Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Nieuwbouw vrijstaande woning in notarisstijl

Wij hebben reeds een kavel in ons bezit. Graag prijsindicatie nieuwbouw vrijstaande notariswoning van 11 meter breed x 9 lang. De buitengevels in wit met zwarte aluminium kozijnen. Woning dient voorzien te zijn van een vide, en beneden 1 slaapkamer met open badkamer met inloop-douche en boven 2 slaapkamers en 1 badkamer. Lage zolder is voldoende want hoeft alleen als berging te dienen dus mag met vlizotrap uitgevoerd worden. Eventueel de keuken verlengen met uitbouw van 2 meter x 6 meter. In ieder geval keramische dakpannen en aan de voorzijde 2 of 3 kleine dakkapellen. Tevens een garage van 7,00 meter x 3,50 meter.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Ik wil een woning laten bouwen. Kaveloppervlakte is 504 m2 en bouwoppervlakte is 123 m2. Lengte is 16,5 en breedte is 7,5. Wij dachten zelf om een woning te bouwen van 7,5 bij 13,5 of 14. Nokhoogte is tussen de 8-10 met een verplichte zadelkap. Qua indeling hebben wij 4 slaapkamers nodig en een stahoogte zolder. Dus 2 verdiepingen en een zolder. Afsluitend willen we ook de garage meenemen in de prijsberekening. Garage 36 m2 max. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk van u.

Twee dakkapellen plaatsen aan de zijkant van een vrijstaande woning

Ik zoek een dakkapelspecialist die twee dakkapellen aan de zijkant van onze vrijstaande woning kan realiseren. Ze moeten naast elkaar komen (beetje ruimte tussen beide). We willen graag kunststof dakkapellen van elk +-5 meter lang. Het is nieuwbouw oplevering eind juni het dak is 13m lang en 5.8 breed.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Ik wil een vrijstaande woning van 150 m2 laten bouwen. De kavel is 500 x 500 meter. Het huis moet 1 verdieping hebben, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten, en moet sleutelklaar opgeleverd worden. Ik heb nog geen bouwtekeningen of vergunningen.

Vrijblijvende prijsopgave: Nieuwbouw woning vrijstaand

Mijn vriendin en ik zijn ons aan het orienteren op mogelijkheden om een vrijstaande woning te bouwen. We hebben al een kaveloptie. Op het internet heb ik verschillende modelwoningen gevonden, echter zitten deze bouwbedrijven hier niet in de regio. De prijzen waren wel binnen ons budget en we hopen dat deze prijzen ook hier in onze regio ongeveer gelijk zullen zijn. Bijgevoegd een tekening van een modelwoning waar wij interesse in hebben. We zijn benieuwd wat deze woning of een soortgelijke woning bij u afgebouwd kost en indien de prijsopgave naar verwachting is kunnen we mogelijk als vervolg verdere afspraken maken. We hopen dat u bereid bent om vrijblijvend een prijsopgave te doen zodat we dit kunnen overwegen. We hebben de volgende wensen: Geen bovenlichten boven binnendeuren Badkamer tegels en sanitair in eigen beheer. Aansluitingen/leidingwerk wel. Keuken in eigen beheer. Aansluitingen/leidingwerk wel meenemen. Goede warmtepomp met boiler 300 liter (indien te duur doen we dit in eigen beheer) Meerprijs 20 tot 24 zonnepanelen (indien te duur doen we dit in eigen beheer) Ik kijk uit naar uw prijsopgave. Alvast hartelijk bedankt voor uw genomen tijd en moeite.

Nieuwbouw woning offerte bouw

Wij hebben plannen om een vrijstaande woning op een kavel van circa 300 m2 te bouwen. We zijn aan het orienteren naar de mogelijkheden en de prijs om een vrijstaande woning te bouwen. Zie de bijlagen voor een modelwoning die wijzelf mooi vinden. (mag ook afwijken indien dat goedkoper is. De gewenste maat van de woning is 7x11 of 8x10 met berging erbij. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor een afgebouwde woning waarbij de badkamer en keuken in eigen beheer worden gedaan. Alvast bedankt voor uw genomen tijd en moeite.

Nieuwbouw woning vrijstaand

Graag laat ik een vrijstaande nieuwbouwwoning realiseren. De kavel is gekocht. Het gaat om een woning van 170 m2 die snel gebouwd moet worden, dus waarschijnlijk prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen en dergelijke, ook geen vergunning, dit laat ik graag uitbesteden door u. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen.

Vrijstaande gelijkvloerse woning realiseren

Graag zou ik een prijsindicatie willen hebben voor een vrijstaand gelijkvloers appartement van 80-90 m2. Mijn vraag is hoe groot hiervoor de kavel zou moeten zijn? Van welke constructie het appartement wordt, maakt mij niet zoveel uit, wat prijs technisch en cosmetisch het beste op 1 lijn komt. Graag ook de prijs voor de vergunning in de indicatie meenemen, het gaat om het totale paatje. De woning moet behangklaar worden opgeleverd, inclusief elektra en leidingen. Dus net zo af dan als ik een nieuwbouw woning op Funda zou kopen. Graag telefonisch contact over mogelijkheden.

Nieuwbouw metselen

Graag zou ik een vrijstaande nieuwbouwhuis van 3 etages laten metselen. Er zijn ongeveer 20,000 stenen nodig. Het huis wordt gebouwd. De vergunning en tekening zijn rond. De stenen kan ik eventueel zelf regelen.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Het gaat om een vrijstaande woning in Vleuten (Utrecht) bouwen waarvan een schetsplan is gemaakt. De vergunning ligt nu bij de Gemeente Utrecht. Het gaat om een gebouw met inhoud van 820 m3 (hoofdgebouw) en ongeveer 100-120 m3 inhoud voor een bijgebouw.

Partners

Partners van Casius