Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning bouwen

Woonklaar maken nieuwbouw woning

Betreft nieuwbouw, verwachte opleverdatum ergens 4e kwartaal 2020. Volgende moet gedaan worden: - verven / latex spuiten van alle plafonds in het wit, circa 192 m2 (spuitpleister opgeleverd) - renovlies behang met verven / latex spuiten, circa 308 m2 (behangklaar opgeleverd) - leggen van vloertegels begane grond, circa 56 m2 (dekvloer) of leggen van pvc lijm ( zijn we nog niet over uit) - leggen van pvc lijm 1e en 2e verdieping, circa 85 m2 (dekvloer) - leggen van vinyl 3e verdieping, circa 45 m2 (dekvloer) - 3 dichte trappen verven / latex spuiten waarvan treden in kleur en zijwanden en traphekjes in het wit of bekleden met pvc (treden in tegel- of betonlook en stootborden in het wit) en de zijwanden en traphekjes geverfd in wit. - elektra verplaatsen in keuken en extra waterkraantje aanleggen (voor Amerikaanse koelkast). Graag ontvang ik offertes waar lijm, materialen, arbeid etc. in zijn verwerkt. Graag verneem ik ook wat voor garantie wordt afgegeven.

Zolder tot o.a. kamer maken

L.S. Wij wonen nu iets meer dan 2 jaar in onze nieuwbouw woning en willen graag de zolder inrichten als toekomstige slaapkamer. De werkzaamheden zullen betreffen: - wanden aanbrengen - de trapruimte ook dichtmaken - in de schuine dakdelen het dusdanig inrichten dat er kledingkast ruimte ontstaat. Ik heb meer foto's en kan deze na response na emailen. Wij willen graag weten wat er mogelijk is en een prijsbegroting/offerte . Wij vernemen graag wat de mogelijkheden zijn.

Zolder verbouwen

We willen graag een tweede badkamer 'en suite' op zolder realiseren met wastafel, douche en bij voorkeur ook een toilet. We willen een dakkapel laten plaatsen om de ruimte voor de badkamer te creëren. En waardoor tevens een rechte (kasten)wand gerealiseerd kan worden in de slaapkamer. Zodat een kleedruimte ontstaat tussen de slaapkamer en nieuwe badkamer (walk-through closet). De dakkapel zal dus zowel in de badkamer als in de aangrenzende slaapkamer komen. De badkamer komt gedeeltelijk in wat nu een was/technische ruimte is, er moeten dus wanden verplaatst worden waarin leidingwerk en elektra verwerkt moeten worden. Bovendien willen we graag geadviseerd worden in het isoleren (van binnen) van het dak (twee schuine kanten) over de gehele zolderverdieping en het eventueel realiseren van een plafond, waardoor extra bergruimte in de nok ontstaat. Hoewel het een nieuwbouw woning betreft (bouwjaar 2002) is de temperatuur op zolder toch flink seizoensafhankelijk. De zolder is een vaste tweede verdieping met vaste trap waar zich op dit moment een (ouder)slaapkamer en een was/technische ruimte bevindt. Het huis heeft een zogenaamd klapdak. Afmetingen: Huidige slaapkamer - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 meter - lengte 5,5 m Huidige was/technische ruimte heeft een L vorm: - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 m - lengte: 2,65 m tot 3,2 m Tussen de slaapkamer en wasruimte is de kleine overloop van 1 x 1 meter. In de nieuwe situatie zou de afmeting van de badkamer ongeveer zijn: - 1,7 m x 2 m Een schets/voorbeelden van onze wensen en foto's van de huidige situatie zijn op aanvraag beschikbaar. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Isoleren, dakkapel plaatsen, plafond plaatsen, badkamer of keuken installeren, gyprocwerken, elektriciteitswerken

Deur verwijderen, muur doortrekken en elders nieuw deurgat maken/ zagen

1- Het betreft het verwijderen van een binnendeur plus kozijn en het dichtmaken van het deurgat met gips blokken. ( stucklaar maken) graag incl. Materiaal etc.. 2- het maken van een deuropening/ gat voor het plaatsen van een nieuwe deur. Hoogte van 265mm en breedte van 100 mm. Betreft een woning uit 2010 met standaard nieuwbouw deuren.

Zolderkamer maken

In een nieuwbouw woning willen wij op zolder een slaapkamer creëren van circa 9 à 12 m2. Inclusief dakraam, deur, twee dubbele wandcontactdozen, elektrische radiator en een lichtpunt met schakelaar. Kamer liefst rechts onderin (zie foto).

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren

Ik zoek een aannemer die een offerte kan maken aan de hand van ontwerptekeningen. De woning wordt ongeveer 12,75 bij 8,3 meter groot, 7 meter hoog en moet gebouw worden op zandgrond.

Verlaagd plafond begane grond en 1e verdieping

Wij willen verlaagd plafond laten aanbrengen in onze nieuwbouw woning op de begane grond en 1e verdieping. Dit inclusief badkamer zonder isolatie, maar wel met spotjes. In totaal gaat het om 100 m2. Graag stuc- en schilderwerk apart op de offerte vermelden.

Nieuwbouw notariswoning met garage

Willen graag offerte voor notariswoning met garage. Gisteren zijn wij naar de notaris geweest voor de erfpacht regeling dat nagekeken moet worden. Wij hebben een totaal plaatje nodig qua kosten voor de financiën. De kavel is eigendom van onze oude buren, tevens goede vrienden. Zij zijn bereid een stuk van de kavel af te staan aan ons zodat wij een woning erop kunnen bouwen. Het hoeft overigens niet per sé een notaris woning te worden, daar gaat wel onze voorkeur naar uit, maar het moet wel bij de woning van onze vrienden passen. Wat wij graag willen is een doorgroei woning, met beneden een slaapkamer en een kleine simpele badkamer. Boven 2 gelijke grote slaapkamers en eventueel een kleine badkamer. Aangebouwde garage zou niet met plat dak worden, maar zadeldak, zodat daar ook nog bergruimte is. De woning moet binnen 20 meter breedte, inclusief garage worden. Dus ongeveer 12/ 13 m breed met eens sluis van 2 meter en dan de garage. Het wordt laagbouw zonder souterrain. Eventueel, maar dit ligt eraan, zou er een stukje veranda komen. Graag zoveel mogelijk afgewerkt (inclusief architect), dus het hele traject van a tot z, zodat wij in principe de sleutel erin steken en kunnen beginnen met koken. Wij moeten wel binnen een budget blijven van € 450.000 en € 500.000.

Zolder van nieuwbouwwoning verbouwen

Graag ontvang ik een kosten plaatje van het indelen van een zolder van een nieuwbouwwoning. Het gaat om het maken van 2 slaapkamers op een open zolder van een nieuwbouw woning. Stopcontacten en lichtpunten kunnen eventueel worden meegenomen in de bouw. Graag optioneel kosten voor het plaatsen van een vliering. Graag optioneel opties vermelden qua afwerking. De afmetingen staan in het document. De woning moet nog gebouwd worden, maar ik ben wel opzoek naar iemand die binnen zes weken een offerte kan opstellen. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius