Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning

Zolder tot o.a. kamer maken

L.S. Wij wonen nu iets meer dan 2 jaar in onze nieuwbouw woning en willen graag de zolder inrichten als toekomstige slaapkamer. De werkzaamheden zullen betreffen: - wanden aanbrengen - de trapruimte ook dichtmaken - in de schuine dakdelen het dusdanig inrichten dat er kledingkast ruimte ontstaat. Ik heb meer foto's en kan deze na response na emailen. Wij willen graag weten wat er mogelijk is en een prijsbegroting/offerte . Wij vernemen graag wat de mogelijkheden zijn.

Deur verwijderen, muur doortrekken en elders nieuw deurgat maken/ zagen

1- Het betreft het verwijderen van een binnendeur plus kozijn en het dichtmaken van het deurgat met gips blokken. ( stucklaar maken) graag incl. Materiaal etc.. 2- het maken van een deuropening/ gat voor het plaatsen van een nieuwe deur. Hoogte van 265mm en breedte van 100 mm. Betreft een woning uit 2010 met standaard nieuwbouw deuren.

Zolderkamer maken

In een nieuwbouw woning willen wij op zolder een slaapkamer creëren van circa 9 à 12 m2. Inclusief dakraam, deur, twee dubbele wandcontactdozen, elektrische radiator en een lichtpunt met schakelaar. Kamer liefst rechts onderin (zie foto).

Tuin onderkelderen

Ik ben aan het oriënteren wil graag een prijs weten om een (casco) kelder te maken in mijn achtertuin maten zijn 11 x 7 meter. Waar kan ik uit kiezen? Tuin is nog niet betegeld. Het is een nieuwbouw woning. Ik hoor het graag.

Nieuwbouw houtskelet-prefab realiseren

Ik zoek een aannemer die een offerte kan maken aan de hand van ontwerptekeningen. De woning wordt ongeveer 12,75 bij 8,3 meter groot, 7 meter hoog en moet gebouw worden op zandgrond.

Verlaagd plafond begane grond en 1e verdieping

Wij willen verlaagd plafond laten aanbrengen in onze nieuwbouw woning op de begane grond en 1e verdieping. Dit inclusief badkamer zonder isolatie, maar wel met spotjes. In totaal gaat het om 100 m2. Graag stuc- en schilderwerk apart op de offerte vermelden.

Nieuwbouw notariswoning met garage

Willen graag offerte voor notariswoning met garage. Gisteren zijn wij naar de notaris geweest voor de erfpacht regeling dat nagekeken moet worden. Wij hebben een totaal plaatje nodig qua kosten voor de financiën. De kavel is eigendom van onze oude buren, tevens goede vrienden. Zij zijn bereid een stuk van de kavel af te staan aan ons zodat wij een woning erop kunnen bouwen. Het hoeft overigens niet per sé een notaris woning te worden, daar gaat wel onze voorkeur naar uit, maar het moet wel bij de woning van onze vrienden passen. Wat wij graag willen is een doorgroei woning, met beneden een slaapkamer en een kleine simpele badkamer. Boven 2 gelijke grote slaapkamers en eventueel een kleine badkamer. Aangebouwde garage zou niet met plat dak worden, maar zadeldak, zodat daar ook nog bergruimte is. De woning moet binnen 20 meter breedte, inclusief garage worden. Dus ongeveer 12/ 13 m breed met eens sluis van 2 meter en dan de garage. Het wordt laagbouw zonder souterrain. Eventueel, maar dit ligt eraan, zou er een stukje veranda komen. Graag zoveel mogelijk afgewerkt (inclusief architect), dus het hele traject van a tot z, zodat wij in principe de sleutel erin steken en kunnen beginnen met koken. Wij moeten wel binnen een budget blijven van € 450.000 en € 500.000.

Zolder van nieuwbouwwoning verbouwen

Graag ontvang ik een kosten plaatje van het indelen van een zolder van een nieuwbouwwoning. Het gaat om het maken van 2 slaapkamers op een open zolder van een nieuwbouw woning. Stopcontacten en lichtpunten kunnen eventueel worden meegenomen in de bouw. Graag optioneel kosten voor het plaatsen van een vliering. Graag optioneel opties vermelden qua afwerking. De afmetingen staan in het document. De woning moet nog gebouwd worden, maar ik ben wel opzoek naar iemand die binnen zes weken een offerte kan opstellen. Ik hoor graag van u.

Garage aan nieuwbouw woning

We willen graag aan onze (nog op te leveren) nieuwbouwwoning een garage laten plaatsen. Het betreft ca. 3*6 meter binnen maat. Plat dak, hoogte van het dak ca 2.9m (buitenzijde) Aan de achter-zijkant een loop deur met glas Aan de voorzijde 2 dichte openslaande deuren Er is nog geen fundering. Aan 1 zijkant zou 4,5 meter van de buitenmuur van de woning gebruikt mogen worden. Vloer en dak geïsoleerd, de rest doen we zelf. Vloer van beton Planning april 2021 We zijn erg benieuwd naar een kosten indicatie hiervoor.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Ik wil een woning laten bouwen. Kaveloppervlakte is 504 m2 en bouwoppervlakte is 123 m2. Lengte is 16,5 en breedte is 7,5. Wij dachten zelf om een woning te bouwen van 7,5 bij 13,5 of 14. Nokhoogte is tussen de 8-10 met een verplichte zadelkap. Qua indeling hebben wij 4 slaapkamers nodig en een stahoogte zolder. Dus 2 verdiepingen en een zolder. Afsluitend willen we ook de garage meenemen in de prijsberekening. Garage 36 m2 max. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u.

Partners

Partners van Casius