Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw woning

Afwerken van uitsparingen binnenmuren doorgang naar woonkamer

Wij hebben een nieuwbouw woning waar wij de deur inclusief kunststof kozijn tussen de gang en de woonkamer uit zullen halen omdat we hier een stalen kozijndeur willen plaatsen. De uitsparingen van de binnenmuur waar het kunstoog kozijn omheen zit zijn niet afgewerkt en dienen egaal gemaakt / gestuct / afgewerkt te worden. De uitsparingen van de binnenmuur zijn ca. 7 cm breed en van vloer tot plafond 271 cm hoog. Daarnaast zal de stalen kozijndeur maximaal 260 cm hoog zijn dus er zal nog ca.10/12 cm aan gips of gibo blok werk aan de bovenkant van de doorgang tegen het plafond gemaakt worden en mogelijk afgewerkt te worden.

Nieuwbouw woning vrijstaand

Graag laat ik een vrijstaande nieuwbouwwoning realiseren. De kavel is gekocht. Het gaat om een woning van 170 m2 die snel gebouwd moet worden, dus waarschijnlijk prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen en dergelijke, ook geen vergunning, dit laat ik graag uitbesteden door u. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen.

Realiseren uitbouw aan achterzijde van nieuwbouw huis

Wij willen een uitbouw voor een nieuwbouw huis. Bouw is al begonnen en daarom kan er geen meerwerk gedaan worden. Vandaar mijn contact met u. Het is een tussenwoning. De buren links hebben een uitbouw tot en met 2,4 m diep en de buren rechts is nog niet zeker. Wij willen ook de uitbouw 2.4 m diep en 5,4 meter breed. Over de fundering durf ik niet veel te zeggen. Ik weet dat er een volledige stalen constructie nodig is. We willen graag op de offerte de posten apart vermeld, en een casco oplevering. We willen wel elektra, maar stucen hoeft niet. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Verder willen we dezelfde bakstenen als de woning. De kozijnen van de ramen zijn nieuw, als het mogelijk is en in geld scheelt zouden deze hergebruikt kunnen worden. Oplevering van de woning is verwacht in november 2020. Wanneer de woning opgeleverd is dan ook graag beginnen.

Vrijstaande gelijkvloerse woning realiseren

Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor een vrijstaand gelijkvloers appartement van 80-90 m2. Mijn vraag is hoe groot hiervoor de kavel zou moeten zijn? Van welke constructie het appartement wordt, maakt mij niet zoveel uit, wat prijs technisch en cosmetisch het beste op 1 lijn komt. Graag ook de prijs voor de vergunning in de indicatie meenemen, het gaat om het totale paatje. De woning moet behangklaar worden opgeleverd, inclusief elektra en leidingen. Dus net zo af dan als ik een nieuwbouw woning op Funda zou kopen. Graag telefonisch contact over mogelijkheden.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Wij willen onze nieuwbouw woning die binnenkort wordt opgeleverd laten uitbouwen met 2,4 meter, breedte woning is 5,46 beukmaat. 2 heipalen worden meegeleverd. We zijn enorm benieuwd naar de kosten. Vloerverwarming moet ook bijgetrokken worden. Constructie in overleg, en het betreft een casco oplevering.

Nieuwbouw woning

Ik wil een houten woonschuur van 70 m2 laten bouwen op een kavel van 25.000 m2. Vergunning en bouwtekeningen zijn aanwezig. Het huis moet compleet opgeleverd worden met stucwerk. Alleen geen elektra, geen fundering en geen keuken. Verder wil ik dat het een kelder krijgt, 1 badkamer, 1 losse WC, 3 slaapkamers, een begaande grond en een vide.

Zolder verbouwen tot verschillende kamers en een vliering realiseren

Ik wil graag een zolderindeling op de 2e verdieping van mijn nieuwbouw woning. De ruimte is ongeveer 38 m3 (4.86 m bij 8,71 m). De hoogte van de ruimte is ongeveer 5,60 m er moeten 3 kamers in komen (wasruimte en 2 slaapkamers). Boven de kamers willen we een vliering hebben. Ik wil graag toegang tot de vliering via een vlizotrap. Elektra voor verlichting is aanwezig, moet alleen verdeeld worden over de ruimtes. Ruimten wil ik graag afgewerkt hebben en schilder klaar. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouw woning bouwen

Beste heer/mevrouw, Voor de bouw van mijn toekomstige woning ben ik op zoek naar een aannemer die mijn woning kan bouwen. Het gaat om een 3 laags tussenwoning van circa 160 m2. De constructie graag van metselwerk. Voor de oplevering zou ik graag de muren en elektra willen en de aansluiting van water, inclusief ruiten, maar exclusief stucwerk. Er zijn denk ik palen nodig. Architectuur, constructie en tekeningen van mijn toekomstige woning zijn inmiddels al gedaan en er is ook al een omgevingsvergunning afgegeven om te bouwen, over enkele weken zal de grond in bezit zijn. Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben van de kosten om de woning te realiseren, indien mogelijk. Mocht de prijs binnen mijn budget vallen, dan zou ik graag een afspraak met u willen inplannen om de verdere details te bespreken. Hoop spoedig van u te horen.

Uitbouw achterzijde woning

We zijn geïnteresseerd in een prefab uitbouw van 630 x 400 cm met een hoogte van 350 cm. Wij hebben een redelijk standaard huis in Amsterdam West maar onze tuin ligt lager dan het huis. We willen in de uitbouw graag een trap plaatsen zodat de achtergevel op 350 cm uitkomt. We zouden graag 2 grote openslaande deuren van ca. 150 cm p/s en 250 cm hoog aan de linkerkant van de uitbouw willen zodat we de woonkamer goed bij de tuin kunnen betrekken. Qua materiaal voor de uitbouw lijkt me hout mooier maar vraag me af of dat ook onderhoudsvriendelijk is? Anders evt een baksteen die niet te nieuwbouw oogt, als dat kan. Ook zouden wij graag de huidige achtergevel aan de linkerkant voor 2/3 door laten breken er en ondersteund met stalen balk Hebben jullie voor nu meer info nodig om een kostenindicatie af te geven?

Nieuwbouw houtskelet bungalow realiseren

Wij zijn opzoek naar iemand die een nieuwbouw houtskeletbouw van een bungalow kan realiseren. Wij gaan komende zomer een bungalow bouwen, de bungalow is energie passief en wordt voorzien van een houten vloer in de woning en een betonnen vloer in de aangebouwde garage. Aangebouwde garage met betonnen vloer is 40 m2 Woning met houtenvloer is 120 m2 De houtskeletbouw is voor de woning en de garage. In de bijlage staan de bouwtekeningen. Graag ontvang ik een offerte.