel ligt er nog helemaal niets.

Nieuwbouw schuurwoning bouwen

We willen een schuurwoning bouwen. Voor de fundering hoeft er niet geheid worden. Vergunning regelen we zelf, met behulp van het bureau met ruimtelijke onderbouwing. De constructie willen we zo goedkoop mogelijk, maar wel degelijk. Houtskeletbouw mag, maar de palen willen we dan niet in het midden van de woning. Stalen balken mag ook. We willen een offerte voor een casco en een complete oplevering als dat mogelijk is. Stucen hoeft niet, elektra wel. Het plafond moet met goedkoop hout bekleed worden en geschilderd. Constructie tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte.

Opbouw op plat dak van nieuwbouwwoning

We willen graag op onze nog te bouwen nieuwbouw woning een extra verdieping aanbrengen op het platte dak. De afmeting is ongeveer 6 x 6 meter. Tekening is bijgevoegd. Het gaat om een nog te bouwen nieuwbouwhuis. (vergunning om te bouwen schijnt al aanwezig te zijn) We willen graag een volledig afgewerkte opbouw inclusief de vloerverwarming/koeling doorgetrokken vanuit de de eerste verdieping. Het dak wordt als het goed is sterk genoeg opgeleverd. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze moeten gedemonteerd worden en op het dakopbouw gemonteerd. Bouwtekeningen zijn nog nodig. Graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. De constructie het liefst van beton, maar hout kan ook. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen van een stompe deur in een bestaand kozijn

We hebben een nieuwbouw woning waarbij we na oplevering een stompe deur gaan plaatsen. Deze zal moeten worden opgehangen (incl het infrezen van de scharnieren). Wat zijn hier de kosten van.

Dakkapel plaatsen in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag een dakkapel van ongeveer 4 meter (binnenmaat van de woning wordt 5,10 meter). Het gaat om een nieuwbouw woning die nog gebouwd moet worden. Of een vergunning nodig is heb ik geen idee van. Ik wil graag een complete oplevering met afwerking en een prefab constructie. Tekeningen zijn nog niet in bezit. Graag ontvang ik een offerte.

Prefab tuinkelder plaatsen

Voor onze (nog te bouwen) nieuwbouw woning willen wij graag een tuinkelder plaatsen die via tuinhuis te bereiken is. De woning moet nog nog gebouwd worden. Het wordt een 2 onder 1 kap. De straat bestaat nog niet, het wordt een zijstraatje voor 11 woningen. De afmetingen zijn afhankelijk van de prijs, maar ik denk dat het iets van 5 m breed zal worden en de lengte zal tussen 7 à 10 meter. Er is geen vergunning nodig. De oplevering is prijsafhankelijk. het doel is om additionele woonruimte te creëren, voor studeerruimte en opslag. De tuin is toegankelijk voor zware machines (zoals graafmachines). Waarschijnlijk willen wij een Prefab tuinkelder, maar wellicht willen wij het toch graag op locatie laten maken.

Nokverhogende dakkapel realiseren

We hebben naar de mogelijkheid voor een dakkapel gekeken en toen kwamen we de nokverhoging tegen en wilde daar graag meer informatie over en of dit misschien mogelijk is. Wij willen graag een offerte voor een nokverhogende dakkapel aan beide kanten. Een van 4.6 meter x 2.8 meter. Ons dak heeft een hoek van 31 graden. Vergunning is waarschijnlijk nodig, dit mag de vakman regelen. Het gaat om een nieuwbouw woning. Over de constructie ontvangen we graag advies. We willen een complete oplevering, met elektra en zonder stucwerk. Tekeningen zouden nog gemaakt moeten worden.